Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • Replies 952
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Witajcie pozdrowionka od Tymuli :p,Tymus jest bardzo wesolym pieskiem , ale zarlocznym , bardzo lubi nasze spacerki , mieszkam niedaleko rzeki Kaczawy, ktora przeplywa przez Legnice, , i jak byla znosna pogoda , bralam cala menazerie ze soba nad ta rzeke , , tymus byl taki szczesliwy i szczekal na kaczki ktore plynely ta rzeka ., boksio lowil patyki.chwile spedzone z nimi nad rzeka naleza do niewielu szczesliwych chwil w moim zyciu:p

Posted

ida47 napisał(a):
Witajcie pozdrowionka od Tymuli :p,Tymus jest bardzo wesolym pieskiem , ale zarlocznym , bardzo lubi nasze spacerki , mieszkam niedaleko rzeki Kaczawy, ktora przeplywa przez Legnice, , i jak byla znosna pogoda , bralam cala menazerie ze soba nad ta rzeke , , tymus byl taki szczesliwy i szczekal na kaczki ktore plynely ta rzeka ., boksio lowil patyki.chwile spedzone z nimi nad rzeka naleza do niewielu szczesliwych chwil w moim zyciu:p

ida47 a skad tyle pesymizmu w ostatnim zdaniu:cool3:buziaki dla ciebie i Tymuli,uszy do gory:lol:

• 3 months later...
Posted

]
Niech spełnią się marzenia i nadzieje,
które niosą ze sobą
Święta Bożego Narodzenia
i nadchodzący Nowy Rok., zycze wszystkim ciotkom , wraz z moimi szczesliwymi psiaczkami:tree1:

Posted

[quote name='ida47']]
Niech spełnią się marzenia i nadzieje,
które niosą ze sobą
Święta Bożego Narodzenia
i nadchodzący Nowy Rok., zycze wszystkim ciotkom , wraz z moimi szczesliwymi psiaczkami:tree1::tree1::tree1::tree1::tree1::tree1::tree1::tree1::tree1::tree1::tree1::tree1:

Posted

Witaj ida47,miło cie znowu zobaczyc:lol:dziekujemy za zyczenia i dla Ciebie

W Betlejem na sianku Zbawiciel się rodzi,
niech wam jak najlepiej w życiu się powodzi,
zaś w Nowym Roku o każdej godzinie,
niechaj nic co dobre was w życiu nie minie!

Buziaki dla ciebie i psiakow.

Posted

Ido wszystkiego dobrego dla Ciebie i Twoich zwierzaków na Święta i Nowy Rok. Niech nie zabraknie szczęśliwych chwil w Twoim życiu. Życzymy Ci dobrego świątecznego odpoczynku, ciepła i miłości. Masz wielkie serce, nich trafi do Ciebie przynajmnie tyle ciepła ile Ty sama dajesz :buzi:

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='nata od jadzi']czy wiecie, że właśnie minął pełny rok od naszego pierwszego spotkania z Tymkiem? tak wyglądał:

Witajcie ,Tymula , to kochany staruszek , bardzo zarloczny , troszke zabawny w zachowaniu , bardzo mocno wniknal w moje zycie , zrobi sie pulchniutki , w domu raczej duzo spi , ma swoje lozeczko , lubi zabawe , tarzanie sie na pleckach , ale sa czynnosci ktorych nie lubi , czesania , zlosci sie bardzo , i zabiegow wokol noska , potrafi nawet dziubnac:diabloti:, dziadunoi ma charakterek , ale kocham twgo diabelka , pozdrawiam z Nowym Rokiem

• 1 month later...
Posted

Witajcie , Tymus jest w coraz gorszej formie , ledwo chodzi , przy wstaniu popiskuje , prawie sie nie rusza , bylam z nim u lekarza powiedzial starosc , nie wiem czy dozyje roku :-(

Posted

[quote name='ida47']Witajcie , Tymus jest w coraz gorszej formie , ledwo chodzi , przy wstaniu popiskuje , prawie sie nie rusza , bylam z nim u lekarza powiedzial starosc , nie wiem czy dozyje roku :-([/quote] jak go obserwuje to mam wrazenie ze sie meczy :shake:

Posted

[quote name='ida47']Witajcie , Tymus jest w coraz gorszej formie , ledwo chodzi , przy wstaniu popiskuje , prawie sie nie rusza , bylam z nim u lekarza powiedzial starosc , nie wiem czy dozyje roku :-([/quote]
Ojej ida:-(tak mi przykro,trzymaj sie malenki:-(pozdrawiam was cieplutko.

Posted

[quote name='ida47']mam przeczucie z e nie dozyje roku :shake:[/quote]
ida czasu nie oszukasz,dałas mu tyle miłosci i ciepła domowego,a najwazniejsze,ze jestes po prostu przy nim.......

Posted

Dziadzio chodzi powolutku , czasami ma zazchwiania , caly czas spi , ma apetyt , bedzie zze mna do konca , przy wstawaniu popiskuje , , tuli sie d0 mnie , przytula , jezeli lekarz stwierdzi z,e sie meczy to podejme decyzje , ale to ostatecznosc :-(

Posted

[quote name='ida47']Dziadzio chodzi powolutku , czasami ma zazchwiania , caly czas spi , ma apetyt , bedzie zze mna do konca , przy wstawaniu popiskuje , , tuli sie d0 mnie , przytula , jezeli lekarz stwierdzi z,e sie meczy to podejme decyzje , ale to ostatecznosc :-([/quote]
ida:calus:ty wiesz najlepiej,co jest dla niego dobre........

Posted

Mysle , ze tak bedzie , Tymus powroci do zdrowia , ma apetyt nawet jest troszke za gruby , jak bedzie cieplej wiecej bedzie sie ruszal , dzisiaj bylismy u weterynarza , Tymus dostal antybiotyk w zasstrzyku , od jutra bedzie dostawal 2 razy dziennie antybiotyk doustnie , , obecnie saczy mu sie ropna wydzielina z nosa , , ma zapalenie spojowek , lekarz poprowadzi jego leczenie bardzo fachowo , lacznie z badaniami , Tymus to w efekcie wesoly piesek , ciagle podaje ta sucha lapinke , bo taka ma urode , dosyc mocno zarosl ,czasami bywa taki zabawny , brudka mu zupelnie posiwiala :p , pozdrawiamy

• 1 month later...
Posted

rita60 napisał(a):
ida co tam u was słychac,napisz prosze........
Witajcie , Tymus to staruszek , dosyc trudny piesek w chowaniu ,trzeba go dobrze poznac , by moc sie nim opiekowac .Ostatnio Tymus jest pod opieka lekarza , jestem w stalym kontakcie z Pania Nata ,ktora jest informowana o zdrowiu Tymonka , a ostanio jest w sredniej formie , dzisiaj mial krwotok z noska , niedawno byl u lekarza , mial przeswietlane zatoki , =sa czyste , ale ten jego nosek wymaga dokladniejszego zbadania , lekarz Tymusia poradzil zeby Tymus mial dokladne badanie we Wroclawiu , w klinice , i ewentualny zabieg , noska , z tego noska ma ciagly wyciek , kicha , oczyszcza zatoke , i czasami po0jawia sie krew , wyciek krwisto ropny .Tymus dostawal leki , chwilami bylo dobrze , i znowu sie wszystko pojawia ,a po zatym ma apetyt , jest bardzo zarloczny :diabloti: , duzo spi , chwilami jest wesolutki , ciagle podaje lapinke , jak dawniej , jest dosc trudny w odbiorze , czasami nie pozwala sie nawet dotknac , jest dosyc agresywny , nie daje nic przy sobie zrobic , nawet uczesac , jest taki samotniczzek , W kwietniu pojade z nim do Wroclawia , zrobie badania , a w tygodniu powtornie zaliczymy weterynarza :-( ,

• 2 weeks later...