Paulina_mickey Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 ogólnie gdzie jest Marlena...dziś cały dzień jej nie było:shake: Quote
Marlena:) Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 Przepraszam,ale nie byłam w stanie wstać z łóżka... teraz też ledwo żyję... Do Logana chodzi moja koleżanka... tj. zanosi mu jedzenie:roll:. Jest problem,bo nie wiem,czy juz mówiłam,że "dom" Loganka został zniszczony i teraz jego schwytanie będzie dużo trudniejsze... zaczął sypiać bowiem bliżej otwartego terenu,a dalej od ulicy :shake: ... Jak coś to dzwońcie na kom.: 607893245 :roll: ... W miare możliwości postaram się dzisiaj zajrzeć do psa i dać znać co i jak:roll:... P.S Elik - nie skojrzyłam Cię :eviltong: Edytko - jeśli sms był do mnie.. nic nie dostałam :razz:. Paulinko - może wreszcie się spotkamy,ja zaraz napiszę conieco do Ciebie .. w wolnej chwili odpisz;). Quote
marzenkap Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 słuchajcie to naprawdę długo trwa a Logan z dnia na dzień coraz bardziej się dusi obrożą która mu się wżyna w skórę :placz: , czy odezwał się wczoraj ktoś w związku z akcją z palmerem ? Quote
Marlena:) Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 Jogi i Stowarzyszenie załatwiają wszystko... napewno wszystko się uda. Quote
Paulina_mickey Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Marlena:) napisał(a):Jogi i Stowarzyszenie załatwiają wszystko... napewno wszystko się uda.mam nadzieje, że wszystko uda sie załatwić Quote
_ChiQuiTa_ Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Marlena dopiero dzisiaj doszedł mi raport koło 9. Także nie wiem dlaczego. Ale ok, czekamy Quote
Marlena:) Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 Na jutro :roll: .. Trzymać kciuki :shake:.... Bo to jedyna i niepowtarzalna szansa. Quote
Paulina_mickey Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Marlena:) napisał(a):Na jutro :roll: .. Trzymać kciuki :shake:.... Bo to jedyna i niepowtarzalna szansa. to kto jedzie? ja jestem chora:placz::placz::placz::placz: Quote
jogi Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 spoko do ostrzału nie potrzeba ludzi. Jadę ja, Beata moja szefowa, strażnik miejski z bronią i od Was p.Mariusz. Jak się psa uda odłowić jedzie z nami do lecznicy i potem po udzieleniu mu niezbędnej pomocy przywioze go do Tarnobrzega kciuki naprawdę mocno potrzebne, bo jak psa nie będzie, to innego terminu "wypożyczenia" strażnika nie dostaniemy:roll: Quote
GreenEvil Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 No Logan, nie spieprz sprawy !!! pzdr GreenEvil Quote
Paulina_mickey Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 jogi napisał(a):spoko do ostrzału nie potrzeba ludzi. Jadę ja, Beata moja szefowa, strażnik miejski z bronią i od Was p.Mariusz. Jak się psa uda odłowić jedzie z nami do lecznicy i potem po udzieleniu mu niezbędnej pomocy przywioze go do Tarnobrzega kciuki naprawdę mocno potrzebne, bo jak psa nie będzie, to innego terminu "wypożyczenia" strażnika nie dostaniemy:roll: ok to będziemy trzymac mocno mocno kciuki...licze, że jogi zdasz relacje jak było i mam nadzieje, że wieści będa jak najbardziej pozytywne;) Quote
Marlena:) Posted March 6, 2008 Author Posted March 6, 2008 Napewno będzie... (chociaż coś nam ostatnio z jogi ta pomoc nie wychodzi :lol: )... no ale w przypadku Logana będzie inaczej. Przewiduję,że się uda. A ja zawsze mam rację :mad:.... Quote
Kasia Posted March 6, 2008 Posted March 6, 2008 To kciuki zacisnięte i czekamy na dobre wieści! ;) Quote
jogi Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Logana nigdzie nie było. przeszukalismy całą okolicę i wróciliśmy z niczym:-( Nie mam chwilowo pomysłu co dalej:roll: Nie wiem czy uda się powtórzyć akcję jeszcze raz, zwłaszcza jesli przyjdzie nam zapłacić za przyjazd strażnika:roll: Quote
marzenkap Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 i co udało się ? Wczoraj przez cały dzień coś nie umiałam wejść na dogo :angryy: . Quote
Marlena:) Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 Jogi wspominała mi coś o 200zł na terenie powiatu (czy cos takiego:roll:). Kasia z TSPZ mówiła,że do trzech razy sztuka...ale nie wiem... I ja Ci powiem,że Logana widziałam wczoraj wieczorem:mad:. Mówiłam,że wyjdzie :roll: .głupek jeden:mad:.... Jogi i napisz do mnie jak bedziesz... ...pomyśl też nad Sedalinem,bo coś czuję,że z palmerem nie wypali :razz:. A mi Logan troche ufa...wiec przedemną się nie schowa:roll:. Quote
_ChiQuiTa_ Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 a miało być tak pięknie. Logan dlaaczego się nie pokazałeś nooo :bigcry: Quote
Recommended Posts