ocelot Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Kubuś ślicznoto co u Ciebie słychać nowego? Quote
Kanzaj Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Czemu nikt do Kubusia nie zagląda???:mad: Quote
_bubu_ Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Z kubusiem byłam dzisiaj na spacerku. Dałam mu szeleczki więc teraz spacerki są bezpieczniejsze. Psiaczek został wczoraj wykastrowany . Jest bardzo niezadowolony bo musi na noc zakładać ubranko. Jest tak bardzo niezadowolony że mnie dzisiaj ugryzł w palec przy ubieraniu :evil_lol: łobuziak. Poza tym czuje sie dobrze. Już nie kaszle. Zdjęcia rtg wyszły całkiem dobrze. Jednak okazało się że Kubuś ma niewielkie uszkodzenie miednicy - możliwe że potrącił go samochód, albo ktoś mocno go uderzył... Na szczęście to nic poważnego i samo z czasem się zagoi. Z gorszych wiadomości, rachunek za leczenie Kubusia wynosi już 1200zł i trzeba go uregulować :( z każdym dniem rośnie. Quote
emilia2280 Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 dolozé sié po 26-tym. ozesz, drogi ten "hotelik" malego, ale nie narzekam - pies jest pod dobrá opieká. Quote
_bubu_ Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 dziękujemy ! pobyt niestety kosztuje 20zł za dobę, do tego leki, kastracja, rtg , badania krwi itd.. opieka rzeczywiście jest bardzo dobra. Kubuś zadbany. Ale nadal szukamy tymczasu - odpadłyby koszty pobytu - a mamy jeszcze inne zwierzaki na leczeniu które potrzebują pieniędzy , no i w domowych warunkach zapewne też czułby się szczęśliwszy. Quote
Hund Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 Nabiera ogŁady ;) tak to nazwaŁa pani dr;) Quote
Edi100 Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Hund napisał(a):Nabiera ogŁady ;) tak to nazwaŁa pani dr;) To teraz domek by sie przydał! Quote
Kanzaj Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Cudny psiak z ogładą szuka swojego ludzia!!!:cool3: Quote
_bubu_ Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 rachunek nadal nie zapłacony i rośnie :( Quote
emilia2280 Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 przelalam 50 euro dla Kuby na konto z 1-go postu Quote
Hund Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 emilia2280 napisał(a):przelalam 50 euro dla Kuby na konto z 1-go postu Kubuś też dziękuje ;) Quote
Hund Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 Szkoda że biednym Kubusiem nikt się nieinteresuje :( Tyle było tu szarpaniny na początku, mówienia że domek po tygodniu się znajdzie....a tu mija tydzień za tygodniem :( i ani jednego telefonu :( ani jednego zapytania o Kubusia :( Quote
Edi100 Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Hund napisał(a):Szkoda że biednym Kubusiem nikt się nieinteresuje :( Tyle było tu szarpaniny na początku, mówienia że domek po tygodniu się znajdzie....a tu mija tydzień za tygodniem :( i ani jednego telefonu :( ani jednego zapytania o Kubusia :( A Kubus czeka:( Może by tak ogłoszenia w papierowej prasie? Niektórzy nie potrafią posługiwać się netem ,a potrafią kochać. Quote
emilia2280 Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Wlasnie dowiedzialam sié, ze ogloszenie ze zdjéciem w lokalnej gazecie w Lodzi kosztuje 200zl. Nie wiem jak w innych papierowych gazetach. Moze ktos kto siedzi w ogloszeniach sprawdzi, ile by to kosztowalo? Quote
_bubu_ Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 emilia2280 napisał(a):Wlasnie dowiedzialam sié, ze ogloszenie ze zdjéciem w lokalnej gazecie w Lodzi kosztuje 200zl. Nie wiem jak w innych papierowych gazetach. Moze ktos kto siedzi w ogloszeniach sprawdzi, ile by to kosztowalo? ja kiedyś też sie interesowałam takimi ogłoszeniami ale ceny też były powalające :( dlatego ogłaszam tylko w necie. Quote
Recommended Posts