Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 621
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ewatonieja napisał(a):
przeczytaj to
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=104944
i zrozumiesz dlaczego nie potrafię ci odpowiedziec na pytanie czy ona jest zdrowa
trzeb by było ja zabrac do weta z zewnatrz na co ja nie mam kasy i samochodu tez nie mam w tej chwili:-(

No tak ale też jej nie można tak zostawić, z taką chudością to długo nie pociągnie, to wrażliwa bardzo rasa :placz: coś mi w serduszku wyjatkowo zapadła biedulka :placz: jeśli chodzi o kase to mogę dać na początek 100 zł, no nie mogę patrzeć na zwierza :placz: wiem, że nawet jak jej coś dolega to trudno cokolwiek leczyć w warunkach schroniskowych i dom najbardziej potrzebny choćby dt, choćby płatny ale nie robić nic to jeszcze gorzej, allegro można by zrobić, bazarek dla niej, uzbiera się jakaś suma, nie zostawiajmy jej tak :( ..zrobić jej allegro? mogę od razu napisać, że kasę zbieramy jakby ktoś chciał pomóc, potrzebuję tylko namiary....

Posted

Rany dziękuję!!! proszę zróbcie co się da, ja tak daleko :( Ewatonieja jeśli by Wam się udało zabrać chudzinę do weta to napisz mi tylko na jakie konto mam przesłać pieniążki, to pójdę jutro od razu na pocztę i wpłacę na wielką chudzinę...a allegro robić jej?jakieś fotki jeszcze by się przydały to będzie więcej ...i zaraz napiszę do kogoś o bannerek dla niej, trzeba dziewuszkę rozreklamować

Posted

nie wczesniej niz po 15 cos napisze bo bede w schronisku koło 10 i wtedy sie oceni sytuacje mm nadzieje ze p Dyrektor bedzie i uda mi sie moze namówić na uzyczenie kierowcy, nie iwem w jakim stanie jest sunia czy doszłaby do weta to jest ok 20 - 30 min na piechote,powolutku
aparat wezme trzymajcie kciuki zeby była wolna buda

Posted

o rany jakie to słabe musi być :placz: żałuję, że mnie tam nie ma, miałaby cały mój samochód...choć niewielki ale na łapkach nie musiałaby iść :( po wątkach widzę, że Wy tam jesteście w Łodzi chyba dobrze zorganizowane, może ktoś by mógł z Tobą podjechać kto auto ma, nie ma w Łodzi miłośników tej rasy? zajrzałam na mapę dogo i tam kilka osób oferuje transport, może by warto się skontaktować i by któraś z tych osób pojechała...
i 3mam kciuki bardzo!za wszystko!

Posted

czekamy, czekamy, miejmy nadzieję, że się wszystko uda i auto też się znajdzie i ją wet zobaczy, jeśli wymagać będzie leczenia robię zaraz bazarki dla niej...denerwuję się a jeszcze z pracy wracam późno i pewnie dopiero wieczorem zobaczę co u chudzinki :(