martik b Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Acha dobrze... dziękować Wam dobre kobitki :) Quote
hanka456 Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Mam nadzieje, że ewatonieja dała rade jakos, Ja niestety wczoraj nie byłam na Dogo, bo do warszawy z jamnikiem zawędrowałam. Quote
monikab Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 czy wiadomo co z sunieczką??????????????? Quote
Agniest Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 podkradłam bannerek :) i czekam na wieści...... Quote
ewatonieja Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 wyciagnęłam sunię z boksu i zaprowadziłam do gabinetu ma gila (przeziebiona jest trochę) temperatury podwyższonej nie miała odkrylismy tez "guza" : sunia dostała antybiotyk i bedzie go brała przez kolejne 5 dni,w tej chwili przebywa w szpitaliku w zamkniętym budynku w boksie z małymi psami szczeniakami w uchu syf na to tez dostała leki w postaci maści zanim ją zabrali poszłysmy na króciutki spacer, niestety koopa rzadka ,bardzo rzadka, psinka spokojna posłuszna,łagodna i delikatna -ideał, przyjazna do psów :) (nie wiem z kim rozmawialam o suni przez telefon? :cool3: ) Quote
izabela29 Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 pamietajcie, ze sunia ma u mnie zarezerwowaną stówkę, czekam na info komu przekazać Quote
Imbirka Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 ewatonieja napisał(a): (nie wiem z kim rozmawialam o suni przez telefon? :cool3: ) Ze mną... :roll: jakby co to nr znasz... Quote
malagos Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Ten guz nie wyglada na jakiegoś złosliwca. Pewnie mozna go zoperować, moze razem ze sterylizacją? :shake: Quote
martik b Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Ewatonieja ...dziękuję bardzo, że dałaś radę i poszłaś z dziewczynką...jakie to śliczne tylko te oczy smutne :( ile wet wyjdzie i za lekarstwa? do kogo mam słać pieniążki? jeśli chodzi o guz to czy można to zbadać czy to rakowe czy nie ..wiadomo, że bokserki to rakowce :( ale z góry nie można zakładać, że tak tez i w tym wypadku jest... ważne jest to bo bym chciała małą ogłaszać i jeśli nie rakowe to naturalnie szanse adopcyjne wzrosną.. więc warto zbadać co to za guz :roll: Quote
martik b Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Ewatonieja...zameczę Ci teraz...jeszcze będziesz miała koszmary ze mną :diabloti: przepraszam ale dziewuszka mi w serduszku mocno zapadła.... Quote
martik b Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Agniest napisał(a):podkradłam bannerek :) i czekam na wieści...... cudownie..im więcej osób wie tym większe szanse dla bieduszyska :) Quote
ewatonieja Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 zrobie Wam zawód, sunia jest leczona w schronisku nie poniosłam żadnych kosztów sunia przebywa w niedostepnym dla odwiedzajacych i wolontariuszy ogrzewanym pawilonie, w boksie jest razem z 2 szczeniakami na obecna chwilę moge nie mieć wstępu do gabinetu, ale jeśli moje przypuszczenia sie nie sprawdzą to bedę prosiła o wpuszczenie mnie do suni bede pytała jak przebiega leczenie jutro zadzwonię bo przyjda wyniki badań krwi może wymyslcie imię bo to wstyd żeby tak długo była bezimienna Quote
martik b Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 No ślicznie :loveu:i dobrze, że jej doopkę grzeje :loveu: tak się cieszę!!! jeśli będzie coś trzeba kaski to pisz proszę od razu... a imię...hmmm...myślę...zaraz coś wymyślę... chyba :roll: Quote
martik b Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 może daisy, może lalunia, może sara.... Sara ładnie ale nie wiem, sama nie chce decydować, kto ma jakie propozycję??? Quote
martik b Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 pewnie o tej porze nikt, poczekajmy do jutra ;) Quote
ewatonieja Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 cytuję za Wiki :"Saraj była córką Teracha. Poślubiła swojego przyrodniego brata Abrahama, któremu później towarzyszyła w wędrówce na Wschód.Abraham i Sara byli bardzo starzy i nie mieli dzieci, bo Sara była bezpłodna." Daisy mi się bardzo podoba :) Quote
martik b Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 niech zostanie Daisy...z Sarą już się rozmyśliłam :lol: to teraz czekamy na wyniki badania krwi.... Quote
malagos Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 dobrze, ze jest osobno. To i do miski sie dostanie, i ciepło ma... Quote
Iza i Avanti Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Podnosimy dziewczynkę... I o pomoc prosimy.... Quote
martik b Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 a najbardziej o domek prosimy..chcoćby dt :modla: Quote
ewatonieja Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 kiedy sie skonczy leczenie sunia bedzie potrzebowała domu!!! Quote
Recommended Posts