Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Wiedźma']Jaki on patyczak prześliczny! Wiem, w porównaniu do tego, jak wyglądał, gdy go znalazłyście, to niebo a ziemia. Nata, Jola, możecie uściskać Idalię i wygłaskać piesia?[/quote
Chętnie byśmy uściskały Idalię i wygłaskały Tymka, problem jedynie w odległości...Idalia z Tymkiem jest w Legnicy, my z Natą w Łodzi, ale kto wie...Może kiedyś...?

• Replies 952
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

nata od jadzi napisał(a):
ja mogę uściskać i wygłaskać smsowo lub telefonicznie - reflektujesz Zosiu? :cool3:

No jasne! Dołącz ode mnie miliony uścisków i głasków. Ciebie i Jolę mam nadzieję uściskać kiedyś osobiście. :loveu:

Posted

no no Wiedźmo, jakiś miting się szykuje? :cool3:

idalia wszystkich pozdrawia, pisała wczoraj tak:

Tymuś jest dzisiaj po 2 zastrzyku z gentamycyny, ma wziąć 5, jest o niebo lepiej, ropnia już nie ma, jest ożywiony, biega, skacze, chce się bawić. nadal leczymy skórę, ładnie się goi. pozdrawiamy, idalia

tylko bez przecinków :D idalia to w ogóle taka fajna kobitka, co ma zawsze bardzo dużo do przekazania i mówi jednym tchem, dlatego też jej smsy są pisane tak samo i to jest urocze ;)

Posted

sms z wczoraj:

Dzisiaj była u Tymka pani doktor i dostał zastrzyk 4 z gentamycyny. jutro 5, ostatni. to jego oczko troszkę ucieka w bok, chcemy trochę wzmocnić nerwy i dać mu jeszcze wit B w zastrzyku. Tymuś jest w doskonałej formie, pozdrawiamy.

:bigcool:

Posted

sonica napisał(a):
Nata kiedy Idalia będzie miała dostęp do komputera żeby coś napisać lub wkleić nowe zdjątka?

Tego nie wiemy, wiemy tylko,że z Tymusiem jest wszystko ok, powoli, małymi kroczkami wraca do zdrowia,Idalia jest z Natą w kontakcie telefonicznym.A Nata ma sesję, egzaminy, zaliczenia i dlatego nie pisze.

Posted

no więc idalia się nosi z kupnem laptopa żeby nie naprawiać starego kompa, bo jej się to po prostu nie opłaca. ale kiedy to już zależy od finansów oczywiście... niemniej poprosiłam żeby zajrzała tu, jeśli będzie mogła gdzieś skorzystać z internetu.
oczywiście wszystkich pozdrawia razem z Tymusiem, który jest cudny ;) jutro wstawię zdjęcie z telefonu, bo dzisiaj już padam

Posted

UWAGA UWAGA ;)

pragnę wszystkich poinformować, żeee... Tymuś jest już zdrowym pieskiem :D

ropy nie ma, obrzęku nie ma, sierść zarasta, leczenie się kończy.
myślę, że trzeba to oblać :drinka::popcorn::drink1::drinking:

Posted

no wlasnie zdjecia prosimy - a jednak sie udalo!!!!!wiedzialam
ja teraz tez ma w domu szkielecika wyzla staruszka ktory wymaga leczenia i mam nadzieje ze za jakis czas bedzie zdrowy i nabierze cialka