malgooska Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Hejo :multi: W efekcie końcowym Hackerek jest przecudny!!! Ale nie było mnie tu tylko chwilkę a ja to się dowaiduję o jakimś...... BOBO [SIZE=2]... Mam nadzieję, że w wielkopolskich lasach takich bobów to nie ma :eviltong: Quote
betty_labrador Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 [quote name='SZPiLKA23']Znajdzie Cie znajdzie :D NIE!!!!! chyba ze za Twoja pomoca :cool3: ale wtedy to zdradzisz mnie :cool1: [quote name='Tinka:)']w zawieszeniu to oni dostali, bo nie skończyłam : P :P leniu jeden! [quote name='malgooska']Hejo :multi: W efekcie końcowym Hackerek jest przecudny!!! Ale nie było mnie tu tylko chwilkę a ja to się dowaiduję o jakimś...... BOBO [SIZE=2]... Mam nadzieję, że w wielkopolskich lasach takich bobów to nie ma :eviltong: hellol!! widzisz szpilka mysli ze jest fajna bo nas straszy swoim BOBO :placz: Szpila sprawdz na GPS czy u malgooski nie ma BOBO? :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 betty_labrador napisał(a): :P leniu jeden! co? : P :razz: Quote
betty_labrador Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 Tinka:) napisał(a):co? : P :razz: to! ześ leń popolitus bo nie skonczylas rysunku :p Quote
Unbelievable Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 [quote name='betty_labrador']to! ześ leń popolitus bo nie skonczylas rysunku :p kłamiesz :evil_lol: (ale masz racje : P) Quote
SZPiLKA23 Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 :cooldevi:BOBO jest wszędobylski:vamp::ghost_2::pissed: Quote
betty_labrador Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 [quote name='Tinka:)']kłamiesz :evil_lol: (ale masz racje : P) to siem zdecydÓj :evil_lol: ...mała :cool1::diabloti: [quote name='SZPiLKA23']:cooldevi:BOBO jest wszędobylski:vamp::ghost_2::pissed: no i w takim razie śpi u Ciebie w łóżku!! ups-wydalo sie :D Quote
SZPiLKA23 Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Ta spi i chrapie na dodatek :D:D:D cza go na boczek przełozyc :D:D:D Quote
Unbelievable Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 betty_labrador napisał(a):to siem zdecydÓj :evil_lol: ...mała :cool1::diabloti: wcale nie jestem mała :cool1: dzisiaj mnie podrywał mój 30-letni prawie sąsiad :evil_lol::evil_lol::evil_lol: myślałam że zdechnę ze śmiechu : P chciał się ze mną umówić ale mu powiedziałam że mam bal na koniec gimnazjum. w tym momencie zrobił sie strasznie spóźniony i musiał już iść :-( czego ci ludzie nie wymyślą, chyba se zrobię koszulkę z napisem na cyckach: nie jestem pełnoletnia :evil_lol: Quote
Mudik Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 I tak masz lepiej ja mam 30 a jak mnie jakis facet podrywa to zawsze taki po 50 tce,koszmar:angryy::angryy: mówie Ci. Cholera tak staro wyglądam:shake::roll::roll: podobno nie widać po mnie mojego wieku? Quote
betty_labrador Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 SZPiLKA23 napisał(a):Ta spi i chrapie na dodatek :D:D:D cza go na boczek przełozyc :D:D:D a przynajmniej cieplo? :cool3: Tinka:) napisał(a):wcale nie jestem mała :cool1: dzisiaj mnie podrywał mój 30-letni prawie sąsiad :evil_lol::evil_lol::evil_lol: myślałam że zdechnę ze śmiechu : P chciał się ze mną umówić ale mu powiedziałam że mam bal na koniec gimnazjum. w tym momencie zrobił sie strasznie spóźniony i musiał już iść :-( czego ci ludzie nie wymyślą, chyba se zrobię koszulkę z napisem na cyckach: nie jestem pełnoletnia :evil_lol: hehe Tinka- to mas zniezly podryw :D wiesz jesli by sie okazal bogaty i chory np na serce to bierz -co Ci szkodzi :cool3: a zkoszulka niezly pomysl, ale wymysl inny napis- " tylko dla bogatych i schorowanych" :eviltong: Mudik napisał(a):I tak masz lepiej ja mam 30 a jak mnie jakis facet podrywa to zawsze taki po 50 tce,koszmar:angryy::angryy: mówie Ci. Cholera tak staro wyglądam:shake::roll::roll: podobno nie widać po mnie mojego wieku? no co TY Magda- jak Cie spotkalam bylam pewna ze masz 20 pare lat! bo bardzo mlodo wlasnie wygaldasz ;) oni Cie podrywaja bo chca jak najmlodsze!! SZPiLKA23 napisał(a):Ja mam lepiej rwa mnie 16-18 latki :D:D:D wow Szpila, masz powodzenie :cool3: a mnie daja czesto 18-20 lat :lol: a podrywaja tez mlodsi ode mnie bo pewnie mysla ze jestem w ich wieku :evil_lol: ale zdarzaj sie tez faceci po 40 wiec wiesz Mudik :cool3: jedno do drugiego nie ma nic do rzeczy- czyli Twoj wiek. ps rysowalam ale chyba ide spac- tym razem efekt pokaze na koncu :P (eksperyment techniczny :diabloti: ) Quote
SZPiLKA23 Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 betty_labrador napisał(a):a przynajmniej cieplo? :cool3: Jak grzejniczek;):cool3: Quote
betty_labrador Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 SZPiLKA23 napisał(a):Jak grzejniczek;):cool3: ooooo, pozycz! juz lubie tego BOBO ;> Quote
Unbelievable Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 betty_labrador napisał(a): hehe Tinka- to mas zniezly podryw :D wiesz jesli by sie okazal bogaty i chory np na serce to bierz -co Ci szkodzi :cool3: a zkoszulka niezly pomysl, ale wymysl inny napis- " tylko dla bogatych i schorowanych" :eviltong: przystojny to on jest, ale bogaty nie i chory też nie, bo biega codziennie : P wcale nie chcę bogatego i schorowanego :cool1: wolę moją wersję koszulki : P Quote
betty_labrador Posted June 14, 2008 Author Posted June 14, 2008 [quote name='SZPiLKA23']Nie ma, szukaj swojego !:eviltong: sknera :cool1: [quote name='Tinka:)']przystojny to on jest, ale bogaty nie i chory też nie, bo biega codziennie : P wcale nie chcę bogatego i schorowanego :cool1: wolę moją wersję koszulki : P hehehe, a to dobrze ze chociaz przystojny :P no to jedziemy dalej Gucik :) Quote
betty_labrador Posted June 14, 2008 Author Posted June 14, 2008 Gucik :loveu: Maja :loveu: prawie jak grzywacz :D Quote
eria Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 ale sielanka na tych fotkach !!!!:loveu::loveu: taka radość z nich bije:loveu: Quote
betty_labrador Posted June 14, 2008 Author Posted June 14, 2008 [quote name='eria']ale sielanka na tych fotkach !!!!:loveu::loveu: taka radość z nich bije:loveu: no ba! ślady- najprawdopodobnije borsuka Quote
anetta Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Odcisk w asfalcie jest rewelacyjny :multi::multi: I Hacker :cool3: Quote
Recommended Posts