Jump to content
Dogomania

Cierpiał potwornie! Był w hoteliku. Teraz ma DOM ten jeden jedyny!! HURAAA!!!

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Olena84 napisał(a):
Nie prawda:placz:, mam bardzo dobre zdanie:multi:.

Uff, no to mi ulżyło:lol:

Ciekawe, jak Timusiowi minął wekendzik:confused:

Posted

[LEFT]Pisałam już wczoraj ale widzę, że posta mi wcięło - jestem na wsi prawie bez zasięgu i z megawolnym interentem.... Może podam komuś nr telefonu do Pani i zapytamy, co u Timka? Inna sprawa, że musze ten nr skądś wygrzebać... ale Wiosna też ma.

EDIT: Kasując dzis Timkowe ogłoszenia w necie natknęłam się na jego Allegro. Miało jeszcez 12 dni wazności!!! Możnaby wykorzystać ten czas dla innego psiaka?:???:
[/LEFT]

Posted

Zdziwiłam się a propos tego allegro, bo wydaje mi się, że ostatnio tylko ja wystawiałam Timusiowi allegro. Moja aukcja skończyła się w nocy z 24-tego na 25-tego lutego, a Timuś pojechał do domu 24-tego (a o adopcji na wątku tak na poważnie zaczęło się mówić dopiero dzień wcześniej...)

To o które allegro chodzi?

Posted

TAK SIE CIESZĘ z TIMUSIOWEGO SZCZĘŚCIA !!!!!
Kochany biedaczek ma wreszcie znowu domek - oby to był już ten jeden jedyny na całe życie!!!
Timusiu :loveu: - szczęścia i miłości i zdrówka Ci życzę :)

Posted

Co do pieniedzy, to wszystko jest już uregulowane, na Tima już nie zbieramy. Pozostało z tych pieniędzy 125 zł, które pójdzie na czekoladowego Kongo. To wszystko jest na wcześniejszych wpisach tego wątku.

Wciaz tu zaglądam z nadzieją na choć jedno zdjęcie Tima w nowym domku :modla::-(

Posted

magda222 napisał(a):
Przyznam się,że ja też...

Timkowa Pańcia była wczoraj na dogo, na pewno więc wie, że wypatrujemy zdjęć Timka... jak kania dżdżu:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Pewnie dlatego, że nie ma zdjęć. Ja też się niepokoję, chciałabym zobaczyć, że Timo ma się dobrze i że Pani też jest zadowolona z wyboru. No i poza tym jestem strasznie ciekawska...:oops:

Posted

Przepraszam za offa ale sprawa tego psa jest tak beznadziejna że mnie całkiem dobija :placz: :placz: :placz:
Prosze zajrzyjcie tam - prosze powiedzcie że jest dla niego jeszcze jakiś ratunek .... bo ja go nie widzę:placz: choć raczej staram się z nadzieją patrzeć i działać na rzecz psiaków.

wątek Smutaska:
http://www.dogomania.pl/forum/f28/smutas-strzepek-pieska-ciagle-zyje-trojmiasto-118606/
"To 9cioletni ,schorowany,zmeczony zyciem pies.

Znaleziony koło wielopasmowki.Oslabiony,wycienczony.Dobrzy ludzie zatrzymali samochod,pies wsiadl do ich samochodu.I tak trafil do schroniska...
:shake: piesek mial ogromne guzy plus brodawki na glowie.Chudziutki i do tego chory,slaby,przy sikaniu nie podnosił nogi.Zamkniety w swoim swiecie.
Nie bylo na co czekac,guzy go zjadały,po przepisowych dwoch tygodniach-operacja."

Posted

Od TIMUSIA :p
- tym razem pisze ja –jego Pancia. Timo ma się dobrze ,je, wychodzi na spacerki, oczywiście na smyczce, gdyz inaczej nie można. Ma swoje legowisko , jak również fotel do dyspozycji, oczywiście mój. W dniu wczorajszym byliśmy u lekarza , którego polecila Pani WIOSNA u ktorej przebywal. Gosc jest bardzo konkretny z czym spotykam się poraz pierwszy !!!. Dzwonilam do P.WIOSNY i wytłumaczyłam jej WSZYSTKO. Kolejna wizyta za tydzień i wtedy mogę napisac cos wiecej- u zony Pana Jacka , która jest ‘ specjalistka ‘ w zakresie chorob tarczycowych. My tym razem tyle- proszę jeszcze spokojnie poczekac na zdjęcia- dla mnie to nie takie proste- ale będą na pewno!!!. Teraz Timus spi obok mnie, pozniej zapewne przemiesci się do mojego pokoju na fotelik.
POZDRAWIAM WSZYSTKICH – życząc kolorowych SNOW - Dorota.
:Dog_run::loveu::loveu::loveu::Dog_run:

Posted

Bardzo dziękujemy za nową porcję informacji i pozdrawiamy serdecznie Timka i jego Pańcię;)

specjalne słówko do Timka: trzymaj kciuki za swojego kolegę Konga:evil_lol:

Posted

cieszymy się Timusiu że u Ciebie wszystko dobrze :)

A ja tu znowu musze wtracić swoje dwa pytania (bardzo za to przepraszam) ale
Czy ktoś z Was wie jak wyszukać na dogomanii czy i gdzie są DT nad morzem (okolica Trójmiasta)
i czy wiecie może, kto bierze na siebie odpowiedzialność i staje sie właścicielem pieska jak sie go wyciąga ze schronu do hoteliku lub na DT ?

naprawde przepraszam :oops: ale musze sie tego dowiedzieć !!!