betty_labrador Posted June 14, 2008 Author Posted June 14, 2008 [quote name='anetta']Odcisk w asfalcie jest rewelacyjny :multi::multi: I Hacker :cool3: dziekujemy !! Quote
betty_labrador Posted June 14, 2008 Author Posted June 14, 2008 SZPiLKA23 napisał(a):Ile fotecek :multi: byloby jeszcze wiecej tylko ze nikt nie odwiedza oprocz Ciebie i Anety, Erii :p nie no zartuje- poprostu bylam na spacerku i robilam inne rzeczy. Wrzuce niebawem wiecej ;) Quote
SZPiLKA23 Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Czekam ;]... pewnie nie te "inne rzeczy" to szukanie własnego grzejniczka :D Quote
Matusz Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 ale dużo pięknych zdjęć !! :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
betty_labrador Posted June 14, 2008 Author Posted June 14, 2008 [quote name='SZPiLKA23']Czekam ;]... pewnie nie te "inne rzeczy" to szukanie własnego grzejniczka :D dobra dobra..... [quote name='Matusz']ale dużo pięknych zdjęć !! :loveu::loveu::loveu::loveu: ale wpis mi sie trafil :razz: :eviltong: Quote
Mudik Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Maja cudna,kto ona??? No widzisz Betty nie [pomyślałam,widać faktycznie młodo wyglądam,a oni podrywaja najmłodsze,no ale ja bym wolała takiego przystojniaka koło 30 jak Tinkowy,ale do Łomży się nie przeprowadzę z tego powodu:evil_lol::evil_lol: Quote
basia bonnie Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Betty, sorry, że cytuję stare fotki, ale tak mi się spodobała ta fota.... http://img505.imageshack.us/img505/9800/dscf0810ov5.jpg takie Tosiaczkowe foty kocham najbardziej :loveu: :loveu: :loveu: Quote
NightQueen Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 przyszłam żebyś nie jojczałą :evil_lol: i tak ostatni dzień z wami popiszę, bo jutro ... :placz::placz: do mojej listy zakupów po przyjeździe dołączyłam artykuły malarskie :diabloti: będę się artystowac :evil_lol: P.S Maja strsnie wygląda po obcięciu :eviltong: Quote
Matusz Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 betty_labrador napisał(a): ale wpis mi sie trafil :razz: :eviltong: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
betty_labrador Posted June 14, 2008 Author Posted June 14, 2008 [quote name='Mudik']Maja cudna,kto ona??? No widzisz Betty nie [pomyślałam,widać faktycznie młodo wyglądam,a oni podrywaja najmłodsze,no ale ja bym wolała takiego przystojniaka koło 30 jak Tinkowy,ale do Łomży się nie przeprowadzę z tego powodu:evil_lol::evil_lol: no ba ze podrywaja mlodsze i w tym Ciebie :cool3: Ja tez jade do Łomży, bo tu mnie nikt nie chce juz :placz: :cry: :( [quote name='basia_bonnie']Betty, sorry, że cytuję stare fotki, ale tak mi się spodobała ta fota.... http://img505.imageshack.us/img505/9800/dscf0810ov5.jpg takie Tosiaczkowe foty kocham najbardziej alez mozesz cytowac nawet najstarsze :) buziaki :* [quote name='smallpati']przyszłam żebyś nie jojczałą i tak ostatni dzień z wami popiszę, bo jutro ... do mojej listy zakupów po przyjeździe dołączyłam artykuły malarskie będę się artystowac P.S Maja strsnie wygląda po obcięciu smallll bedzie mi Ciebie brakowac ;( ja dzis stracilam najlepszego kolege :( a jeszcze Ciebie... total zalamka ;( pa smalll do zobaczenia za jakis czas....... aha od jutra mnie nie ma-bede pod koniec nastepnego tygodnia ;) wiec nie czekajcie od jutra na moje wpisy. Quote
betty_labrador Posted June 14, 2008 Author Posted June 14, 2008 Matusz napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol: total radocha :eviltong: Quote
NightQueen Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 ojej co się stało koledze? Nie bój się, kiedyś wrócę :evil_lol: jeszcze nie idę więc mnie nie żegnaj :eviltong: Quote
betty_labrador Posted June 14, 2008 Author Posted June 14, 2008 smallpati napisał(a):ojej co się stało koledze? Nie bój się, kiedyś wrócę :evil_lol: jeszcze nie idę więc mnie nie żegnaj :eviltong: jemu nic, siedzi w domu.... ale poprostu powiedzial ze go ta znajomosc juz od jakiegos czasu dusila ;( ja nie chce o tym teraz za duzo pisac, to za swieze, to sie stalo kilka godzin temu i to na gg.... ciagle placze :cry: dziekuje ze jestescie ze mna. fajnie ze jeszcze nie idziesz. Quote
NightQueen Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Beti to jakiś burak musiał być skoro nie chce się z tobą zadawać :razz: To nie ty powinnaś się martwic że on nie chce cię znać, to on się powinien martwic że jest takim dupkiem (jak każdy facet) bo oddelegował taką fajna dziewczynę jak ty!! Szczerze mu życzę żeby znalazł sobie nowych głupawych znajomych którzy mu dadzą popalić nie raz!!! Skoro on takie rzeczy wyrabia to nie ma co się zamartwiać, bo który normalny człowiek tak się zachowuje? :mad: Quote
betty_labrador Posted June 14, 2008 Author Posted June 14, 2008 smallpati napisał(a):Beti to jakiś burak musiał być skoro nie chce się z tobą zadawać :razz: To nie ty powinnaś się martwic że on nie chce cię znać, to on się powinien martwic że jest takim dupkiem (jak każdy facet) bo oddelegował taką fajna dziewczynę jak ty!! Szczerze mu życzę żeby znalazł sobie nowych głupawych znajomych którzy mu dadzą popalić nie raz!!! Skoro on takie rzeczy wyrabia to nie ma co się zamartwiać, bo który normalny człowiek tak się zachowuje? :mad: ;( ja sie kompletnie nie spodziewalam po 3 letniej znajomosci .....choc lepszy kontakt mielismy dopiero od stycznia tego roku. Moz enie powinnam sie martwic, ale inaczej nie potrafie, starsznie mnie to zabolalo. Powiedzial ze musimy sobie dac spokoj na kilka miesiecy na pewno...i sie uciszyl. Jak mozna byc tak okrutnym!! :cry: Wlasnie nie wiem kto normalny sie tak zachowuje, okazal sie strasznym ,,,nawet nie wiem jak to nazwac... dziekuje za te slowa. Ciekawe kiedy mi przejdzie. EH ............ :cry: Quote
eria Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 biedny zaduszony burak :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Betty trzymaj się dzielnie!:lol: Quote
betty_labrador Posted June 14, 2008 Author Posted June 14, 2008 eria napisał(a):biedny zaduszony burak :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Betty trzymaj się dzielnie!:lol: tak, ja go osaczylam....i sie dusil ;( staram sie, dziekuje. Quote
NightQueen Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Beti wiem że boli, ale pomyśl jakbyś miała się zadawać dalej z takim dupkiem.. chciałabyś? bo ja nie Quote
requiem. Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 jeso betis! jestem z toba :** Takiemu [cenzura] to ja bym powiedziala pocaluj sie w [cenzura] a nie plakala. Spokojnie, ale de debil, taki szkód i nie wiem co on w tobie zlego widzi. Ty jestes dzielna betti i jestes super dziewczyna ii .. ii .. kochamy cię, a takim gburem to sie nie przejmuj jak ja bym go :angryy: Quote
requiem. Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 aa i jak ci powiedzial zebys nie szukajla kolegi aty powiedz "lepiej poszukaj tego [cenzura] w tobie" a zreszta smierdzi od niego z daleka i widac na odleglosc. Juz nie nawidze tego kolesia. Szczeze, jak go zobacze napluje mu w twarz i skopie bo [cenzura] Takie owady zyja na swiecie zee ... Quote
Matusz Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 betty_labrador napisał(a):total radocha :eviltong: very very :diabloti: Quote
NightQueen Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 cocker nie przeginaj :razz: i nie klnij bo dziecko jesteś, a po za tym to niefajnie brzmi jak dziewczyna klnie Quote
Recommended Posts