Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 886
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Justynko wiedze , ze dalej ciezko z tym domkiem dla Dinulka.
Kieruj sie tym co ci podpowiada intuicja , bo to roznie bywa!
Powiedz prosze czy on dostaje jakiekolwiek leki w schronie czy tez zupelnie nic nie robia w tym kierunku i upieraja sie przy leczeniu dopiero w dt?

Posted

Ale zrozumcie to w końcu, że to wet z goduli powiedział o leczeniu dopiero w domu. Chyba, że bardzo bardzo by kaszlał to dopiero wtedy w schronie dostałby leki, a poza tym Dinuś czuje sie dobrze. I nikt nie zauważył intensywnego kaszlu. Dino jest wesoły, szczekliwy kiedy trzeba...potrzebny mu dom jak najbardziej! Ale nie piszcie tak jakby schron chcial mu jeszcze zaszkodzic, bo tak absolutnie nie jest. Każdy chory psiak jest zawsze dokładnie otoczony opieką weterynaryjną!

Posted

Asta17 napisał(a):
Ale zrozumcie to w końcu, że to wet z goduli powiedział o leczeniu dopiero w domu. Chyba, że bardzo bardzo by kaszlał to dopiero wtedy w schronie dostałby leki, a poza tym Dinuś czuje sie dobrze. I nikt nie zauważył intensywnego kaszlu. Dino jest wesoły, szczekliwy kiedy trzeba...potrzebny mu dom jak najbardziej! Ale nie piszcie tak jakby schron chcial mu jeszcze zaszkodzic, bo tak absolutnie nie jest. Każdy chory psiak jest zawsze dokładnie otoczony opieką weterynaryjną!

Asta, Ty też musisz nas zrozumieć... Wiem co oznacza u psa chore serce i wiem co może się dziać z psiakiem, który nie bedzie dostawał regularnie leków :-( Teraz jest dobrze, ale serducho bedzie coraz słabsze... A niestety domku jak nie było tak nie ma :shake: :-(
Tez mamy w schronisku psa z chorym serduszkiem, kaszlał, teraz dostaje codziennie leki i kaszel ustał.

Domku znajdź się wreszcie.....

Posted

Asta Ja Nie Chciałam Cie Zdenerwować !
I Ja O Nic Nie Oskarżam Schroniska !

Jezeli Dinus Czuje Sie Dobrze I Nie Kaszle Intensywnie To Chwała Bogu!
Zycze Ci Spokoju I Milego Wieczoru!