saga_86 Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 [email protected] - jakaś Agata pyta się czy Szyszka dalej jest aktualna, Ewelinko możesz odpisać? Quote
erka Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 Ewelinko_m, a co z tą zainteresowaną Agatą?:roll:. Czy Szyszeczka ma Allegro, bo Rosa wystawiona wczoraj przez Sagę86, dzisiaj juz znalazła świetny domek:loveu: Quote
ewelinka_m Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 erka napisał(a):Ewelinko_m, a co z tą zainteresowaną Agatą?:roll:. Czy Szyszeczka ma Allegro, bo Rosa wystawiona wczoraj przez Sagę86, dzisiaj juz znalazła świetny domek:loveu: odpisałam wczoraj ale narazie cisza :roll: Szyszka ma nawet 2 allegro..u OdNowy i Betel... Quote
DuDziaczek Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 biedactwo gdzie domek dla ciebie... :shake: Quote
ewelinka_m Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 ona chyba nie chce iść do nowego domu :diabloti: kanapy, fotele,a nawet leżenie na Spaikim jest już jej znane :eviltong: dlatego pilny domek coraz bardziej się zadomowiła .. Quote
DuDziaczek Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Tomasz b. spokojnego psa :evil_lol: Na moim dlugo by nie polezala :lol: Quote
ewelinka_m Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 i tu mamy ten zasadniczy problem, że on spokojny nie jest:diabloti: pierwszy raz od ponad tygodnia się z nią wczoraj chwilę bawił i nawet do niej podszedł :cool1: w domu jej nie uznaje,ale na dworku broni :razz: mam też fotki z ostatniej chwili jak go obejmuję :lol: Quote
DuDziaczek Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 [quote name='ewelinka_m']i tu mamy ten zasadniczy problem, że on spokojny nie jest:diabloti: pierwszy raz od ponad tygodnia się z nią wczoraj chwilę bawił i nawet do niej podszedł :cool1: w domu jej nie uznaje,ale na dworku broni :razz: mam też fotki z ostatniej chwili jak go obejmuję :lol: To zachowuje sie jak moj :evil_lol: Ale z mojego jestem zadowolona bo w zeszla zime jak byla umnie tydzien wyrzucona koteczka to nawet ja zaakceptowal po 3 dniach.:loveu:Ale to co bylo w 1 dniu niech pozostanie tajemnica..... :diabloti: Quote
ewelinka_m Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Szyszka uwielbia być głaskana... zwłaszcza pod bródką.. do gryzienia najlepsze palce co tam kości :evil_lol: a to mój kumpel :lol: jak taki grzeczny to dam mu buziaka :razz: Quote
erka Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 Zupełnie niezrozumiałe ,śliczna , malutka sunieczka w typie pinczerka, czyli taki typ, który jest najczęściej poszukiwany, w dodatku przemiła , sympatyczna i nic!!!!:crazyeye: Quote
Bzikowa Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Oj też nie mogę w to uwierzyć, że nikt nie chce słodkiej Szyszki! :roll: Quote
ewelinka_m Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 i jeszcze do bloku wręcz idealna a tu ciągle cisza:shake: Quote
ewelinka_m Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 :cool3: Szyszeczka się u mnie zasiedziała coś Quote
erka Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 Malutka Szyszeczka ma trochę mniej szczęścia, niż jej siostrzyczka, która tak szybko znalazła domek:shake:. Quote
ewelinka_m Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 ale chętnych brak na cudo w psiej postaci:cool1: Quote
Bzikowa Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Ludzie, ludzie, no nie dajcie się Sysuni zasiedzieć u Ewelinki, ona się potem za nią zapłacze :placz: Czy Szysz jest już na allegro, alegratce itd? Quote
ewelinka_m Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Bzikowa napisał(a):Ludzie, ludzie, no nie dajcie się Sysuni zasiedzieć u Ewelinki, ona się potem za nią zapłacze :placz: Czy Szysz jest już na allegro, alegratce itd? wszędzie gdzie się dało :cool1: chyba na alegratce tylko ogłoszeń nie miała :hmmmm: a allegro ma nawet 2 i obserwatorzy są...alewiecznie tylko nadzieję robią.. Quote
Recommended Posts