Jump to content
Dogomania

Czy pies gryzie cię jak się z tobą bawi?  

441 members have voted

1. 1. Czy pies gryzie cię jak się z tobą bawi?

• Tak, bardzo często
    • Czasami mnie tam podgryzie
    • Nie, jest tak wychowany że mnie nie gryzie
    • inny, jaki?

Recommended Posts

• Replies 118
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dla mojego Yorka nie istnieje inna zabawa jak gryzienie :) No, chyba że przeciaganie.
Na szczęście mały rozróżnia gryzienie w zabawie i gryzie ot tak tylko, poprzez przyłożenie ząbków do ręki, tak więc taka zabawa z nim nie jest problemem. No i on nigdy nie wymusza zabawy w gryzienie, jesli chce się bawić pierwszy to przynosi linkę do przeciągania. Zabawę w gryzienie rąk inicjujemy zawsze my :)

Posted

moja to sie lubi bawić w gryzienie reki szturcha mi rękę ja ją denerwuje i mnie gryzie ale na szczęście lekko albo jak mówisz przeciąganie ale ona to sie lubi ringiem przeciągać

Posted

Moja psica bardzo delikatnie łapie mnie zębami, ale nie sama z siebie, tylko kiedy ja zachęcę ją do takiej akurat zabawy. No, ze 3 razy w życiu miałam siniaki jak się suczysko rozochociło :evil_lol: Ale wystarcza jedno słowo i jest spokój. Dobrych znajomych też traktuje delikatnie, ale już nie z takim respektem ;)

Posted

Drakkar nigdy nie gryzie mnie podczas zabawy. No chyba że się już się trochę zagalopuje, ale łatwo go uspokoić:) Bardziej woli gryźć skarpetki:evil_lol:

Posted

Chester też przy każdej zabawie gryzie.. a czasem wystarczy koło niego przejść, a on od razu przyczepia się do pantofla, albo nogawki.. mam nadzieję ze z wiekiem minie..

Posted

a moj Velvet (mieszaniec bernardyna) nie gryzie. tylko raz pomylil moja reke z patykiem :diabloti: hehe przyjemnie nie bylo. on ma raczej w zwyczaju boksowac! tyle mi juz siniakow nabil na nogach ... :eviltong:

Posted

[quote name='magda_drakkar']Bardziej woli gryźć skarpetki:evil_lol:[/quote]
Mwah i skąd ja to znam :lol: Moja suńka uwielbia gryżć ale ma tylko 9 miesięcy i myslę że z czasem jej minie :p A tak to jak z dworu wleci do domu albo ją bardzo rozbawię to podgryza mi rękawy albo nogawki bo wie że w ubranie mnie nie boli cwaniara :cool3:

Posted

[quote name='Russellka']Mwah i skąd ja to znam :lol: Moja suńka uwielbia gryżć ale ma tylko 9 miesięcy i myslę że z czasem jej minie :p A tak to jak z dworu wleci do domu albo ją bardzo rozbawię to podgryza mi rękawy albo nogawki bo wie że w ubranie mnie nie boli cwaniara :cool3:[/quote]
A mój właśnie dziś kończy 9 miesięcy:lol: