Neris Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 No nie wiem, siada sobie na przykład na największym - ogromniastym pontonowym posłanku, zakłada uszy na czoło... może myśli nad czymś? Jak ją zawołam odrzuca uszy do tyłu i patrzy pociesznie. Na dwór trzeba ją wynosić, ale jak już wyjdzie - wdrapuje się na stos materiałów budowlanych i tam siedzi. PIŁUJĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄC jak potrącona. Quote
epe Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Witaj Maliznowa ciotko!:lol: Skoro tak piszesz,to mam rozumieć,że wszystko u Ciebie jako-tako,czyli w miarę dobrze? Oczywiście poza finansami,bo przy Twojej czeredzie zawsze będą braki!:-( Quote
Neris Posted October 16, 2008 Author Posted October 16, 2008 E tam, na razie za wizytę nie zapłaciłam bo ni mom, zapłacę jak będzie. Quote
Neris Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 Jak mi ktoś powie jak toto włazi na zamrażarkę - zapłacę :cool3: Quote
Ania W Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Dziewczyny , przepraszam, że wam zaśmiecam wątek ale nie mam pomysłu a czas nagli... http://www.dogomania.pl/forum/f28/mloda-zabiedzona-suka-koczuje-na-polu-pod-plonskiem-pilnie-dt-ds-122822/ Szukam choćby tymczasu dla suki...hotelu w tej chwili nie dźwigniemy :/ Quote
Neris Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 U nas w domu 15 stopni, nikomu zdrowemu na umyśle by się loda nie chciało... Quote
Neris Posted October 19, 2008 Author Posted October 19, 2008 Ale fajnie nam się spało dzisiaj, żabul pod kołdrą grzał mi klatę, nie wiem tylko dlaczego potem wylazł i owijał mi się dokoła szyi. Może to kot? Quote
auraa Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 jak ty wytrzymujesz to zimno:shake:. Byle malizna nie zmieniła się w boa;) Quote
Neris Posted October 20, 2008 Author Posted October 20, 2008 JAk się nie ma co się lubi to się lubi co się ma. Węgla mam ociupinke i zacznę go uzywać jak się zrobi naprawdę zimno. Quote
Neris Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 Żabulec dostanie kubraczek, zamówiłam u TAKS - czerwony z czerwonym podbiciem. Będziemy WYMIATAĆ na spacerach! (tym bardziej że dla Nemo zamówiłam szafirowy) Quote
gusia0106 Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Vario też ma kubraczek od taks:) Nawet dwa:) Czarny i moro:):) I oczywiście wymiata.....;) Quote
EMT Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Malinka w kubraczku będzie wyglądać ekstremalnie SEXY...:loveu: Quote
Neris Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 Ona na razie wymiotła nadarła japę na ptaszydła co przyleciały przed dom i nie jestem z niej zadowolona - odwrotnie proporcjonalnie do samej zainteresowanej, która zadowolona jest wielce! A ja się wystraszyłam że coś złego się dzieje, bo wrzask był niemożliwy. Quote
Gosiapk Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Neris napisał(a):Ona na razie wymiotła nadarła japę na ptaszydła co przyleciały przed dom i nie jestem z niej zadowolona - odwrotnie proporcjonalnie do samej zainteresowanej, która zadowolona jest wielce! A ja się wystraszyłam że coś złego się dzieje, bo wrzask był niemożliwy. Przecież miałaś ptasich złodziei przed domem! Uratowała Ci dobytek:cool3: Quote
Neris Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 O matko, jakie ptaki złodzieje? Ja już zapomniałam całkiem... Słuchajcie, czy sroki mogą wyjadać karmę którą wysypuję kotom działkowym??? Bo bartdzo szybko znika a kotów jest raptem 4. Quote
Neigh Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Zdecydowanie tak! Sroki są w stanie wyjadać wszytko:-) Quote
Neris Posted October 23, 2008 Author Posted October 23, 2008 Kurde, zachciało się babie karmić bezdomniaki, całe nogi mam pogryzione!!!! Pcheł naniosłam chyba, jak się odpchla człowieka???? Quote
Gosiapk Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Neris napisał(a):Kurde, zachciało się babie karmić bezdomniaki, całe nogi mam pogryzione!!!! Pcheł naniosłam chyba, jak się odpchla człowieka???? Może trzeba je wyłapać? :razz: Quote
Neris Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 Karate Kid: Bardzo krótka chwila odpoczynku... Quote
Neris Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 ...i kolejna odsłona fascynującego thrillera "szczęki VIII" Żaden Karol nie odniósł ran podczas produkcji fotoreportażu :evil_lol: Quote
Recommended Posts