Jump to content
Dogomania

Pierwszy i niepowtarzalny FotoBlog Czarnej Flatki TOSCI :)

Recommended Posts

Posted

Hejo :multi:
W efekcie końcowym Hackerek jest przecudny!!!

Ale nie było mnie tu tylko chwilkę a ja to się dowaiduję o jakimś...... BOBO [SIZE=2]... Mam nadzieję, że w wielkopolskich lasach takich bobów to nie ma :eviltong:

• Replies 9.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='SZPiLKA23']Znajdzie Cie znajdzie :D

NIE!!!!! chyba ze za Twoja pomoca :cool3: ale wtedy to zdradzisz mnie :cool1:

[quote name='Tinka:)']w zawieszeniu to oni dostali, bo nie skończyłam : P

:P leniu jeden!

[quote name='malgooska']Hejo :multi:
W efekcie końcowym Hackerek jest przecudny!!!

Ale nie było mnie tu tylko chwilkę a ja to się dowaiduję o jakimś...... BOBO [SIZE=2]... Mam nadzieję, że w wielkopolskich lasach takich bobów to nie ma :eviltong:

hellol!!
widzisz szpilka mysli ze jest fajna bo nas straszy swoim BOBO :placz:

Szpila sprawdz na GPS czy u malgooski nie ma BOBO? :evil_lol:

Posted

[quote name='Tinka:)']kłamiesz :evil_lol:
(ale masz racje : P)

to siem zdecydÓj :evil_lol: ...mała :cool1::diabloti:

[quote name='SZPiLKA23']:cooldevi:BOBO jest wszędobylski:vamp::ghost_2::pissed:

no i w takim razie śpi u Ciebie w łóżku!! ups-wydalo sie :D

Posted

betty_labrador napisał(a):
to siem zdecydÓj :evil_lol: ...mała :cool1::diabloti:

wcale nie jestem mała :cool1:
dzisiaj mnie podrywał mój 30-letni prawie sąsiad :evil_lol::evil_lol::evil_lol: myślałam że zdechnę ze śmiechu : P chciał się ze mną umówić ale mu powiedziałam że mam bal na koniec gimnazjum. w tym momencie zrobił sie strasznie spóźniony i musiał już iść :-( czego ci ludzie nie wymyślą, chyba se zrobię koszulkę z napisem na cyckach: nie jestem pełnoletnia :evil_lol:

Posted

I tak masz lepiej ja mam 30 a jak mnie jakis facet podrywa to zawsze taki po 50 tce,koszmar:angryy::angryy: mówie Ci. Cholera tak staro wyglądam:shake::roll::roll: podobno nie widać po mnie mojego wieku?

Posted

SZPiLKA23 napisał(a):
Ta spi i chrapie na dodatek :D:D:D cza go na boczek przełozyc :D:D:D

a przynajmniej cieplo? :cool3:

Tinka:) napisał(a):
wcale nie jestem mała :cool1:
dzisiaj mnie podrywał mój 30-letni prawie sąsiad :evil_lol::evil_lol::evil_lol: myślałam że zdechnę ze śmiechu : P chciał się ze mną umówić ale mu powiedziałam że mam bal na koniec gimnazjum. w tym momencie zrobił sie strasznie spóźniony i musiał już iść :-( czego ci ludzie nie wymyślą, chyba se zrobię koszulkę z napisem na cyckach: nie jestem pełnoletnia :evil_lol:

hehe Tinka- to mas zniezly podryw :D wiesz jesli by sie okazal bogaty i chory np na serce to bierz -co Ci szkodzi :cool3: a zkoszulka niezly pomysl, ale wymysl inny napis- " tylko dla bogatych i schorowanych" :eviltong:

Mudik napisał(a):
I tak masz lepiej ja mam 30 a jak mnie jakis facet podrywa to zawsze taki po 50 tce,koszmar:angryy::angryy: mówie Ci. Cholera tak staro wyglądam:shake::roll::roll: podobno nie widać po mnie mojego wieku?

no co TY Magda- jak Cie spotkalam bylam pewna ze masz 20 pare lat! bo bardzo mlodo wlasnie wygaldasz ;) oni Cie podrywaja bo chca jak najmlodsze!!

SZPiLKA23 napisał(a):
Ja mam lepiej rwa mnie 16-18 latki :D:D:D

wow Szpila, masz powodzenie :cool3:

a mnie daja czesto 18-20 lat :lol: a podrywaja tez mlodsi ode mnie bo pewnie mysla ze jestem w ich wieku :evil_lol: ale zdarzaj sie tez faceci po 40 wiec wiesz Mudik :cool3: jedno do drugiego nie ma nic do rzeczy- czyli Twoj wiek.

ps rysowalam ale chyba ide spac- tym razem efekt pokaze na koncu :P (eksperyment techniczny :diabloti: )

Posted

betty_labrador napisał(a):

hehe Tinka- to mas zniezly podryw :D wiesz jesli by sie okazal bogaty i chory np na serce to bierz -co Ci szkodzi :cool3: a zkoszulka niezly pomysl, ale wymysl inny napis- " tylko dla bogatych i schorowanych" :eviltong:

przystojny to on jest, ale bogaty nie i chory też nie, bo biega codziennie : P

wcale nie chcę bogatego i schorowanego :cool1: wolę moją wersję koszulki : P

Posted

[quote name='SZPiLKA23']Nie ma, szukaj swojego !:eviltong:

sknera :cool1:

[quote name='Tinka:)']przystojny to on jest, ale bogaty nie i chory też nie, bo biega codziennie : P

wcale nie chcę bogatego i schorowanego :cool1: wolę moją wersję koszulki : P

hehehe, a to dobrze ze chociaz przystojny :P

no to jedziemy dalej

Gucik :)