jusstyna85 Posted March 27, 2008 Author Posted March 27, 2008 I najgorsze- Dino nie ma nawet allegro...nie zapłaciłam jeszcze rachunku za tamten miesiąc i dopóki tego nie zrobie,nie wystawie żadnego psa... Czy ja mogłabym kogoś poprosić o tymczasowe wystawienie mu? dostane pieniądze za ok tydzień i od razu wezme to na siebie.Teraz naprawde nie mam z czego opłacić,a naprawde warto.Dzika Łatka dzięki temu znalazła dom... Quote
Asia_Klero Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Zaraz zobacze popytam kto by na ochotnika mu allegro zrobil...ja do lekow oczywiscie jesli trzeba bedzie dorzuce sie:) Quote
Asia_Klero Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Moze kochana cioteczka Paros moglaby zrobic allegro maluchowi?:)Zapyta ktos??:):) Quote
Mysia_ Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 przy problemach z sercem z takich tańszych to furosemid i enap, ale tak naprawde zależy co dokładnie mu jest i jak to jest zaawansowane :roll: Vetmedin jest dobrym lekiem, ale już droższym :roll: Zreszta chyba nie ma co o lekach rozmawiać, skoro on nie może być leczony w schronisku.. Chyba, że coś sie zmieniło? Quote
iwa77 Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Justyna - jak nie będzie ochotnika na to allegro - to daj mi znać - ja prześlę pieniążki tobie i zrobisz mu to allegro - OK ? Quote
iwa77 Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 halo jest tam ktoś ? Co u Dinusia ? Co z allegro ? Quote
iwa77 Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Przepraszam ale jeszcze raz zapytam co u Dinusia ? Quote
Asia_Klero Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Mam nadzieje,ze wszystko u malucha wporzadku...:(martwie sie o niego! Quote
iwa77 Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Czy Dinus ma już te ogłoszenia o których była mowa ?Bo bez ogłoszeń to chyba nie ruszymy z miejsca..... Quote
jusstyna85 Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 iwa77 napisał(a):Czy Dinus ma już te ogłoszenia o których była mowa ?Bo bez ogłoszeń to chyba nie ruszymy z miejsca..... Nie ma już ani jednego Quote
iwa77 Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Dinuś i co z tobą będzie biedulku ? Czy ktos może zrobić ogłoszenia ? Quote
Asia_Klero Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Ja nie mam za bardzo czasu:(:(Chyba ze w weekend to mi przypomnijcie...;) Quote
Mysia_ Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 tak mi żal tego psiaka.... Postawcie się w jego sytuacji :-(:shake: Quote
iwa77 Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Bez ogłoszeń - nie ma szans ! Wspólnie może uda nam się mu pomóc. Szkoda Dinusia i to bardzo ! Quote
Mysia_ Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 jeśli ktos ma robić ogłoszenia to bedzie potrzebny na kogoś kontakt :roll: A ja tu żadnego kontaktu nie widzę.... chyba, że przeoczyłam :oops: Quote
Pianka Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 [quote name='Mysia_']jeśli ktos ma robić ogłoszenia to bedzie potrzebny na kogoś kontakt :roll: A ja tu żadnego kontaktu nie widzę.... chyba, że przeoczyłam :oops: Jesli Justyna nie ma czasu na odbieranie telefonów, można na mnie podawać. [email protected] kom 501208670 Dino siedzi teraz w boksie. Borok:-( Nie dostałam jeszcze leków, pójde się upomnieć:shake: Quote
jusstyna85 Posted April 9, 2008 Author Posted April 9, 2008 [quote name='Pianka']Jesli Justyna nie ma czasu na odbieranie telefonów, można na mnie podawać. [email protected] kom 501208670 Dino siedzi teraz w boksie. Borok:-( Nie dostałam jeszcze leków, pójde się upomnieć:shake: Chciałam tylko przypomnieć, że na leki Dina +weta przelałam 150 zł, wet ckosztował 40,czy 60 zł, więc reszta została na koncie Justyny ze schronu Quote
Mysia_ Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Pianka napisał(a):Dino siedzi teraz w boksie. Borok:-( jak sobie radzi? :roll: Quote
Pianka Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Mysia_ napisał(a):jak sobie radzi? :roll: Stoi z tyłu i sie patrzy. W ogóle nie podchodzi. Jest taki wycofany:-( Quote
Mysia_ Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Pianka napisał(a):Stoi z tyłu i sie patrzy. W ogóle nie podchodzi. Jest taki wycofany:-( biedactwo :-(:-(:-( czy on ma gdziekolwiek ogłoszenia czy w ogóle? Quote
iwa77 Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Już była o tym mowa , że on nie ma ŻADNYCH ogłoszeń! To chyba coś się zmieniło , bo dotychczas chyba nie był taki wycofany? Czy może jest zdominowany w tym boksie ? Biedak!:-(:-(:-( Quote
Recommended Posts