Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 143
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzwoniłam do pani od Saby i już sama a nie wiem, czy sunia jest do adopcji:roll:. Pani jeszcze by ja wydała w dobre miejsce, ale mąż tak ją pokochał, że nie chce jej oddać. :eviltong:
Sunia jeszcze nie wysterylizowana, bo pani teraz nie miała czasu i dopiero w piątek pójdzie do weta, ale nie wiadomo czy teraz będzie mogła mieć zabieg, bo prawdopodobnie zaczyna się cieczka.
Powiedziałm jej ,żeby w takim razie odrobaczyła ja wcześniej i zaszczepiła, to zwrócimy jej pieniądze, bo u niej b.krucho finansowo.

Powiedziałam jej ,żeby podjęli jakąś konkretną decyzję, co do suni, bo przecież dalej będzie jeszcze gorzej, ale mówi,że na razie sterylka, a później zobaczymy.:roll:

Posted

to właśnie pisalam parę postow temu...że chyba będzie im ciężko się rozstać z sunią - bo w sumie do mnie dzwonili chyba fajni ludzie, więc myślę, że i dzwonili do pani Sabci...no ale jak widać nikt nie jest godny ;)
skoro sunia dalej siedzi

Posted

majqa napisał(a):
I co u Sabci? Święci się najsympatyczniejsze zakończenie tej historii, czyli DT ma szansę zmienić się na stały???

Ja mam taką cicha nadzieję!:lol: Tu widać ród męski jest dla odmiany za zostawieniem suni jako 3 psa:evil_lol::evil_lol:

• 2 weeks later...
Posted

czy adopcja suni jest jeszcze aktualna??Wydałam "swoje" trzy kudłacze ze Szczecińskiej z Wrocławia a ludzie się dalej pytają i mam parę osób zawiedzionych ze się nie udało im zaadoptować ostatniego(bo za późno zapytali)
Jeżeli tak to wyślę im ten link, a jeżeli nie to bez sensu robić im kolejną nadzieję...

Posted

RudaPaskuda napisał(a):
czy adopcja suni jest jeszcze aktualna??Wydałam "swoje" trzy kudłacze ze Szczecińskiej z Wrocławia a ludzie się dalej pytają i mam parę osób zawiedzionych ze się nie udało im zaadoptować ostatniego(bo za późno zapytali)
Jeżeli tak to wyślę im ten link, a jeżeli nie to bez sensu robić im kolejną nadzieję...

Właśnie, ja mam po jednym z tych kudłaczy wolne allegro (z obsrewatorami :evil_lol:), więc mogłabym zamienic je na aukcję suńki.
Tylko co u niej słychac?????

Posted

Zadzwonię dzisiaj do ludzi przechowujących sunię, zapytam jaką podjęli decyzję. Ale jak dzwoniłam ostatnio, to Saba własnie dostała cieczkę i oczywiście opóźniło to bardzo termin sterylki, jaka miała mieć.

Posted

Erka wczoraj pisała na kieleckim głównym:

erka napisał(a):
Saba, jak było do przewidzenia zostaje w DT:eviltong:, przed chwilą rozmawiałam z ta panią. Widać,że są zakochani w suni, już nic nie niszczy, nie boi sie chodzić po ulicy, jest najmądrzejsza i najpiękniejsza:loveu:.

No i bardzo dobrze, w takim razie zdejmujemy Sabę z ogłoszeń :lol:.

:multi: Sabcia zostaje w dt :multi:

• 1 month later...
Posted

dopiero tu trafilam, super ze sunka zostala w dt. mam do niej sentyment bo jest ientyczna ze szczeniakami, ktore ruda paskuda ratowala.
po prostu slodka :)