majqa Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Piękności w górę...Niebywałe, gdzież ten domek się zapodział...:shake: :-( Quote
erka Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Dzwoniłam do pani od Saby i już sama a nie wiem, czy sunia jest do adopcji:roll:. Pani jeszcze by ja wydała w dobre miejsce, ale mąż tak ją pokochał, że nie chce jej oddać. :eviltong: Sunia jeszcze nie wysterylizowana, bo pani teraz nie miała czasu i dopiero w piątek pójdzie do weta, ale nie wiadomo czy teraz będzie mogła mieć zabieg, bo prawdopodobnie zaczyna się cieczka. Powiedziałm jej ,żeby w takim razie odrobaczyła ja wcześniej i zaszczepiła, to zwrócimy jej pieniądze, bo u niej b.krucho finansowo. Powiedziałam jej ,żeby podjęli jakąś konkretną decyzję, co do suni, bo przecież dalej będzie jeszcze gorzej, ale mówi,że na razie sterylka, a później zobaczymy.:roll: __________________ Quote
andzia69 Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 to właśnie pisalam parę postow temu...że chyba będzie im ciężko się rozstać z sunią - bo w sumie do mnie dzwonili chyba fajni ludzie, więc myślę, że i dzwonili do pani Sabci...no ale jak widać nikt nie jest godny ;) skoro sunia dalej siedzi Quote
majqa Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 I co u Sabci? Święci się najsympatyczniejsze zakończenie tej historii, czyli DT ma szansę zmienić się na stały??? Quote
andzia69 Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 majqa napisał(a):I co u Sabci? Święci się najsympatyczniejsze zakończenie tej historii, czyli DT ma szansę zmienić się na stały??? Ja mam taką cicha nadzieję!:lol: Tu widać ród męski jest dla odmiany za zostawieniem suni jako 3 psa:evil_lol::evil_lol: Quote
RudaPaskuda Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 czy adopcja suni jest jeszcze aktualna??Wydałam "swoje" trzy kudłacze ze Szczecińskiej z Wrocławia a ludzie się dalej pytają i mam parę osób zawiedzionych ze się nie udało im zaadoptować ostatniego(bo za późno zapytali) Jeżeli tak to wyślę im ten link, a jeżeli nie to bez sensu robić im kolejną nadzieję... Quote
Reno2001 Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 RudaPaskuda napisał(a):czy adopcja suni jest jeszcze aktualna??Wydałam "swoje" trzy kudłacze ze Szczecińskiej z Wrocławia a ludzie się dalej pytają i mam parę osób zawiedzionych ze się nie udało im zaadoptować ostatniego(bo za późno zapytali) Jeżeli tak to wyślę im ten link, a jeżeli nie to bez sensu robić im kolejną nadzieję... Właśnie, ja mam po jednym z tych kudłaczy wolne allegro (z obsrewatorami :evil_lol:), więc mogłabym zamienic je na aukcję suńki. Tylko co u niej słychac????? Quote
erka Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Zadzwonię dzisiaj do ludzi przechowujących sunię, zapytam jaką podjęli decyzję. Ale jak dzwoniłam ostatnio, to Saba własnie dostała cieczkę i oczywiście opóźniło to bardzo termin sterylki, jaka miała mieć. Quote
andzia69 Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 no ale dobrze by było wiedzieć czy w koncu to szuka domu czy zostaje na stałe na dt!:p Quote
kika22 Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 erka napisał(a):Zadzwonię dzisiaj do ludzi przechowujących sunię, zapytam jaką podjęli decyzję. Jak bedziesz cos wiedzieć daj znać;) Quote
ewelinka_m Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Erka wczoraj pisała na kieleckim głównym: erka napisał(a):Saba, jak było do przewidzenia zostaje w DT:eviltong:, przed chwilą rozmawiałam z ta panią. Widać,że są zakochani w suni, już nic nie niszczy, nie boi sie chodzić po ulicy, jest najmądrzejsza i najpiękniejsza:loveu:. No i bardzo dobrze, w takim razie zdejmujemy Sabę z ogłoszeń :lol:. :multi: Sabcia zostaje w dt :multi: Quote
Reno2001 Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 W sumie to najlepsza wiadomośc z mozliwych :evil_lol:. Czyli na tym wątku świętujemy!!!! :multi::multi::multi: Quote
majqa Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 FAKT!!! ŚWIĘTOOOOOO !!!!!!!!!!!! :multi: :multi: :multi: Quote
Folen Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 [quote name='majqa']FAKT!!! ŚWIĘTOOOOOO !!!!!!!!!!!! :multi: :multi: :multi: Ja się podpiszę pod Majqi słowami :razz::multi: Quote
irysek Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 dopiero tu trafilam, super ze sunka zostala w dt. mam do niej sentyment bo jest ientyczna ze szczeniakami, ktore ruda paskuda ratowala. po prostu slodka :) Quote
Diana S Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 cieszę się bardzo....:multi::multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts