Jump to content
Dogomania

Cierpiał potwornie! Był w hoteliku. Teraz ma DOM ten jeden jedyny!! HURAAA!!!

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zaglądam na wątek co jakiś czas, mając nadzieję, że psunio znalazł już dom, że będzie powód do radości, że kolejny wspaniały przytulaśny pies znalazł swe miejsce u dobrych ludzi. Kibicuję ci Timuś - niestety tylko tyle mogę. Dasz radę Timku. Jeśli trafi się DT i trzeba będzie coś dołożyć to na pewno to zrobię.:iloveyou::iloveyou:

Posted

Dzwoniłam do schroniska, jednak nie dowiedziałam się o Timusiu nic, ponieważ pracownik akurat miał gości... Musze dzwonić raz jeszcze. ;)

Tymczasem wielkie dzięki za podnoszenie! :multi:

Posted

Dowiedziałam się o Timuśku więcej:

- jest psem chorym na tarczynę, co objawia się łysymi plackami na ciele, więc to nie jest żadna choroba skóry. Nie jest to nic poważnego, pies musi jedynie brać dożywotnio nie drogi lek i to wszystko. ;) Leczenie podjęto w schronisku i po prostu będzie ono musiało być kontunuowane do końca życia psiaka. Jednak to nie jest żaden kłopotliwy przypadek.
- pies został oceniony na 8 lat,
- do schroniska trafił po tym, jak błąkał się przy ul. Strzeleckiej, 28 września, bodajże ubiegłego roku,
- nie wykazuje żadnej agresji do ludzi,
- dogaduje się ze wszystkimi psami w boksie,
- nadaje się do bloku
- wielkością sięga kolan

Fantastyczny, starszy psiak, który wymaga tylko miłości i podawania lekarstwa. Nie pamiętam nazwy tego leku, ale jak już wspominałam, leczenie nie jest kosztowne. ;)

Zaraz dodam te informacje do pierwszego postu.