Agniest Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 brak słów..... :( następna boksia..... może ktoś z Łodzi mógłby ją wziąść na tymczas ? Quote
ewatonieja Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 ona ma watek na forum boksery w potrzebie ale chyba dziewczyny nie sa w stanie pomoc :( Quote
martik b Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 ewatonieja napisał(a):przeczytaj to http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=104944 i zrozumiesz dlaczego nie potrafię ci odpowiedziec na pytanie czy ona jest zdrowa trzeb by było ja zabrac do weta z zewnatrz na co ja nie mam kasy i samochodu tez nie mam w tej chwili:-( No tak ale też jej nie można tak zostawić, z taką chudością to długo nie pociągnie, to wrażliwa bardzo rasa :placz: coś mi w serduszku wyjatkowo zapadła biedulka :placz: jeśli chodzi o kase to mogę dać na początek 100 zł, no nie mogę patrzeć na zwierza :placz: wiem, że nawet jak jej coś dolega to trudno cokolwiek leczyć w warunkach schroniskowych i dom najbardziej potrzebny choćby dt, choćby płatny ale nie robić nic to jeszcze gorzej, allegro można by zrobić, bazarek dla niej, uzbiera się jakaś suma, nie zostawiajmy jej tak :( ..zrobić jej allegro? mogę od razu napisać, że kasę zbieramy jakby ktoś chciał pomóc, potrzebuję tylko namiary.... Quote
ewatonieja Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 haniu czy była wolna jakas buda? ja jutro bede wschronisku zobacze co się da zrobic dla boksi moze bedzie Moriaa to bysmy ja zabrały do weta ktory jest niedaleko ja mam czas Quote
martik b Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Rany dziękuję!!! proszę zróbcie co się da, ja tak daleko :( Ewatonieja jeśli by Wam się udało zabrać chudzinę do weta to napisz mi tylko na jakie konto mam przesłać pieniążki, to pójdę jutro od razu na pocztę i wpłacę na wielką chudzinę...a allegro robić jej?jakieś fotki jeszcze by się przydały to będzie więcej ...i zaraz napiszę do kogoś o bannerek dla niej, trzeba dziewuszkę rozreklamować Quote
malagos Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Kochana dziewczyny, macie tam jakiegoś kota, żeby jej pokazać? Tak pytam, na wszelki wypadek :cool1: Jak zareaguje? Quote
martik b Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 to Cię chociaż podrzucę na dobranoc..... Quote
izabela29 Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 ja też pomogę finansowo, serce mi pęka jak widzę boksinkę w potrzebie, kto się nią zajmie? czekam na pw z info komu przelać peniądze Quote
martik b Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 ja też czekam..dziewczyny pewnie jutro napiszą co i jak...i co się udało im załatwić z chudziną :( Quote
ewatonieja Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 nie wczesniej niz po 15 cos napisze bo bede w schronisku koło 10 i wtedy sie oceni sytuacje mm nadzieje ze p Dyrektor bedzie i uda mi sie moze namówić na uzyczenie kierowcy, nie iwem w jakim stanie jest sunia czy doszłaby do weta to jest ok 20 - 30 min na piechote,powolutku aparat wezme trzymajcie kciuki zeby była wolna buda Quote
martik b Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 o rany jakie to słabe musi być :placz: żałuję, że mnie tam nie ma, miałaby cały mój samochód...choć niewielki ale na łapkach nie musiałaby iść :( po wątkach widzę, że Wy tam jesteście w Łodzi chyba dobrze zorganizowane, może ktoś by mógł z Tobą podjechać kto auto ma, nie ma w Łodzi miłośników tej rasy? zajrzałam na mapę dogo i tam kilka osób oferuje transport, może by warto się skontaktować i by któraś z tych osób pojechała... i 3mam kciuki bardzo!za wszystko! Quote
malagos Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Proszę, pamiętajcie o mojej prosbie dotyczacej kotów .... Quote
martik b Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 czekamy, czekamy, miejmy nadzieję, że się wszystko uda i auto też się znajdzie i ją wet zobaczy, jeśli wymagać będzie leczenia robię zaraz bazarki dla niej...denerwuję się a jeszcze z pracy wracam późno i pewnie dopiero wieczorem zobaczę co u chudzinki :( Quote
martik b Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 AgaiTheta napisał(a)::( :( :( my nie mozemy pomoc :placz: Wy i tak pomagacie tym wszystkim boksiom jak się da, wszystkim przecież nie dacie rady:-( wiadomo finanse:placz: Quote
martik b Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 A AgaiTheta a możecie może ją wrzucić na Wasze BwP, że szuka domu, bardzo proszę :modla: Quote
AgaiTheta Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Na forum jest, a na stronke Dharma wstawia, ale teraz musi troszke odpocząc nam babinka. Zobacze co da sie zrobić. Quote
Recommended Posts