Jump to content
Dogomania

Pierwszy i niepowtarzalny FotoBlog Czarnej Flatki TOSCI :)

Recommended Posts

• Replies 9.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='SZPiLKA23']Czekam ;]... pewnie nie te "inne rzeczy" to szukanie własnego grzejniczka :D

dobra dobra.....

[quote name='Matusz']ale dużo pięknych zdjęć !! :loveu::loveu::loveu::loveu:

ale wpis mi sie trafil :razz: :eviltong:

Posted

Maja cudna,kto ona???
No widzisz Betty nie [pomyślałam,widać faktycznie młodo wyglądam,a oni podrywaja najmłodsze,no ale ja bym wolała takiego przystojniaka koło 30 jak Tinkowy,ale do Łomży się nie przeprowadzę z tego powodu:evil_lol::evil_lol:

Posted

przyszłam
żebyś nie jojczałą :evil_lol: i tak ostatni dzień z wami popiszę, bo jutro ... :placz::placz:
do mojej listy zakupów po przyjeździe dołączyłam artykuły malarskie :diabloti: będę się artystowac :evil_lol:

P.S Maja strsnie wygląda po obcięciu :eviltong:

Posted

[quote name='Mudik']Maja cudna,kto ona???
No widzisz Betty nie [pomyślałam,widać faktycznie młodo wyglądam,a oni podrywaja najmłodsze,no ale ja bym wolała takiego przystojniaka koło 30 jak Tinkowy,ale do Łomży się nie przeprowadzę z tego powodu:evil_lol::evil_lol:

no ba ze podrywaja mlodsze i w tym Ciebie :cool3: Ja tez jade do Łomży, bo tu mnie nikt nie chce juz :placz: :cry: :(

[quote name='basia_bonnie']Betty, sorry, że cytuję stare fotki, ale tak mi się spodobała ta fota....
http://img505.imageshack.us/img505/9800/dscf0810ov5.jpg
takie Tosiaczkowe foty kocham najbardziej

alez mozesz cytowac nawet najstarsze :) buziaki :*

[quote name='smallpati']przyszłam
żebyś nie jojczałą i tak ostatni dzień z wami popiszę, bo jutro ...
do mojej listy zakupów po przyjeździe dołączyłam artykuły malarskie będę się artystowac

P.S Maja strsnie wygląda po obcięciu

smallll bedzie mi Ciebie brakowac ;( ja dzis stracilam najlepszego kolege :( a jeszcze Ciebie... total zalamka ;( pa smalll do zobaczenia za jakis czas.......

aha od jutra mnie nie ma-bede pod koniec nastepnego tygodnia ;) wiec nie czekajcie od jutra na moje wpisy.

Posted

smallpati napisał(a):
ojej co się stało koledze?

Nie bój się, kiedyś wrócę :evil_lol: jeszcze nie idę więc mnie nie żegnaj :eviltong:

jemu nic, siedzi w domu.... ale poprostu powiedzial ze go ta znajomosc juz od jakiegos czasu dusila ;( ja nie chce o tym teraz za duzo pisac, to za swieze, to sie stalo kilka godzin temu i to na gg.... ciagle placze :cry: dziekuje ze jestescie ze mna.

fajnie ze jeszcze nie idziesz.

Posted

Beti to jakiś burak musiał być skoro nie chce się z tobą zadawać :razz: To nie ty powinnaś się martwic że on nie chce cię znać, to on się powinien martwic że jest takim dupkiem (jak każdy facet) bo oddelegował taką fajna dziewczynę jak ty!! Szczerze mu życzę żeby znalazł sobie nowych głupawych znajomych którzy mu dadzą popalić nie raz!!! Skoro on takie rzeczy wyrabia to nie ma co się zamartwiać, bo który normalny człowiek tak się zachowuje? :mad:

Posted

smallpati napisał(a):
Beti to jakiś burak musiał być skoro nie chce się z tobą zadawać :razz: To nie ty powinnaś się martwic że on nie chce cię znać, to on się powinien martwic że jest takim dupkiem (jak każdy facet) bo oddelegował taką fajna dziewczynę jak ty!! Szczerze mu życzę żeby znalazł sobie nowych głupawych znajomych którzy mu dadzą popalić nie raz!!! Skoro on takie rzeczy wyrabia to nie ma co się zamartwiać, bo który normalny człowiek tak się zachowuje? :mad:

;( ja sie kompletnie nie spodziewalam po 3 letniej znajomosci .....choc lepszy kontakt mielismy dopiero od stycznia tego roku.
Moz enie powinnam sie martwic, ale inaczej nie potrafie, starsznie mnie to zabolalo. Powiedzial ze musimy sobie dac spokoj na kilka miesiecy na pewno...i sie uciszyl. Jak mozna byc tak okrutnym!! :cry:
Wlasnie nie wiem kto normalny sie tak zachowuje, okazal sie strasznym ,,,nawet nie wiem jak to nazwac...

dziekuje za te slowa. Ciekawe kiedy mi przejdzie.

EH ............ :cry:

Posted

jeso betis! jestem z toba :** Takiemu [cenzura] to ja bym powiedziala pocaluj sie w [cenzura] a nie plakala. Spokojnie, ale de debil, taki szkód i nie wiem co on w tobie zlego widzi. Ty jestes dzielna betti i jestes super dziewczyna ii .. ii .. kochamy cię, a takim gburem to sie nie przejmuj jak ja bym go :angryy:

Posted

aa i jak ci powiedzial zebys nie szukajla kolegi aty powiedz "lepiej poszukaj tego [cenzura] w tobie" a zreszta smierdzi od niego z daleka i widac na odleglosc. Juz nie nawidze tego kolesia. Szczeze, jak go zobacze napluje mu w twarz i skopie bo [cenzura] Takie owady zyja na swiecie zee ...