maggie1971 Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Ja mogłabym ją zawieźć do Wrocławia za zwrotem kosztów benzyny:) Quote
erka Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 Ratafil, do której pojechała Szyszka na DT zajmuje sie adopcjami , co prawda głównie kotów, ale psiakom równiez znajduje domy. Dobrze by było,żeby Szyszka znalazła już dom w Krakowie i nie musiała więcej jeździć. Myślę, że ja nawiążę kontakt z tą osobą we Wrocławiu i jeżeli nie Szyszka, to może jakiegoś innego psiaka jej zaproponujemy, jeżeli to będzie dobry domek, bo na razie nic o nim nie wiem . Jest przeceiż jeszcze do wydania Iskierka, podobno cudowna sunieczka. I może do Pruszkowa tez mozna by się znalazło jakiegos psiaczka. Quote
ewelinka_m Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Szyszka już w nowym domku! :multi: Ritafil u której była na DT pisała na szczeniakowym: Ritafil napisał(a):ewelinko nie martw się o Szyszeczkę .Udało mi się znaleść dla niej bardzo dobry dom.Mieszka w domku z ogrodem ,śpi w łóżku .Właściciele Niki(tak ma teraz na imię ) mieszkają z babcią także sunia cały czas będzie spędzać czas w towarzystwie człowieka .Podpisali umowę adopcyjną i na pewno ją wysterylizują.Dzisiaj do nich dzwoniłam i wszystko jest porządku . Quote
erka Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 Obie sunieczki juz w nowych domkach, więc szczęśliwe zakończenie:loveu: , wątek można zamknąć, bo pewnie trudno będzie o nowe fotki. Quote
ewelinka_m Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 chciałam też i tu podziękować: Ratafil za błyskawiczną adopcję małej oraz za tymczas :Rose: Erce i p.Elwirze, za zorganizowanie transportu do krakowa ;) strasznie się do Szyszki wszyscy przywiązali..oby w nowym domku miała jak najlepiej Quote
erka Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 Teraz, jak już Szyszeczka ma domek, to nagle telefony:cool3: , wczoraj, dzisiaj od jakiejś kobiety, która zakochała się w Szyszce. A jak tak długo czekała u nas, to pies z kulawą nogą sie nie interesował:cool1:. Quote
Karolina_Nett Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 No to z radością wielką usuwam z podpisu :D. Quote
Recommended Posts