Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 621
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ewatonieja napisał(a):
czekamy na odpowiedź Magya, sunia może zostac przetransportowana do dt juz w sobote przez imbirkę ,czy to obiecane 100 zł można przeznaczyć na ten cel?

jasne, że tak byle by chociaż jedno boksiowe nieszczęście miało spokój, ciepełko, pełna miche i miłość ;)

Posted

od naszych wetów dostaniesz histore Daisy i aktualne badania na nosówke wymaz z gila i ten ...biogram
zobacze co z lekami moze coś dadza na kilka dni, nie obiecuje bo moze źle zrozumiałam

Posted

Nie dziekujcie mi, trzymajcie za nas kciuki, zeby wszystko sie udalo, zeby moje szczury zaakceptowaly dziewczynke, zeby zdroweczko jej dopisywalo, zeby u nas sie nic nie popie..ło (bo ostatnio moje szczescie ma tendencje spadkowa).

W nocy moja sucz dostala jakiegos ataku kaszlu, bardzo sie przestrachalam, ze mi sie udusi.. byla taka zmeczona tym kaszlek.. hrypala, herlala.. ehh.. a teraz niby wsio ok.. spi i chrapie.

Posted

w schronisku poinformowani takze nie bedzie problemu, podobno jest lepiej
Magya prosze podaj Imbirce na pw swoje dane i dokładny adres bo bedzie potrzebny przy wypełnianiu umowy adopcyjne :multi:

teraz smutna wiadomośc
Koksik odszedł 4 lutego :(
odrobaczenia nie pomogły, pies miał mieć robione dodatkowe badania jednak nei zdązył znaleziono go martwego :placz: Koksiku [']

Posted

O boshe :placz: taki piekny :placz: a ja mu juz tekst do ogłoszeń stworzyłam..dlaczego...taki piękny kochany boksio :( dobrze, że daisy jedzie do dt bo jeszcze też by się mogło coś dziać..................
Koksiku (*)(*)(*)

A co z kasą na transport, pisałyście, że potrzebna ta obiecana 100 zł i w związku z tym Imbirka ja mam ją do Ciebie słać czy cuśśś?