MagYa^^ Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Ja mieszkam na wsi (ale jest to 10 km od Wroclawia). Okolice Jelcza-Laskowic. Quote
szajbus Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Jestem pewna, ze w warunkach domowych, otoczona miłościa szybko do siebie dojdzie Quote
martik b Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 ja też tak myślę i na pewno przybierze na wadze, bo taka chudzina, że niedługo to ''zniknie'' :( :shake: Quote
martik b Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 jestem ciekawa jak sie sprawy z Daisy rozwiążą, żeby tylko wszystko poszło pozytywnie ......... Quote
ewatonieja Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 czekamy na odpowiedź Magya, sunia może zostac przetransportowana do dt juz w sobote przez imbirkę ,czy to obiecane 100 zł można przeznaczyć na ten cel? Quote
martik b Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 ewatonieja napisał(a):czekamy na odpowiedź Magya, sunia może zostac przetransportowana do dt juz w sobote przez imbirkę ,czy to obiecane 100 zł można przeznaczyć na ten cel? jasne, że tak byle by chociaż jedno boksiowe nieszczęście miało spokój, ciepełko, pełna miche i miłość ;) Quote
MagYa^^ Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 martik b napisał(a):czy już coś wiadomo??? panna w sobote przyjezdza do mnie :) :) na dt Quote
ewatonieja Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 :multi::multi::multi::multi::multi::multi: no coż radocha :) Quote
MagYa^^ Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 ja rowniez sie ciesze. :loveu: a czy dziewczyne trzeba na d.dobry wziasc do weta czy jest juz z nia ok? Quote
szajbus Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 No to sunia teraz dojdzie do siebie. Szukamy domku stałego dla bokserki! Quote
ewatonieja Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 od naszych wetów dostaniesz histore Daisy i aktualne badania na nosówke wymaz z gila i ten ...biogram zobacze co z lekami moze coś dadza na kilka dni, nie obiecuje bo moze źle zrozumiałam Quote
Kluska4 Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Cudownie, że boksinka dostała szansę :multi: Quote
Agniest Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 w sobotę będzie już grzała dooopcię na kanapce ! :) Dzięki MagYa :) Quote
MagYa^^ Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Nie dziekujcie mi, trzymajcie za nas kciuki, zeby wszystko sie udalo, zeby moje szczury zaakceptowaly dziewczynke, zeby zdroweczko jej dopisywalo, zeby u nas sie nic nie popie..ło (bo ostatnio moje szczescie ma tendencje spadkowa). W nocy moja sucz dostala jakiegos ataku kaszlu, bardzo sie przestrachalam, ze mi sie udusi.. byla taka zmeczona tym kaszlek.. hrypala, herlala.. ehh.. a teraz niby wsio ok.. spi i chrapie. Quote
Agniest Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 tzn w piątek już jedziecie ? czy będzie u ciebie ? :) Quote
Imbirka Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 w piątek po pracy zabieram ją ze schronu i w sobotę jedziemy :) Quote
Agniest Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 no to Bimberek będzie miał koeżankę na noc :evil_lol: Imbirka, a ty sama jedziesz czy z kimś ? Quote
Imbirka Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Mam nadzieję ze noc będzie spokojna, bo przed podróżą chciałabym się wyspać:cool3::cool3::cool3: Zwalimy się Monice całą bandą na głowe ;) Quote
ewatonieja Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 w schronisku poinformowani takze nie bedzie problemu, podobno jest lepiej Magya prosze podaj Imbirce na pw swoje dane i dokładny adres bo bedzie potrzebny przy wypełnianiu umowy adopcyjne :multi: teraz smutna wiadomośc Koksik odszedł 4 lutego :( odrobaczenia nie pomogły, pies miał mieć robione dodatkowe badania jednak nei zdązył znaleziono go martwego :placz: Koksiku ['] Quote
MagYa^^ Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 O Boze ;( Dlaczego??? Taka tragedia... Taki piekny... :placz: :candle: Koksik biegaj szczesliwy... juz nikt CIe nie skrzywdzi.. Quote
martik b Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 O boshe :placz: taki piekny :placz: a ja mu juz tekst do ogłoszeń stworzyłam..dlaczego...taki piękny kochany boksio :( dobrze, że daisy jedzie do dt bo jeszcze też by się mogło coś dziać.................. Koksiku (*)(*)(*) A co z kasą na transport, pisałyście, że potrzebna ta obiecana 100 zł i w związku z tym Imbirka ja mam ją do Ciebie słać czy cuśśś? Quote
Recommended Posts