oktawia6 Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 proszę o transport!!! do jego nowego domu! Quote
malagos Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 O, bardzo sie cieszę z tej szansy! Z Elbląga jest Basia0607, która pisała, ze chetnie (jak uzbiera pieniadze....) odwiedzi Krzyczki. Moze to jakoś połączyć? Quote
emilia2280 Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 2 osoby oferują dom Filipkowi? świetne wiesci. jesli ktos z nim pojedzie, ja mogę pokryc calkowicie koszty transportu. jak to jest daleko,tak dla info? Quote
falabela Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Ale się cieszę, ze tak ładnie się pieseczkowi układa :multi: tfuuu...! zeby tylko nie zapeszyć! 3mam kciukasy ;) Quote
Rybc!a Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Słuchajcie, ja mogę jechać do Krzyczek po Filipa, za zwrotem kosztów paliwa nawet w piątek. PS Malagos , Basia jest z Pasłęka ;) Quote
Diana S Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Ale cudowne nowinki.... jupiiii :multi: :multi: :multi: Quote
Charly Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 widze ze tez nie spisz Diano;) czy ten dalmatynczyk na zdjeciu to Twoj wlasny? wyrazam szacunek i podaje lapke. tez mamy (tzn rodzice) dalmatynczyka i wiem co to znaczy. niezdarty piechur a raczej biegacz:lol:, niespozyta energia. Spacer spacer spacer, najlepiej 5 godzin dziennie, a potem szybko cos wypic i znow stac pod drzwiami czekajac na spacer:roll: Quote
Diana S Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Charly napisał(a):widze ze tez nie spisz Diano;) czy ten dalmatynczyk na zdjeciu to Twoj wlasny? wyrazam szacunek i podaje lapke. tez mamy (tzn rodzice) dalmatynczyka i wiem co to znaczy. niezdarty piechur a raczej biegacz:lol:, niespozyta energia. Spacer spacer spacer, najlepiej 5 godzin dziennie, a potem szybko cos wypic i znow stac pod drzwiami czekajac na spacer:roll: Bardzo dobrze to ujełas...:cool3: :razz:... (nocny marek jestem) dalmaty to wulkany energii... na zdjęciu jest jedna z moich poczwar Zara :loveu:. Jest też i druga poczwara z tym, że troszkę większa Daisy chart rosyjski :evil_lol:. Na nudę nie narzekam :lol:. Quote
oktawia6 Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 [quote name='Rybc!a'] Słuchajcie, ja mogę jechać do Krzyczek po Filipa, za zwrotem kosztów paliwa nawet w piątek. PS Malagos , Basia jest z Pasłęka ;) cudownie Rybciu:multi:-za ile? pieniądze znalazłyby się na Twoim koncie-podaj tylko sumę-ja uprzedziłąbym kierowniczkę o Twojej wizycie. Moje namiary są na pierwszej stronie wątku. Telefon komórkowy mam bezpośrednio do zainteresowanej dziaduniem Filipkiem-więc przekazałabym Ci je. Quote
falabela Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Filipku teraz bedzie tylko lepiej:sweetCyb:jupiii!:multi: Brawo:klacz: i dzięki Dobranoc :) Quote
Rybc!a Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 [quote name='oktawia6']cudownie Rybciu:multi:-za ile? pieniądze znalazłyby się na Twoim koncie-podaj tylko sumę-ja uprzedziłąbym kierowniczkę o Twojej wizycie. Moje namiary są na pierwszej stronie wątku. Telefon komórkowy mam bezpośrednio do zainteresowanej dziaduniem Filipkiem-więc przekazałabym Ci je. Jeśli to jest 65 km za Warszawą w stronę Gdańska (czyli nam na rękę, bo my jedziemy od Gdańska), to odliczając te kilometry wychodzi jakieś 230zł, ale musze jednak najpierw porozmawiać z tatą, który właśie trasnportuje Finkę z Ostródy, do Opola Quote
Charly Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 gdzie Filipek? u mnie w domku tak cieplo, juz moglby grzac dupke nie jestem zmotoryzowana, pociag w jego stanie odpada. sama bym go odebrala.. Quote
Miki Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Charly napisał(a):gdzie Filipek? u mnie w domku tak cieplo, juz moglby grzac dupke nie jestem zmotoryzowana, pociag w jego stanie odpada. sama bym go odebrala.. Trzymam kciuki :thumbs::thumbs: Quote
Charly Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 mieszkam w Elblagu dopiero od paru miesiecy. pochodze ze Slaska. I nie mam nawet kogo zapytac w obrebie 600 km, ale mam nadzieje ze sie uda jak najszybciej Quote
Rybc!a Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Jeśli ktoś zechce sfinansować podróż, zabierzemy Filipa i jeszcze jedną bidę już w piątek. Quote
Charly Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 nie rozumiem. Myslalam, ze byla oferta. Ja nie teraz nie moge, nie mam pracy. to co jeszcze mam, pojdzie na wyprawke i wet. mnie na razie utrzymuje moj TZ:oops: Quote
oktawia6 Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 [quote name='Rybc!a'] Jeśli ktoś zechce sfinansować podróż, zabierzemy Filipa i jeszcze jedną bidę już w piątek. na dzień dzisiejszy mam 100% deklarację darczyńczyni, która obiecała przelac 200 zł odnośnie tej akcji:lol:-Rybciu: 200 zł-jeśli ma byc więcej to pisz konkretnie ile więcej to poprosimy ogólnie o zrzutkę-na dzień dzisiejszy 200 zł. Od drugiej wspaniałej kobiet (bo to są kobiety) dla również kobiety:p, ktgóra deklaruje adopcję Filipka będzie 500 zł- na jego onsultację okulistyczną, na dobrą karmę - regenerującą, na badania krwii, na kosnultację lekarską ogólną i w zależności od potrzeby na leki oraz na kropelki do oczu. Quote
Charly Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 o jejku co????? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: jak znajde prace (jestem w trakcie szukania) to zwroce ( w ratach, ale zwroce). jejku naprawde?????????????????????:loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi: Quote
fizia Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Jaki okruszek maciupeńki! Wielkie ukłony dla Was :Rose::klacz: Quote
Miki Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Fantastycznie, znowu mi łzy do oczu płyną - jesteście super !!!!! Quote
oktawia6 Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 [quote name='Charly'] o jejku co????? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: jak znajde prace (jestem w trakcie szukania) to zwroce ( w ratach, ale zwroce). jejku naprawde?????????????????????:loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi: TAK:pCharly Filipek poruszył jej serce-poza tym ta wspaniała kobieta pomaga czynnie psom w potrzebie między innymi tym najbardziej potrzebującym i niechcianym. dzisiaj wieczorem będziemy rozmawiac. P.S. wiem, że obecnie masz skromnie a Twoja decyzja o adopcji Filipka jest czynem godnym najwyższej pochwały tym bardziej tacy ludzie jak Ty powinni byc wspierani. Oprócz tego służę również wiedzą czy wskazówkami-zawsze pytaj śmiało-sama mam 2 staruszki w domu (w tym jeden z Krzyczek;)) Quote
basia0607 Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Jeżeli ja się zmieszczę, to pojade i wezmę psiaczka, nie wiem czy malego do domu czy dużego do budy ! napewno tego , ktory bedzie w najwiekszej potrzebie . Quote
Rybc!a Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Obliczając kilometry, wyszło 230zł. Oktawio, podać ci nasze konto? Strasznie się cieszę:multi: Nie dość, że Filipek znajdzie kochające schronienie, to my też zabierzemy jakąś najbidniejszą bidę do Pasłęka! PS Basia, jasne, że się zmieścisz! Może uda mi się załatwic jakąś karmę dla schroniska ! Quote
Charly Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 ----------------------------------------;) Quote
Recommended Posts