Jump to content
Dogomania

Cierpiał potwornie! Był w hoteliku. Teraz ma DOM ten jeden jedyny!! HURAAA!!!

Recommended Posts

Posted

Hejka:) Przy okazji innych rozliczeń wysłałam przelew 300 zł pani Dorocie. Czekam na jej potwierdzenie a potem rozliczenie z wydatków. Zostaje u mnie 5 zł plus to, co zadeklarowane po 1 kwietnia.

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nikt tu nie zajrzał oprócz mnie? :-?:sadCyber:
Dostałam potwierdzenie - pieniądze są już u Doroty.

Bardzo potrzebne trzymanie kciuków
- szóstego kwietnia wizyta u weterynarz!:kciuki:

Posted

A wiesz Madcat coś więcej na temat dzisiejszej wizyty? Tzn. czy dzisiaj będzie postawiona diagnoza? Raczej pewnie tylko pobrane próbki...

Te kciuki to trzymajmy mocno nie tylko dzisiaj.

Posted

Witamy wszystkich,
Przepraszam, że wczoraj nic nie napisałam- komputer mi się jak to mówi moja córka ‘zawiesił’ i wszystko się pokasowało.:-( A wracając do rzeczy: Timuś miał wczoraj pobraną krew do badań, wynik Cushinga będzie w tym tygodniu, natomiast wynik tarczycy będzie dopiero po świętach. Jeżeli będzie wiadomo coś wcześniej- pani weterynarz obiecała, że przedzwoni do nas- dam wam od razu znać. Jeśli chodzi o koszty to Cushing kosztował- 80zł a tarczyca- 170zł, co daje w sumie 250zł. Zestawienie kosztów za badania prześlę do Madcat na maila.
Timuś jest ostatnio bardzo zadowolony i jakiś taki radosny- to pewnie przez pogodę. Bardzo się cieszy gdy idzie na spacerek, aż tak śmiesznie podskakuje z radości.:lol::eviltong::multi:
Pozdrawiamy
Timek z Rodzinką:Dog_run:

Posted

Dzięki za informacje!!! Uffff wchodziłam tu z drżącym sercem, wykańcza mnie samo czekanie... Timo jak czytam, wynikami się za bardzo nie przejmuje:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Najważniejsze, że jest taki kochany i tak mu dobrze - dobry domek i kochająca Pańcia to najlepsze lekarstwo:) Wezmę z niego przykład i popatrzę na świat optymistycznie, nawet może poskaczę sobie trochę na spacerkach ( to juz jutro);):evil_lol: Doroto, wielki Ci dzięĸi za Twe wielkie, gorące serce. Nic się nie martw. Wszystko będzie dobrze :kciuki:

Posted

Świetnie słyszeć, ze Timuś ma się tak dobrze. Teraz do szczęścia brakuje tylko tego, zeby wieści z lecznicy były równie dobre. Trzymam za to mocno kciuki!

Posted

Witamy wszystkich
Timuś nie ma Cushinga!!! Uff… ulżyło nam trochę. Teraz trzeba cierpliwie poczekać na wynik z tarczycy do końca przyszłego tygodnia. Weterynarz stwierdziła, że jeżeli wynik tarczycowy będzie ujemny to Timka czeka pobieranie wycinka skóry-pod narkozą- badanie histopatologiczne. I jeżeli wynik wyjdzie znowu ujemny to ma to związek z genetyką albo ze stresem- wtedy dostanie biotynę i cynk.
Dla wszystkich, którzy są darczyńcami i dla całej dogomanii wszystkiego najlepszego z okazji zbliżających się Świąt Wielkanocnych. Dużo słońca i optymizmu
życzy
Timek z Rodzinką:Dog_run:
P.S a dla wszystkich od Timka mizianki.:loveu::multi::eviltong:
p.s2 a teraz wybaczcie ale idziemy na :painting::eviltong:

Posted

[quote name='dorotab53']
Timuś nie ma Cushinga!!! Uff… ulżyło nam trochę.

Dorotko, to fantastyczna wiadomość:multi: Czuję się tak, jakby co najmniej jeden kamień z serca (i to całkiem spory) spadł. Naprawdę duża ulga:lol:

Życzę dużo zdrówka dla Ciebie i Timusia!

Posted

Wszyskim miłośnikom czworonożnej gadziny życzymy
Wesołych Świąt i wiadra wody w Śmigusa Dyngusa

Podpisali:
Grzecho, Grazyna9915, Dawixx, dwie beagelki (Sunia i Luna), stały tymczas Yoko i futrzaki(Skarpetka, Łatka, Pinokio, Barbie, Perełka, Majka i Bethowen), i jeszcze drobna dzikuska na tymczasie - Aria.