Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 833
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

http://img148.imageshack.us/img148/7505/index02aeu9.jpg - to jest fila? To spory pies...

[quote name='Marlena:)']Dziewczyny z TSPZ przyjadą koło drugiej.:roll: .... ale pewnie nic opucz fotek zrobić nie będą mogły :shake:....

[quote name='Kasia']To kto ma go zabrać do tej lecznicy????
Nie rozumiem już...pies umiera i tylko fotki mu sie zrobi?

No właśnie... Naprawdę nie da się go złapać? A gdyby dorzucić środki usypiające (Sedalin na przykład) do jedzenia? Potem kaganiec na pychol, do samochodu (Emilia zaoferowała zapłacenie za taksówkę) i do lecznicy.
W kilka osób na pewno dacie radę!
Temu psu trzeba pomóc, zanim będzie za późno! :-(

Posted

Japierdykam, ludzie... podajcie mu sedalin do zarcia i zawiezcie do kliniki.... zdjecia.. co dadza zdjecia? :angryy:
Nie dziwie sie, ze on jest agresywny. sama bym byla na jego miejscu, przeciez to okrutnie boli!!!!!

pzdr
GreenEvil

edit: nieno wybaczcie ale... pies chodzi ranny od ponad miesiaca A WY JEDZIECIE ZROBIC FOTKI?????? Uspijcie go lepiej.. nie bedzie sie meczyl :(

Posted

[quote name='GreenEvil']
edit: nieno wybaczcie ale... pies chodzi ranny od ponad miesiaca A WY JEDZIECIE ZROBIC FOTKI?????? Uspijcie go lepiej.. nie bedzie sie meczyl :(

Obawiam się, że tam nawet tego nie ma kto zrobić.

Posted

Dziewczyny to nie jest wcale takie proste jak wam się wydaje. U mnie nie ma nikogo- żadnej straży..... Pies jest dziki!... Potrzebny wet z bronią,a u nas nie ma żadnego. Stowarzyszenie podobno nie może pomóc... to kto ma sie tym zająć? Ja już próbowałam.....zrozumcie :-( ... Tyle juz czekam na jakiś odzew,na pomoc,a tutaj po dwóch tygodniach wchodzicie krzycząc na mnie,że pies z otwartą raną biega sobie po ulicy :shake:..
Cioteczki,zlitujcie się.... jam 17 latka.. co ja moge...nikt nie bierze mnie na poważnie,wiec cóż :shake:.
Rana na tułowiu nie jest powazna i nie jest otwarta.. rana na szyi już nie krwawi,ale nie wyglada najlepiej. Co do fotek to chce je zrobic,bo moze nie wszyscy wierzą,ze z psem jest źle :roll:.

Posted

Gdzie jest najbliższa lecznica?
Masz jak przewieźć psa?

Czy te osoby były juz u psa co miały TYLKO fotki porobić?

Matko, jak to stowarzyszenie nie może pomóc? :angryy:

Posted

Ja pomagam jak mogę,ale wszyscy mnie olewają. Naprawdę. Pies nie jest agresywny,a poprostu przerażony. Czeka już dwa tygodnie z raną na szyi od soboty. Co chwile ktos podrzuca mi psy...ja je zbieram.. wszystkie mieszkają na podwórku.. Nikogo to nie obchodzi,tylko jogi biedna lata na każde zawołanie...jest na każde skinienie :shake:. Miejcie pretensje do kogoś, kto moze coś zrobić,a jakoś go to nie obchodzi. Do naszej gminy powinno przyjsc pismo i psy powinny być zabierane do schronisk,a tak nie jest i dziesiątki umierają....w jednej miejscowości! :angryy:..

Sedalin itp jest wykluczony,bo przy stresie nie działa,w dodatku wokół pola i ulica :roll: ..

Posted

Staży miejskiej nie ma... nikogo nie obchodzą psy. Tylko jedna głupia nastolatka ratuje co może:shake:. Naprawdę mi juz to wszystko sie sni po nocach. Odwieźć psa do lecznicy to nie problem. Jogi jest wetem i zabierze go do swojej lecznicy. Kwestia złapania :shake:
Co do TSPZ to nikogo tu nie oskarżam,ale proszę - tak dalej być nie może. Moja miejscowosc to koszmar dla zwierząt,a gmina i wszyscy mają to głęboko w D***E !!

Posted

Marlenko, naprawdé doceniamy to co robisz, juz w tak mlodym wieku. Wybacz nasze zdenerwowanie - liczylismy, ze znajdá sie osoby dorosle, które pomoglyby w tym zadaniu i odciázylyby Cie z tej wielkiej odpowiedzialnosci - to jest nie fair, ze tylko Ty i Jogi dbacie o zwierzaki w okolicy.

W miaré Twoich mozliwosci, jaka jest szansa, zeby ktos z osób doroslych pojechal z Tobá zlapac psa i zawiezc do lecznicy? Masz od nas gwarancjé, ze wszystkie te koszty zostaná pokryte, ktos je musi wylozyc, ale mozesz byc pewna, ze odzyskacie je co do zlotówki.
Proszé, spytaj kogos z Twoich bliskich.

Posted

Marleno prosze spróbujcie go złapać :modla::modla:
Czy możesz skontasiez Jogi i z Nia psróbować? Może Ona będzie wiedziała co i jak zrobioć aby go złapać...