erka Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 Kończą się ferie, ewelinka_m już nie będzie mogłą dłużej przetrzymać Szyszki:shake:. Szyszeczka zostaje nawet bez DT:placz::placz::placz::placz:! To staje sie przerażające, wydanie psa teraz graniczy z cudem, nawet nie ma chetnych na taka małą śliczną sunię. ____________ Quote
erka Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 Nastepnym razem , jak zobaczę szczeniaczki wyrzucone , a niestety zdarza mi sie to nagminie, zachowam się , jak reszta tego "bogobojnego":cool3: społeczeństwa, czyli powiem "o jakie biedne,ci podli ludzie" i pójdę dalej, a w najlepszym wypadku zawiadomię schron:cool1:. Quote
Patia Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Wyslę ogłoszenie Camarze do Wyborczej , tylko nie wiem ile trzeba czekac ? Wysłać ? Quote
erka Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 Patia, jeżeli możesz, to bardzo prosze:p. Quote
DuDziaczek Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 hop sysuniu... gdzie ten domek....:shake: Quote
andzia69 Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 może ją zacząć oglaszać jako mix pinczera sredniego? moze wtedy by coś ruszyło.... Quote
erka Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 Andziu69, w anonsach tak ją ogłaszałam. Dzisiaj wyjdzie ogłoszenie ze zdjęciem dane przez Sagę86, zobaczymy.:roll: Quote
Patia Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Wysłałam Camarze ogłoszenie , jest kolejka ale nawet jeśli Szyszeczka znajdzie domek wcześniej , to może inne psiaki się załapią . Quote
ewelinka_m Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 zupełnie nie rozumiem ludzi :shake: psiak jak marzenie a cisza okropna:-( Quote
beka Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Wysyłam psiaki z kiel (młode suczki i szceniaki). Może tym razem któremuś sie uda... Quote
saga_86 Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Witam! Mogę przyjąć tego ślicznego pieska , ale mieszkam K/ Wrocławia . Mam psa Maksa i za pare miesięcy skończy 18 lat.Tak więc , jeżeli ta sunia toleruje inne psy to jestem chętna.Pozdrawiam i czekam na odpowiedż.Alicja Kole [email protected]> Quote
Bzikowa Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Ale super, czyżby dom dla Szyszuni :loveu: Quote
erka Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 Nie ma sie z tego co cieszyć, bo odległość niestety prawie nie pokonania. Jutro moja bratanica zawozi pociągiem do Wrocławia Fenka, bardzo długo sie naczekał na tą możliwość , dwóch z pewnościa nie da rady. Jest też osoba z Pruszkowa chetna na sunię i dom tymczasowy w Krakowie , oferowany przez panią, która szukała by później dla niej domu. W żadne z tych miejsc nie mam transportu, obdwoniłam wszystkich znajomych i nic. Sama wczoraj sie rozchorowałam i nie dam rady zawieźć nawet pociągiem do Krakowa. A Szyszka już jutro już musi wyjść od ewelinki_m, ja w tej sytuacji nie jestem w stane jej wziąć , nie wiem co robić. Quote
saga_86 Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Czyli co odpisać tej pani? Że nie da rady zorganizwoać transportu? Quote
erka Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 Tak, tym bardziej,że nie ma już czasu czekać ,aż się znajdzie,bo może to prędko nie nastąpić. Quote
andzia69 Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Erka - ale do Pruszkowa to jak na W-wę - a do W-wy ma jechac Majaa.... gdyby to był fajny domek to możnaby sprobować A do pani z Wroclawia to bym nie odmawiała, tylko powiedziała, ze będziemy szukać transportu - a może... Quote
saga_86 Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Andzia już odpisałam pani. Teraz ktoś by to musiał odkręcać:roll: Quote
andzia69 Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 saga_86 napisał(a):Andzia już odpisałam pani. Teraz ktoś by to musiał odkręcać:roll: Szkoda:shake: bo wydaje mi sie fajnym domem skoro psiak ma 18 lat.... Quote
ewelinka_m Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Szyszka już w drodze do Krakowa.... może z stamtąd będzie jakiś transport do wawy lub wrocławia a ja czuję się okropnie :-( jak ją oddawałam tak na mnie spojrzała :shake: przez te 2 tygodnie okropnie się przywiązała :placz: Quote
Recommended Posts