Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 886
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asia_Klero napisał(a):
:(:(Strasznie duzo....a moze popytajcie w jakiejs lecznicy czy nie dalo by sie jakos taniej...w koncu to bezdomny psiak:(Powiedzcie jaka sytuacja...

Rzadko w gabinetach jest EKG i USG.Ja wiem jak z moim psem długo szukałam...wetreynarze tylko mówili, ze pies przeziębiony,dlatego kaszle.Mnie to to nie podobała, w sumie byłam u 4 różnych i diagnoza była ta sama.Pojechałam na Brynów-tak zrobili EKG i wyszło-niewydolność krążeniowo-oddechowa.Boje sie, że u tego pieska będzie to samo.

Posted

Asia_Klero napisał(a):
a wiesz juz mniej wiecej ile mamy...a ile moze dac ta pani?Dinusiu nie poddawaj sie!!

Pieniążki będą na badania :)
razem z Twoimi 20 zł i 30 od Iwy i pieniążkami od pewnej Pani wystarczy :)

Posted

Bardzo sie ciesze , ze macie kaske na badania Dinusia. Oby teraz tylko diagnoza
byla dobra :-(, zeby udalo sie go wyleczyc.
Jak tak patrze na to zdjecie to zal takiego biedaczka - czy on ma pogryziony nosek i uszka czy ja zle widze?:roll:

Posted

iwa77 napisał(a):
Bardzo sie ciesze , ze macie kaske na badania Dinusia. Oby teraz tylko diagnoza
byla dobra :-(, zeby udalo sie go wyleczyc.
Jak tak patrze na to zdjecie to zal takiego biedaczka - czy on ma pogryziony nosek i uszka czy ja zle widze?:roll:

Zrobiło mu sie coś na nosku i nie wiadomo co to...:(

nie wiem czy jest gryziony przez inne psy.Na zdj jest bardzo wystraszony :(

Posted

Asia_Klero napisał(a):
Ślicznota z niego:(Pozdrawiam...i co z badaniami?

Justyna ze schroniska musi znaleźć czas, żeby pojechać z nim.

Ja z przyczyn oosbistych nie wejde do Kliniki na brynowie.

Może ktoś zastąpi Justyne?

zwracam koszt paliwa...

Prosze...

Posted

bazarek niestety jeszcze nie gotowy :oops: przepraszam Was bardzo za ten poślizg ale mam teraz ostatnio straszny zawrót głowy z moim króliczkiem... już wygrzebałam parę myślę że fajnych rzeczy więc zostało mi tylko porobić fotki i założyć bazarek :)

Posted

sara_rokitnica napisał(a):
bazarek niestety jeszcze nie gotowy :oops: przepraszam Was bardzo za ten poślizg ale mam teraz ostatnio straszny zawrót głowy z moim króliczkiem... już wygrzebałam parę myślę że fajnych rzeczy więc zostało mi tylko porobić fotki i założyć bazarek :)

Saro bardzo Ci dziękuję,ale pieniążki już są.Mam wpłate od MASNICA JOANNA na kwote 20 zł +30 zł przekazane przez Iwe77,które Pianki ma przelać.Reszte kwoty dołoży Pani, która była zainteresowana adopcją 1 psiaka ze schroniska z Rudy Śl, ale niestety wybrała innego, w gorszego schroniska.Chciała zrehabilitować sie i powiedziała, że dołoży :)

Problem jest teraz tego typu, że nie ma kto z nim jechać na badania do Brynowa.Ja tam nie wejde za nic,za dużo wspomnień i nie zmusze sie.Potrzeba osoba,która pojechałaby za zwrot kosztów paliwa.Wszystko będzie opłacone

Popytajcie prosze-Justyna ma tyle na głowie.To nie jest daleko z Rudy-maxautem 30 minut-40 minut.

Bardzo prosze.

Posted

sara_rokitnica napisał(a):
no niestety z transportem to ja już pomóc nie mogę :shake: :( nie mam ani samochodu ani prawa jazdy... :/ gdybym miała to uwierz mi że psiak już by miał dawno wizytę u weta za sobą...

Liczą się też chęci...

Szukamy kogoś...