Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 621
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wyciagnęłam sunię z boksu i zaprowadziłam do gabinetu
ma gila (przeziebiona jest trochę) temperatury podwyższonej nie miała
odkrylismy tez "guza" :

sunia dostała antybiotyk i bedzie go brała przez kolejne 5 dni,w tej chwili przebywa w szpitaliku w zamkniętym budynku w boksie z małymi psami szczeniakami
w uchu syf na to tez dostała leki w postaci maści
zanim ją zabrali poszłysmy na króciutki spacer, niestety koopa rzadka ,bardzo rzadka, psinka spokojna posłuszna,łagodna i delikatna -ideał, przyjazna do psów :)
(nie wiem z kim rozmawialam o suni przez telefon? :cool3: )

Posted

Ewatonieja ...dziękuję bardzo, że dałaś radę i poszłaś z dziewczynką...jakie to śliczne tylko te oczy smutne :(
ile wet wyjdzie i za lekarstwa? do kogo mam słać pieniążki? jeśli chodzi o guz to czy można to zbadać czy to rakowe czy nie ..wiadomo, że bokserki to rakowce :( ale z góry nie można zakładać, że tak tez i w tym wypadku jest...
ważne jest to bo bym chciała małą ogłaszać i jeśli nie rakowe to naturalnie szanse adopcyjne wzrosną.. więc warto zbadać co to za guz :roll:

Posted

zrobie Wam zawód, sunia jest leczona w schronisku nie poniosłam żadnych kosztów
sunia przebywa w niedostepnym dla odwiedzajacych i wolontariuszy ogrzewanym pawilonie, w boksie jest razem z 2 szczeniakami
na obecna chwilę moge nie mieć wstępu do gabinetu, ale jeśli moje przypuszczenia sie nie sprawdzą to bedę prosiła o wpuszczenie mnie do suni
bede pytała jak przebiega leczenie jutro zadzwonię bo przyjda wyniki badań krwi

może wymyslcie imię bo to wstyd żeby tak długo była bezimienna

Posted

No ślicznie :loveu:i dobrze, że jej doopkę grzeje :loveu: tak się cieszę!!! jeśli będzie coś trzeba kaski to pisz proszę od razu...
a imię...hmmm...myślę...zaraz coś wymyślę...
chyba :roll:

Posted

cytuję za Wiki :"Saraj była córką Teracha. Poślubiła swojego przyrodniego brata Abrahama, któremu później towarzyszyła w wędrówce na Wschód.Abraham i Sara byli bardzo starzy i nie mieli dzieci, bo Sara była bezpłodna."
Daisy mi się bardzo podoba :)