Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 886
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Justynko ja tez bardzo żaluje , moze bedzie jeszcze taka możliwosc i wtedy
na pewno odwiedze!

Czy Dinus dostaje juz leki? Martwie sie o niego .... biedaczek.:-(

Posted

iwa77 napisał(a):
Justynko ja tez bardzo żaluje , moze bedzie jeszcze taka możliwosc i wtedy
na pewno odwiedze!

Czy Dinus dostaje juz leki? Martwie sie o niego .... biedaczek.:-(

Raczej jeszcze nie...Ania pójdzie chyba w sobote do schroniska i poprosi o wszystko.

Posted

Weterynarz stwierdził, że nie bedzie mu aplikował na razie żadnych leków, ponieważ mozna to zrobić tylko gdy bedzie przebywał w domu, gdzie opiekun bedzie widział czestotliwosc ataków kaszlowych, w innym przypadku leki można by niechcący przedawkować. Wszystkie choroby Dina są wywołane stresem wiec na już POTRZEBA DLA NIEGO DOMU TYMCZASOWEGO LUB NAJLEPIEJ NA STAŁEGO !!!!!!!

Posted

Pierwszy raz trafiłam na wątek tego psiaka.
Słuchajcie skoro on kaszle to powinien dostwać leki, bo serduszko może jeszcze bardziej podupaść na zdrowiu. Co on ma konkretnie z tym serduszkiem? Czy wet wspominał jakie leki mial by dostawać?
Nie bardzo rozumię o co wetowi chodzi, my w schronisku mamy psiaki, które mają własnie takie problemy i są leczone, kaszel ustał, no ale wiadomo leki do końca życia :roll:

Posted

Mysia_ napisał(a):
Pierwszy raz trafiłam na wątek tego psiaka.
Słuchajcie skoro on kaszle to powinien dostwać leki, bo serduszko może jeszcze bardziej podupaść na zdrowiu. Co on ma konkretnie z tym serduszkiem? Czy wet wspominał jakie leki mial by dostawać?
Nie bardzo rozumię o co wetowi chodzi, my w schronisku mamy psiaki, które mają własnie takie problemy i są leczone, kaszel ustał, no ale wiadomo leki do końca życia :roll:

Wet na Goduli stwierdził, że wet schroniskowy może wypisać leki,więc ich nie wypisał.

Ja też myśle, że serduszko bardzo osłabnie...

Popytajcie wśród znajomych, piesek jest grzeczny,bezproblemowy...

Posted

JOmar dobrze to powiedział/ła, że podawanie leków zależy od nasilenia kaszlu, bo jest dzień, że prawie w ogóle nie kaszle, a czasami zdarza sie, że nasila mu sie to, zwłaszcza w sytuacjach stresowych, gdy sie rozszczeka, bo przychodzi ktoś obcy albo gdy jest zadyma wśród psów.

Posted

Ale chociaz dawac leki jak jestescie w schronisku i widzicie kiedy kaszle....on musi byc leczony.....ma wieksze szanse byc leczonym i przezyc niz nie byc....nie mozna go tak bez lekow zostawic!DT potrzeby ale poki co musicie go leczyc..

Posted

Mysia_ napisał(a):
dziewczyny, a gdzie on w schronisku jest? Na dużym placu, w boksie, czy gdzie? :roll:

Na szczeniakarni, więc nie ma tak źle;)

Taki malutki piesek musi w koncu kogoś zauroczyć:loveu: