Asia_Klero Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Nie wiem...trzeba jakos popytac o te tymczasy ludzi na dogo....wiem ze wszyscy zapsieni ale moze by sie cos udalo...a jak nie to moze jakies ogloszonko w gazecie..? Quote
jusstyna85 Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 Mysia_ napisał(a):a pisałyści do dogomaniaków w sprawie DT? ja na razie w niczym nie pomoge.Nie moge mojego psa zostawić nawet na minute,bo wyrywa szwy po operacji. Quote
Asia_Klero Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Mysiu ja napisze-tylko powiedz do kogo...:) Quote
Mysia_ Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 dziecko, bo się będe za Ciebie wstydziła :mad: Znasz sie znasz, działaj :eviltong: Quote
iwa77 Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Dinusiu skarbeczku co tak cichutko u ciebie , nikt nie zaglada .... Co z tym domkiem ? Quote
Mysia_ Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 niepokojąca ta cisza :-( Chory psiak pozostawiony sam sobie w schronisku... Niech ktoś mu pomoże :-( Quote
Asia_Klero Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Ehh:PJak znajde chwile to pokombinuje z ta mapa ale nie bardzo sie znam:( Quote
jusstyna85 Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 Dzisiaj ktoś dzwonił,ma sie zastanowić,ale to raczej nie wypali...nie odniosłam wrażenia, żeby byli w porządku, jacyś dziwni... Quote
Mysia_ Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 ehhhh... :-(:-(:-( Może jednak... Qrczę, trzymam mocno za niego kciuki :roll: Quote
jusstyna85 Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 Dla mnie pies,to żywa istota,a nie zakup przedmiotu.Nie ufam tym ludziom, ,ale zobaczymy czy sie odezwą... Quote
iwa77 Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Justynko wiedze , ze dalej ciezko z tym domkiem dla Dinulka. Kieruj sie tym co ci podpowiada intuicja , bo to roznie bywa! Powiedz prosze czy on dostaje jakiekolwiek leki w schronie czy tez zupelnie nic nie robia w tym kierunku i upieraja sie przy leczeniu dopiero w dt? Quote
Asta17 Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Ale zrozumcie to w końcu, że to wet z goduli powiedział o leczeniu dopiero w domu. Chyba, że bardzo bardzo by kaszlał to dopiero wtedy w schronie dostałby leki, a poza tym Dinuś czuje sie dobrze. I nikt nie zauważył intensywnego kaszlu. Dino jest wesoły, szczekliwy kiedy trzeba...potrzebny mu dom jak najbardziej! Ale nie piszcie tak jakby schron chcial mu jeszcze zaszkodzic, bo tak absolutnie nie jest. Każdy chory psiak jest zawsze dokładnie otoczony opieką weterynaryjną! Quote
Mysia_ Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Asta17 napisał(a):Ale zrozumcie to w końcu, że to wet z goduli powiedział o leczeniu dopiero w domu. Chyba, że bardzo bardzo by kaszlał to dopiero wtedy w schronie dostałby leki, a poza tym Dinuś czuje sie dobrze. I nikt nie zauważył intensywnego kaszlu. Dino jest wesoły, szczekliwy kiedy trzeba...potrzebny mu dom jak najbardziej! Ale nie piszcie tak jakby schron chcial mu jeszcze zaszkodzic, bo tak absolutnie nie jest. Każdy chory psiak jest zawsze dokładnie otoczony opieką weterynaryjną! Asta, Ty też musisz nas zrozumieć... Wiem co oznacza u psa chore serce i wiem co może się dziać z psiakiem, który nie bedzie dostawał regularnie leków :-( Teraz jest dobrze, ale serducho bedzie coraz słabsze... A niestety domku jak nie było tak nie ma :shake: :-( Tez mamy w schronisku psa z chorym serduszkiem, kaszlał, teraz dostaje codziennie leki i kaszel ustał. Domku znajdź się wreszcie..... Quote
Asta17 Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Rozumiem Was....jest pewna osoba zainteresowana psiakiem, ale to jeszcze nic pewnego... Quote
Mysia_ Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 oby znalazł się w końcu wspaniały domek, trzymam kciuki ;) Quote
iwa77 Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Asta Ja Nie Chciałam Cie Zdenerwować ! I Ja O Nic Nie Oskarżam Schroniska ! Jezeli Dinus Czuje Sie Dobrze I Nie Kaszle Intensywnie To Chwała Bogu! Zycze Ci Spokoju I Milego Wieczoru! Quote
jusstyna85 Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 Jutro biore sie za ogłoszenia różne i pisanie do ludzi...czy ktoś mógłby mi pomóc? Quote
Mysia_ Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 jusstyna85 napisał(a):Jutro biore sie za ogłoszenia różne i pisanie do ludzi...czy ktoś mógłby mi pomóc? ja niestety nie mam za wiele czasu :oops::-( Quote
iwa77 Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Dinuśku martwię sie , bo tak cichutko u ciebie kochany :-( Quote
Recommended Posts