Olena84 Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Ja również zapraszam na wirtualny spacerek! Następne allegro w takim razie będzie dopracowane, z odstępami, drukowanymi, najważniejsze info przeplatane zaletami;). Quote
acha44 Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Zaglądam na wątek co jakiś czas, mając nadzieję, że psunio znalazł już dom, że będzie powód do radości, że kolejny wspaniały przytulaśny pies znalazł swe miejsce u dobrych ludzi. Kibicuję ci Timuś - niestety tylko tyle mogę. Dasz radę Timku. Jeśli trafi się DT i trzeba będzie coś dołożyć to na pewno to zrobię.:iloveyou::iloveyou: Quote
Olena84 Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Super, oby więcej fanów, w tym tego najważniejszego, na którego Timo tak czeka! Quote
Mada:) Posted November 18, 2008 Author Posted November 18, 2008 Dzwoniłam do schroniska, jednak nie dowiedziałam się o Timusiu nic, ponieważ pracownik akurat miał gości... Musze dzwonić raz jeszcze. ;) Tymczasem wielkie dzięki za podnoszenie! :multi: Quote
agata51 Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Przyznaję, że nie mam czasu prześledzić całego wątku. Problemy skórne się skończyły? Mizianko na dobranoc, Timeńku. :loveu: Quote
Margo05 Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Timuś, może podszczekasz troszkę jak się czujesz? Bo my tu nieświadome jesteśmy :cool3: Quote
Mada:) Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 Dowiedziałam się o Timuśku więcej: - jest psem chorym na tarczynę, co objawia się łysymi plackami na ciele, więc to nie jest żadna choroba skóry. Nie jest to nic poważnego, pies musi jedynie brać dożywotnio nie drogi lek i to wszystko. ;) Leczenie podjęto w schronisku i po prostu będzie ono musiało być kontunuowane do końca życia psiaka. Jednak to nie jest żaden kłopotliwy przypadek. - pies został oceniony na 8 lat, - do schroniska trafił po tym, jak błąkał się przy ul. Strzeleckiej, 28 września, bodajże ubiegłego roku, - nie wykazuje żadnej agresji do ludzi, - dogaduje się ze wszystkimi psami w boksie, - nadaje się do bloku - wielkością sięga kolan Fantastyczny, starszy psiak, który wymaga tylko miłości i podawania lekarstwa. Nie pamiętam nazwy tego leku, ale jak już wspominałam, leczenie nie jest kosztowne. ;) Zaraz dodam te informacje do pierwszego postu. Quote
Olena84 Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 No to następnym razem uzupełnimy allegro;). Quote
Margo05 Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Timuś, a więc wszystko przed Tobą :loveu: Quote
Recommended Posts