Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Z kubusiem byłam dzisiaj na spacerku. Dałam mu szeleczki więc teraz spacerki są bezpieczniejsze.
Psiaczek został wczoraj wykastrowany . Jest bardzo niezadowolony bo musi na noc zakładać ubranko. Jest tak bardzo niezadowolony że mnie dzisiaj ugryzł w palec przy ubieraniu :evil_lol: łobuziak.
Poza tym czuje sie dobrze. Już nie kaszle. Zdjęcia rtg wyszły całkiem dobrze.
Jednak okazało się że Kubuś ma niewielkie uszkodzenie miednicy - możliwe że potrącił go samochód, albo ktoś mocno go uderzył... Na szczęście to nic poważnego i samo z czasem się zagoi.

Z gorszych wiadomości, rachunek za leczenie Kubusia wynosi już 1200zł i trzeba go uregulować :( z każdym dniem rośnie.

Posted

dziękujemy !
pobyt niestety kosztuje 20zł za dobę, do tego leki, kastracja, rtg , badania krwi itd.. opieka rzeczywiście jest bardzo dobra. Kubuś zadbany. Ale nadal szukamy tymczasu - odpadłyby koszty pobytu - a mamy jeszcze inne zwierzaki na leczeniu które potrzebują pieniędzy , no i w domowych warunkach zapewne też czułby się szczęśliwszy.

Posted

Szkoda że biednym Kubusiem nikt się nieinteresuje :( Tyle było tu szarpaniny na początku, mówienia że domek po tygodniu się znajdzie....a tu mija tydzień za tygodniem :( i ani jednego telefonu :( ani jednego zapytania o Kubusia :(

Posted

Hund napisał(a):
Szkoda że biednym Kubusiem nikt się nieinteresuje :( Tyle było tu szarpaniny na początku, mówienia że domek po tygodniu się znajdzie....a tu mija tydzień za tygodniem :( i ani jednego telefonu :( ani jednego zapytania o Kubusia :(

A Kubus czeka:(
Może by tak ogłoszenia w papierowej prasie?
Niektórzy nie potrafią posługiwać się netem ,a potrafią kochać.

Posted

Wlasnie dowiedzialam sié, ze ogloszenie ze zdjéciem w lokalnej gazecie w Lodzi kosztuje 200zl.

Nie wiem jak w innych papierowych gazetach. Moze ktos kto siedzi w ogloszeniach sprawdzi, ile by to kosztowalo?

Posted

emilia2280 napisał(a):
Wlasnie dowiedzialam sié, ze ogloszenie ze zdjéciem w lokalnej gazecie w Lodzi kosztuje 200zl.

Nie wiem jak w innych papierowych gazetach. Moze ktos kto siedzi w ogloszeniach sprawdzi, ile by to kosztowalo?

ja kiedyś też sie interesowałam takimi ogłoszeniami ale ceny też były powalające :( dlatego ogłaszam tylko w necie.