Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

halbina napisał(a):
Świetnie, że krew udało sie załatwić za darmo! Podziękujecie Pani!
Jakby co... moja dożyca Inka może zostać honorowym dawcą krwi (jej pańcia oddała swego czasu, generalnie nie mogę, bo mam skłonność do anemii...) Tylko byłby problem z transportem, zwłaszcza po zabiegu...
Atlantydo, gdyby Ci zbywałao tych domków... pamiętaj o Lamii, proszę Cie!

Pamiętam :p:p,
Pan który był dziś wziął pieska ,ale to wcale nie są proste decyzje fest mnie to stresuje muszę kupić dobry antyprespirant :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: i herbatkę z melisy .
A co do przebiegu spotkania to pokrótce opisałam BoUnTy na pw .

• Replies 738
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na konto Dory wpłynęło 20 zł za cegiełki z Allegro (od fidelek :loveu:), zaczynam zatem rozliczenia:

Wydatki:
na razie 0 zł...

Wpływy:
20 zł - cegiełki z Allegro od Kasi R, (fidelek2) :loveu:

Razem: + 20 zł :lol:

Posted

Przed chwila rozmawiałam ze szwagrem jego koleżanka z pracy szuka pieska i w piątek przyjedzie zobaczyć Shilke gdyby się zdecydowała to już za miesiąc sunia mieszkała by w domu bo Pani będzie się przeprowadzać z mieszkania :p

Posted

ATLANTYDA napisał(a):
Przed chwila rozmawiałam ze szwagrem jego koleżanka z pracy szuka pieska i w piątek przyjedzie zobaczyć Shilke gdyby się zdecydowała to już za miesiąc sunia mieszkała by w domu bo Pani będzie się przeprowadzać z mieszkania :p

To trzymam ksciuki ;)

Posted

Dzwoniłam do nowego domku Barusia .Pani powiedziała że piesek grzeczny gdyby nie siku to nie wiedziała by że ma psa w domu ,mały zaadoptował się do łóżka :evil_lol::evil_lol: rano tylko się przeciągnął i spał dalej .Na dostarczenie książeczki zdr. umówiłam się wstępnie po niedzieli :p

Posted

Ma wieści od Amikat, że Dorka opuszcza dziś lecznicę i wraca do domu :). Kochana Amikat ją zawiezie :)
Jutro dowiemy się ile kosztował pobyt Doris w Brynowie...

Stan konta suni, na ten moment, wygląda tak:

Wydatki:
na razie 0 zł....

Wpływy:
15 zł - cegiełki z Allegro od Andrzeja H. :loveu:
10 zł - cegiełki z Allegro od Justyny G. :loveu:
13 zł - wpłaciła koleżanka BoUnTy :loveu:
5 zł - cegiełki z Allegro od Patrycji K. :loveu:
10 zł - cegiełki z Allegro od Beaty G. :loveu:

Razem: + 73 zł
:)

Posted

Dora w drodze do domu :).
Leczenie + pobyt wyniosło ok. 200 zł :multi:. Nie wiem jak oni to policzyli, że tak im mało wyszło, ale to super !!! :multi: Jutro będę miała dokładne info.

Posted

maciaszek napisał(a):
Dora w drodze do domu :).
Leczenie + pobyt wyniosło ok. 200 zł :multi:. Nie wiem jak oni to policzyli, że tak im mało wyszło, ale to super !!! :multi: Jutro będę miała dokładne info.

No no to polecieli po kosztach nie źle ale dla Ani ,BoUnTy i Dorki to super .
Już nie mogę sie doczekać wiadomości jak sie sunia czuje ???

Posted

Przepraszam, że tak późno, ale dopiero dzisiaj z Anią mogłyśmy sobie pozwolić na 'odstresowanie' i spędziłyśmy chwalebne 3 godziny na piciu herbatki, opychaniu sie i patrzeniu na 'zabawy' (delikatne oczywiście) Dory i mojej suni - na początku były spięcia, ale jak sie już zaczęły bawić i kłaść na sobie to nie było końca, a myśmy czuwały nad tym, żeby zabawa nie pochłonę ich za bardzo i pozwalałyśmy tylko na bicie się łapami i podgryzaniu po pyskach (no i lizaniu xD)...
Jesteśmy tak zadowolone ;) Amikat jest WIELKA - ja nie wiem jak jej sie UDAŁO zmniejszyć Ten rachunek do takiego stopnia! Jak usłyszałam, ze zamknie sie w 200 zł. to myślałam, ze z krzesła spadnę lub musze skorzystać z usług laryngologa xD
No to może przy pomyślnych wiatrach uda nam sie szybko oddać wszystko na konto katowickie, a może jeszcze nawet zwrócimy za taksówkę! (no i jeszcze musimy cos na żarełko zostawić i szczepienia dla maluszka i Doriski, ale to jeszcze nie taka tragedia xD)

Nawet nie macie pojęcia, jakie jesteŚMY szczęśliwe!

Amikat dziękujemy Ci z całego serca! JESTES WIELKA! ;*

Posted

Tak Amikat jest wspaniała! Bo te wieści o cenach za sama krew to mnie powalały!
A teraz,jak to mówia "wszystko dobre,co się dobrze kończy"!
A Dorka teraz niech odpoczywa,za dużo atrakcji jej nie zapewniajcie,choć wiem,że cieszycie się jak i my wszyscy.
Bo sunia po transfuzji,to pewnie osłabiona!

Posted

Wydatki:
na razie 0 zł....

Wpływy:
10 zł - cegiełki z Allegro od Magdaleny K. :loveu:

Razem: + 83 zł
:smile:

Posted

epe napisał(a):
Tak Amikat jest wspaniała! Bo te wieści o cenach za sama krew to mnie powalały!
A teraz,jak to mówia "wszystko dobre,co się dobrze kończy"!
A Dorka teraz niech odpoczywa,za dużo atrakcji jej nie zapewniajcie,choć wiem,że cieszycie się jak i my wszyscy.
Bo sunia po transfuzji,to pewnie osłabiona!

Wiemy, wiemy - ale dzisiaj Dora była tak zadowolona z tego, ze wróciła do domu i nas widzi, że osłabienie to był najmniejszy problem, bo gdzies zniknął xD Problemem było stopowanie jej, bo ona to najchętniej by nas powiliła na ziemie, żeby miec nas do wyłącznej dyspozycji, no i oczywiście powaliła moją sunie, żeby sie mogła bawić i w tym samym czasie byc glaskaną xD Co ona tutaj wyrabiała - bawiła się z moim faworkiem i w tym samym czasie kładła mi sie na kolanach, zeby być blisko ;P

Posted

A co tu taka cisza????
Co słychać u Dory? Jak się czuje?

Wydatki:
na razie 0 zł....

Wpływy:
10 zł - cegiełki z Allegro od Magdaleny K. :loveu:
10 zł - cegiełki z Allegro od Radosława M.
44 zł - od Egradska :)!

Razem: + 147 zł
:smile:

Posted

W zasadzie to nic się nie dzieje - Dora dochodzido siebie, chce już sobie brykac, choć jeszce jej nie pozwalamy, dużo je...
Nie pisalam, o nie było co - po tych emocjach każdemu przyda się chwila ciszy xD W końcu po burzy musi być cisza ;)

Posted

BoUnTy napisał(a):
W zasadzie to nic się nie dzieje - Dora dochodzido siebie, chce już sobie brykac, choć jeszce jej nie pozwalamy, dużo je...
Nie pisalam, o nie było co - po tych emocjach każdemu przyda się chwila ciszy xD W końcu po burzy musi być cisza ;)

Dobrze, że już wszystko w porządku, nastraszyła nas i to nieźle...