Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kończą się ferie, ewelinka_m już nie będzie mogłą dłużej przetrzymać Szyszki:shake:.

Szyszeczka zostaje nawet bez DT:placz::placz::placz::placz:!

To staje sie przerażające, wydanie psa teraz graniczy z cudem, nawet nie ma chetnych na taka małą śliczną sunię.

• Replies 208
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nastepnym razem , jak zobaczę szczeniaczki wyrzucone , a niestety zdarza mi sie to nagminie, zachowam się , jak reszta tego "bogobojnego":cool3: społeczeństwa, czyli powiem "o jakie biedne,ci podli ludzie" i pójdę dalej, a w najlepszym wypadku zawiadomię schron:cool1:.

Posted

Nie ma sie z tego co cieszyć, bo odległość niestety prawie nie pokonania.
Jutro moja bratanica zawozi pociągiem do Wrocławia Fenka, bardzo długo sie naczekał na tą możliwość , dwóch z pewnościa nie da rady.

Jest też osoba z Pruszkowa chetna na sunię i dom tymczasowy w Krakowie , oferowany przez panią, która szukała by później dla niej domu.

W żadne z tych miejsc nie mam transportu, obdwoniłam wszystkich znajomych i nic. Sama wczoraj sie rozchorowałam i nie dam rady zawieźć nawet pociągiem do Krakowa.

A Szyszka już jutro już musi wyjść od ewelinki_m, ja w tej sytuacji nie jestem w stane jej wziąć , nie wiem co robić.

Posted

Erka - ale do Pruszkowa to jak na W-wę - a do W-wy ma jechac Majaa.... gdyby to był fajny domek to możnaby sprobować

A do pani z Wroclawia to bym nie odmawiała, tylko powiedziała, ze będziemy szukać transportu - a może...

Posted

Szyszka już w drodze do Krakowa....
może z stamtąd będzie jakiś transport do wawy lub wrocławia

a ja czuję się okropnie :-(
jak ją oddawałam tak na mnie spojrzała :shake:
przez te 2 tygodnie okropnie się przywiązała :placz: