Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 981
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie, siedze z psem na stopach i kotem na klawiaturze. Mam problemy z pisaniem bo większość klawiatury jest pod d...pą kotusia i trzeba ją unosić:evil_lol:

Posted

A widzisz jak ty mnie słabo znasz. Narazie mieszkam z jednym psiakiem, trzema kotami i trzema pajakami zamkniętymi i wieloma niezamkniętymi - w moim domu nie zabija sie pająków. Dzieci dokarmiają je. Kiedyś córka uchowała somie Kubusia wielkiego i tłustego i on w końcu spadł - kot go zjadł no i był płacz. Musiałam znależć innego w piwnicy :evil_lol:.
Na działce są trzy psy i 13 gołębi - wszystko "zdobyczne", jeden nawet nie lata bo mu żle skrzydło złozyłam. Ale od ponad roku drepce jak kura i żyje.
Niestety moje zwierzaki sa juz stareńkie i pomału odchodzą. Niedawno odszedł Biały, a przed nim królisie Pusio, Misia, i Pysiek.
Ach mogę o nich opowiadać godzinami. Ale konia nie mam, i kury i gęsi ale jak sie przeprowadze do domu, to........................................:evil_lol:

Posted

luka1 napisał(a):
ale jak sie przeprowadze do domu, to........................................:evil_lol:

To ja już to sobie wyobrażam :evil_lol: :evil_lol: :eviltong:

Posted

No tak, wtedy to można było powiedzieć mini zoo. Poza tymi zwiarzakami po mieszkaniu fruwało 12 papug falistych, trzy żółwie łaziły gdzie chciały, dwa szczurki bawiły sie z psem no i na szfkach w kuchni mieszkał gołąb-ale tylko do tąd dokąd nie nauczył się fruwać. Odleciał.
Niestety, każdy ma swój koniec, zwierzyniec coraz mniejszy. Dlatego spieszmy sie z domem Nelsona.

Posted

Dziewczyny...
A co powiecie o takim domku dla Nelsona:
Starszy Pan na wyłączność ;) małe mieszkanko z kuchnią w Gdańsku. Pan kochający zwierzęta i brak łapy nie robi różnicy.

Ale zaproponowałam Panu (a właściwie jego córce) również Kapselka:

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=68556&page=71

W poście 710 możecie przeczytać dokładniej co to za domek i skąd "go mam".
Kasia dzisiaj ma do mnie dzwonić w sprawie adopcji piesków.

Co myślicie o takim domu dla Nelsona?

Posted

nie zawsze udaje mi sie trafić w klawisz, zwłaszcza gdy na klawiaturze leży kot i trzeba mu podnosić ogon, dupkę, łapę- szcęście że ma tylko trzy.
Z chodzeniem na smyczy to chyba łatwo nie będzie, ale o tym niech się wypowie Ziutka, albo Kasiaprodex albo asiamm

Posted

luka1 napisał(a):

Z chodzeniem na smyczy to chyba łatwo nie będzie, ale o tym niech się wypowie Ziutka, albo Kasiaprodex albo asiamm

ale to ja zadałam pytanie :evil_lol:
zdaje mi się że tylko Ty, luka, wyciągałaś go poza boks (chyba na jakimś zdjęciu widziałam Nelsona i jego kumpelę na smyczy...)