sonica Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 jak dobrze, że wróciłaś:multi::multi: poprosimy o zdjęcia Tymcia:loveu:i częste relacje co się u Was dzieje gorące uściski dla całej Waszej gromadki Quote
ida47 Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Tymula pozdrawia wszystkie Ciotki , i zyczy milego dnia ,:p:p Quote
rita60 Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 nata od jadzi napisał(a):niezły, co? :D Niezły,a przede wszystkim szczesliwy:multi: Quote
ida47 Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Tymus usmiecha sie do Was i zyczy spokojnej niedzieli, :p :multi::multi::p:Rose: Quote
ida47 Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 ida47 napisał(a):Tymus usmiecha sie do Was i zyczy spokojnej niedzieli, :p :multi::multi::p:Rose:Tymusiu ,Ciotki o Tobie zapomnialy :-( Quote
rita60 Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 ida47 napisał(a):Tymusiu ,Ciotki o Tobie zapomnialy :-( Wcale nie zapomniały:lol:wiekszosc cioteczek pewnie wygrzewa doopki na słoneczku,na urlopie. Ucałowania dla naszego krolewicza:multi: Quote
sonica Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 ja też cały czas jestem i pilnie czytam wszystko o Tymku;) Quote
nata od jadzi Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 no ja też, przecież to mój ulubieniec! Quote
Fasolka Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Tymcio i jego Pani to przykład cudu o jakim marzy każda z nas dla niejednego psiuna... O tym się nie da zapomnieć :-) Quote
ida47 Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Tymus pozdrawia wszytkie Ciotki, i zyczy spokojnego wekendu , Tymus gdyby potrafil mowic to powiedzialby , ze jestem w bardzo dobrej formie , bardzo lubie jesc , nadrabiam zaleglosci w jedzonku , , moja pani mnie ostrzygla , ale w trakcie strzyzenia , dziubnalem pancie w reke bo mnie u klula nozyczkami , ale za chwile sie mizialismy ,.Jestem wielkim pieszczochem ,i bardzolubie spacerki , ale na spacerku nie odstepuje swojej pani , i bardzo sie pilnuje , :p:evil_lol::lol: Quote
nata od jadzi Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 no ładnie! pańcia ukłuła Tymonka nożyczkami?? ładne rzeczy się na tej dogomanii dzieją :D Quote
Fasolka Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Nożyczki bardzo fe? Co, Tymonku? ;-) Kochany teraz Pańcia chce żebyś był najpięknieszy na świecie (i pewnie żeby nie było Ci tak gorąco) i dlatego te postrzyżyny ;-) Ciesz się Kochany, taki dom, taka Pańcia to skarb :-) choć czasem pokazuje nożyczki ;-) Hehehe Królewicz...:-) Quote
ida47 Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Fasolka napisał(a):Nożyczki bardzo fe? Co, Tymonku? ;-) Kochany teraz Pańcia chce żebyś był najpięknieszy na świecie (i pewnie żeby nie było Ci tak gorąco) i dlatego te postrzyżyny ;-) Ciesz się Kochany, taki dom, taka Pańcia to skarb :-) choć czasem pokazuje nożyczki ;-) Hehehe Królewicz...:-)Witajcie Tymula pozdrawia Ciotki ,:p.Tymoteusz to niesamowity zarlok , musze mu troche ograniczac jedzonko , bo niedlugo nie bede mogla go podniesc , i bedzie sie turlal:diabloti: , Jest niesamowity , ciagle chce sie bawic , gdy jestem w kuchni to lezy na kafelkach i bacznie mnie obserwuje i wtedy sobie rozmawiamy , wieczorem jest przepisowe tarzanie sie na pleckach -bardzo to lubi , - to taka nasza zabawa i wtedy Tymula idzie na swoje lozeczko , a rano jak sie budze , to widze wpatrzone we mnie slepia Tymonka , :evil_lol: Quote
ida47 Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 ida47 napisał(a):Witajcie Tymula pozdrawia Ciotki ,:p.Tymoteusz to niesamowity zarlok , musze mu troche ograniczac jedzonko , bo niedlugo nie bede mogla go podniesc , i bedzie sie turlal:diabloti: , Jest niesamowity , ciagle chce sie bawic , gdy jestem w kuchni to lezy na kafelkach i bacznie mnie obserwuje i wtedy sobie rozmawiamy , wieczorem jest przepisowe tarzanie sie na pleckach -bardzo to lubi , - to taka nasza zabawa i wtedy Tymula idzie na swoje lozeczko , a rano jak sie budze , to widze wpatrzone we mnie slepia Tymonka , :evil_lol:,ale jest cos czego Tymula nie lubi , jak mu wycieram nosek , wtedy sie zlosci i prycha , ale on nie ma nic do gadania Quote
nata od jadzi Posted August 16, 2008 Author Posted August 16, 2008 idalia a nie zalało Was tam? nie bał się Tymulek burzy? Quote
ida47 Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 nata od jadzi napisał(a):idalia a nie zalało Was tam? nie bał się Tymulek burzy?tymula bardzo boi sie burzy , mocniejszych odglosow,zaraz leci do mnie , dzisiaj leje , i tak od kilku dni , a tymus tak lubi spacerki:-( Quote
ida47 Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 ida47 napisał(a):tymula bardzo boi sie burzy , mocniejszych odglosow,zaraz leci do mnie , dzisiaj leje , i tak od kilku dni , a tymus tak lubi spacerki:-(i uwielbia wedzone szprotki:diabloti: Quote
nata od jadzi Posted August 16, 2008 Author Posted August 16, 2008 nie no, pogodo popraw się tu nam natychmiast!! Tymula musi spacerować! Quote
Poker Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 fantastyczny Tymulek,widać ,że odżył,ale chude łapki mu zostały, widać taka uroda :evil_lol: Quote
Recommended Posts