magdawi Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Timusiu jesteś śliczny. Wierzę, że domek się znajdzie. Tyle się już wyczekałeś maleńki. Dobrzy ludzie Timo czeka na wspaniały domek. Quote
mloda1442 Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Timus również ogłoszony na: www.dwukropek.pl i www.4lapy.pl :-(:-( Quote
Mada:) Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 Dziękujemy za ogłoszenia! :lol: Timo za każdym razem przypomina mi Niufka, który ma rewelacyjny dom! Czy i jemu się tak bardzo poszczęści? Quote
grazyna9915 Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Mada:) napisał(a):Poszczęści się, czy nie? :shake: :placz: Ciężko będzie! Quote
Mada:) Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 Timo to taki śliczny piesek, taki misiu kochany... Domkuuu...! :placz: Quote
grazyna9915 Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Timo wyjątkow źle znosi pobyt w schronisku. Cały czas ma problemy skórne. Czy ktoś mu pomoże? Quote
Mada:) Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 Pomożemy Timusiowi! Dino, Alf, Bruno - mają domy. Pora na Timusia!! :multi: Ogłoszenia: katowice.gumtree.pl krakow.gumtree.pl lodz.gumtree.pl wroclaw.gumtree.pl poznan.gumtree.pl trojmiasto.gumtree.pl warszawa.gumtree.pl adopcjapsa.pl ogloszenia.adverts.pl kupsprzedaj.pl ogloszenia.tasdj.pl ogloszenia.aleokazja.pl Quote
Olena84 Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Faktycznie mało kto go odwiedza:-(. Allegro ma? Quote
Margo05 Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Śliczny chłopaczek :) Uwielbiam takie włochate czarne pycholki :loveu: Timo, szczeknij po dobry domek :) Quote
nika28 Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Nigdy wcześniej wątku nie zauważyłam :shake: Na górę Timo ! Quote
Mada:) Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 Dziękujemy za podrzucanie! ;) Timuś tak prosi o dom... :-( Quote
nika28 Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Na górę Timuś, niech Cię wszyscy zobaczą ! Quote
gonia66 Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 JAk to sie dzieje, ze niektore pieski maja tylu fanow i tyle postow??A to biedactwo od stycznia- ma 5 stron:( Czy to pech, czy jakies dzine fatum??Nie dosc, ze nikto gGo nie zauwazyl w schronisku, to i tu go malo kto widzi:( a jakby mozna bylo mu pomoc inaczej? Pzreciez trzeba chyba jakos leczyc te problemy skorne??Jak to jest w schroniskach??Nie nalezy sie Timusiowi jakies leczenie?? Moze w takim razie zrobm jakas zbiorke pieniazkow dla Niego-może wtedy zajmie sie nim jakis lekarz. On musi bardzo cierpiec- nie dosc, ze bez milosci, to jeszczepewnie swedzi Go cale cialo:/Pomyslcie os dziewczyny (te obeznane) a ja sie postaram w jakis sposob dostosowac- tylko tak na dzis potrafie:/ Quote
Olena84 Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Nie chcę się chwalić, ale jak ja napisałam na wątku to ściągnęłam pare nowych Cioteczek:evil_lol:. W środę będzie allegro. Quote
Mada:) Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 gonia66 napisał(a):JAk to sie dzieje, ze niektore pieski maja tylu fanow i tyle postow??A to biedactwo od stycznia- ma 5 stron:( Czy to pech, czy jakies dzine fatum??Nie dosc, ze nikto gGo nie zauwazyl w schronisku, to i tu go malo kto widzi:( a jakby mozna bylo mu pomoc inaczej? Pzreciez trzeba chyba jakos leczyc te problemy skorne??Jak to jest w schroniskach??Nie nalezy sie Timusiowi jakies leczenie?? Moze w takim razie zrobm jakas zbiorke pieniazkow dla Niego-może wtedy zajmie sie nim jakis lekarz. On musi bardzo cierpiec- nie dosc, ze bez milosci, to jeszczepewnie swedzi Go cale cialo:/Pomyslcie os dziewczyny (te obeznane) a ja sie postaram w jakis sposob dostosowac- tylko tak na dzis potrafie:/ Timuś ma po prostu pecha, ale bierzemy się za niego i szukamy domku! :multi: Pomóc Timusiowi można jedynie ogłaszając go gdzie się da. Jak największa liczba ludzi musi się o nim dowiedzieć. Problemy skórne Tima polegają na łysych plackach. W schronisku leczyli psiaka, jednak schronisko to nie dom, tam wiele psów potrzebuje opieki. Timo potrzebuje domu, kogoś, kto pójdzie z nim do weterynarza, zrobi mu badania i okaże się co jest przyczyną zmian skórnych. Pewnie przy odpowiednim leczeniu problem zniknie. ;) Komu starszy, fantastyczny pies - Timo? Quote
Mada:) Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 Olena, dzięki za podnoszenie wątku!! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
nika28 Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Ja właśnie z podpisu Oleny się o nim dowiedziałam :p Quote
Olena84 Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Jednak te banerki działaja cuda;), choć ja banerkow nie mam, tylko podpisy, ale tez coś. Jednak faktycznie piesek juz tyle jest na forum i nic. Trzeba sie faktycznie za niego wziąść! Quote
Martulinek Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 I ja z podpisu Oleny o Timusiu się dowiedziałam :) Bardzo ładne zdjęcia ma Timo. Piękny senior :loveu: Quote
Margo05 Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 I mnie ujął wpis w podpisie Oleny... Skoro Timo ma problemy skórne, to będzie problem ze znalezieniem domku. Ludzie zazwyczaj chcą pieski zdrowe, a nie wymagające weta. Może zacząć od DT? Tylko skąd go wziąć? Quote
Recommended Posts