Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jak dobrze, że wróciłaś:multi::multi:
poprosimy o zdjęcia Tymcia:loveu:i częste relacje co się u Was dzieje gorące uściski dla całej Waszej gromadki

• Replies 952
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

ida47 napisał(a):
Tymusiu ,Ciotki o Tobie zapomnialy
:-(

Wcale nie zapomniały:lol:wiekszosc cioteczek pewnie wygrzewa doopki na słoneczku,na urlopie. Ucałowania dla naszego krolewicza:multi:

Posted

Tymus pozdrawia wszytkie Ciotki, i zyczy spokojnego wekendu , Tymus gdyby potrafil mowic to powiedzialby , ze jestem w bardzo dobrej formie , bardzo lubie jesc , nadrabiam zaleglosci w jedzonku , , moja pani mnie ostrzygla , ale w trakcie strzyzenia , dziubnalem pancie w reke bo mnie u klula nozyczkami , ale za chwile sie mizialismy ,.Jestem wielkim pieszczochem ,i bardzolubie spacerki , ale na spacerku nie odstepuje swojej pani , i bardzo sie pilnuje , :p:evil_lol::lol:

Posted

Nożyczki bardzo fe? Co, Tymonku? ;-)
Kochany teraz Pańcia chce żebyś był najpięknieszy na świecie (i pewnie żeby nie było Ci tak gorąco) i dlatego te postrzyżyny ;-) Ciesz się Kochany, taki dom, taka Pańcia to skarb :-) choć czasem pokazuje nożyczki ;-) Hehehe Królewicz...:-)

Posted

Fasolka napisał(a):
Nożyczki bardzo fe? Co, Tymonku? ;-)
Kochany teraz Pańcia chce żebyś był najpięknieszy na świecie (i pewnie żeby nie było Ci tak gorąco) i dlatego te postrzyżyny ;-) Ciesz się Kochany, taki dom, taka Pańcia to skarb :-) choć czasem pokazuje nożyczki ;-) Hehehe Królewicz...:-)
Witajcie Tymula pozdrawia Ciotki ,:p.Tymoteusz to niesamowity zarlok , musze mu troche ograniczac jedzonko , bo niedlugo nie bede mogla go podniesc , i bedzie sie turlal:diabloti: , Jest niesamowity , ciagle chce sie bawic , gdy jestem w kuchni to lezy na kafelkach i bacznie mnie obserwuje i wtedy sobie rozmawiamy , wieczorem jest przepisowe tarzanie sie na pleckach -bardzo to lubi , - to taka nasza zabawa i wtedy Tymula idzie na swoje lozeczko , a rano jak sie budze , to widze wpatrzone we mnie slepia Tymonka , :evil_lol:

Posted

ida47 napisał(a):
Witajcie Tymula pozdrawia Ciotki ,:p.Tymoteusz to niesamowity zarlok , musze mu troche ograniczac jedzonko , bo niedlugo nie bede mogla go podniesc , i bedzie sie turlal:diabloti: , Jest niesamowity , ciagle chce sie bawic , gdy jestem w kuchni to lezy na kafelkach i bacznie mnie obserwuje i wtedy sobie rozmawiamy , wieczorem jest przepisowe tarzanie sie na pleckach -bardzo to lubi , - to taka nasza zabawa i wtedy Tymula idzie na swoje lozeczko , a rano jak sie budze , to widze wpatrzone we mnie slepia Tymonka , :evil_lol:
,ale jest cos czego Tymula nie lubi , jak mu wycieram nosek , wtedy sie zlosci i prycha , ale on nie ma nic do gadania

Posted

nata od jadzi napisał(a):
idalia a nie zalało Was tam? nie bał się Tymulek burzy?
tymula bardzo boi sie burzy , mocniejszych odglosow,zaraz leci do mnie , dzisiaj leje , i tak od kilku dni , a tymus tak lubi spacerki:-(

Posted

ida47 napisał(a):
tymula bardzo boi sie burzy , mocniejszych odglosow,zaraz leci do mnie , dzisiaj leje , i tak od kilku dni , a tymus tak lubi spacerki:-(
i uwielbia wedzone szprotki:diabloti:

• 2 weeks later...