Jump to content
Dogomania

Galeria - nasze przegubowce (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

W niedziele byliśmy na dogomaniackim spacerek i było aż 12 psów:crazyeye:
Jest pełno cudownych zdjęć:)
Wstawie swoje rudzielce, ale myśle że Marta też Teddiego wstawi:)

[SIZE=2]

Reszte zdjec wstawie później:)

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Nesuniaaa']W niedziele byliśmy na dogomaniackim spacerek i było aż 12 psów:crazyeye:
Jest pełno cudownych zdjęć:)
Wstawie swoje :) rudzielce, ale myśle że Marta też Teddiego wstawi

[SIZE=2]

Nesuniaa, super są Twoje rudzielce, szkoda, że mieszkacie tak daleko :placz: Mój rudzielec chętnie by dołączył do spacerku...

Posted

Ojj tak szkoda z chęcią bym sie spotkała z innymi rudzielcami:(
Moje rudzieńce super wyszły ale to zasługa naszego dogomaniackiego fotografa Magdy:D
Nesi strasznie oczkła łzawią i nie wiem czemu:(

Posted

I kto powiedział, że jamnik jest wolniejszy od bordera? :cool3:

Mój mały sprinter :loveu:

"Bo ja nie umiem utrzymać kuperka na miejscu przez 3 sekundy, więc muszę ciąąąągle biegać" :lol:

Musimy się pochwalić, że startujemy sobie z Teddym na agility w Łodzi (a przynajmniej mamy takowy plan :) ) oraz kończymy nasz pierwszy układ do "Tańca z psem". Jak dorwę jakieś zawody/pokazy to może się zgłosimy... ;)
Więcej fotek narazie nie wklejam, może kiedy indziej.

Posted

[quote name='Nesuniaaa']Ojj tak szkoda z chęcią bym sie spotkała z innymi rudzielcami:(
Moje rudzieńce super wyszły ale to zasługa naszego dogomaniackiego fotografa Magdy

To w takim razie wielkie gratulacje dla Magdy!

A co do spotkania rudzielców, to kto wie?

Posted

Musimy się pochwalić, że startujemy sobie z Teddym na agility w Łodzi (a przynajmniej mamy takowy plan :) ) oraz kończymy nasz pierwszy układ do "Tańca z psem". Jak dorwę jakieś zawody/pokazy to może się zgłosimy... ;)

To gratulacje! A u Teddy'ego widać wrodzone predyspozycje :lol:
Czy do agility i tańca musieliście zdawać egzamin z PT?

Posted

Nie, nie miał PT i do tych sportów nie potrzeba. :) Oczywiście komendy są jak najbardziej wskazane, bo pomagają we współpracy, ale równie dobrze można psa samemu uczyć (tak jak ja to robię do tej pory :lol: ).

Teddy to taki wulkan energii, który czasami zachowuje się jakby miał zaraz eksplodować (kto widział ten potwierdzi :lol: ), aczkolwiek do współpracy jest strasznie chętny (niestety tylko ze mną, ponieważ resztę rodziny, jak i znajomych raczej się nie słucha), trzeba tylko umieć do tego łobuza dotrzeć :cool3:
Koleżanka, właścicielka border collie zawsze do mnie mówi... "Ty wiesz jak to jest mieć border collie..." :lol: Może trochę bardziej niezależnego i upartego bordera. :lol:

Posted

Cześć dziewczyny macie cudowne zdjęcia ze specerków :-) fantastyczne ...
Z przyjemnością obejrze wystep Teddiego i jego Pańci.Jak bedziecie startowac to napiszcie gdzie to zrobimy doping dla naszego przedstawiciela :multi:

Posted

Musimy się pochwalić, że startujemy sobie z Teddym na agility w Łodzi (a przynajmniej mamy takowy plan :smile: )

To moze sie spotkamy:lol: bo my na zawody do Łodzi tez się wybieramy:multi:

Bardzo podobał mnie sie taki dogospacerek:lol: ,
i trzeba bedzie w Szczecinie zoorganizowac takie dogospotkanko:lol:

Posted

Amiska, super :multi:
Juz nie moge sie doczekac tego maja :loveu:

Brzdąc oczywiście mam nadzieję, że zobaczycie nas w akcji, a ja, że zobaczę Wasze psinki :)

Teddinek mi własnie padł zmęczony na posłanko po długim treningu elementów do Dogdancing. Hrabia również zmęczony, bo i on trochę poćwiczył.
Chociaż niestety, ale mój długowłos nie ma za bardzo zapału. Po 3 minutach się nudzi i niczym się go nie zachęci do współpracy. Niestety.

Posted

super,my tez w tym roku zamierzamy jechac do Łodzi ,wiec jak tylko czas pozwoli przejdziemy się Wam podpatrywac :-)
zapraszamy tez do naszego ringu ;)

Posted

Oczywiście wystawiać się też będziemy. :cool3:
Mam tylko nadzieję, że zawody nie będą o tej samej godzinie co ocena, bo będę musiała Hrabiego oddać komuś do wystawienia, a uczynię to niezbyt chętnie. :roll:

Posted

znam ten ból kiedy ma sie dwie sprawy naraz i sie nie da rozerwać:shake:
mam nadzieje,ze Wam sie uda i wystapic z układem i na ringu.

Milena a kto sędziuje w Płocku?

Posted

Nie, nie miał PT i do tych sportów nie potrzeba. :)

To miła wiadomość, bo mnie bardzo korci, żeby z moją małą gdzieś pochodzić. Mamy za sobą 2/3 PT. A to tak miło patrzeć, jak jamnik pracuje, prawda? One to robią z niesamowitym wdziękiem :lol:

Posted

AMIŚKA napisał(a):

Witam mamabazyla i pięknego Precla:multi:
Napisz nam o Precelku ,ile ma lat co lubi??

No to pisze o Preclu....
Precel w czerwcu tego roku skończy 11 lat. Jest moim pierwszym wymarzonym psem, a dostałam go kiedy miałam 13 lat.
Precel przeczy wzystkim mitom (beardzo fałszywym) dotyczącym jamików. Jest przyjazny, lubi dzieci, zna niezwykle dużo przeróżnych sztuczek, nie jest jazgotliwy, ani zadziorny. Za to uwielbia jeść i cieżko byłoby wymienić rzeczy, których jeść nie lubi. W tej chwili przychodzi mi do głowy jedynie cytryna.
Precel nie jest psem rodowodowym, więć jak kto woli jest "w typie jamnika". Mi to wzystko jedno ;)
Na początku lipca zeszłego roku z Preclem pod jednym dachem zamieszkał jego młodszy przyszywany brat - Bazyl wyżeł wegierski którtkowłosy. Wydaje mi się, że Precel na początku nie dowierzał, że "to to" zostanie z nami na stałę. Raczej miał nadzieję, że szczeniak zniknnie z jego życia tak szybko jak się w nim pojawił. Nadzieja umiera ostatnia...
Jak na dziesiecioletniego jamnika z przyzwyczajeniami i w dodatku jedynaka, Precel całkiem dobrze przyjął nowego domownika. Na początku było trochę zazdrosci o miski i zabawki, za to teraz... :loveu:
ach no i miaqłam jeszcze napisać co Precel lubi...
Hmmmm...
Jak widać na powyższym zdjęciu
KOPAĆ DZIOORKI !!!!!
[SIZE=2]O kazdej porze dnia i nocy, bez względu na porę roku, no chyba, że ziemia zamarznie na kość.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...