rita60 Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 madziamn napisał(a):Tak on ma takie łapki ALE JEST ŚLICZNY. Pozdrowionka i buziaczki dla Tymusia:multi: Quote
ida47 Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Witajcie pozdrowionka od Tymuli :p,Tymus jest bardzo wesolym pieskiem , ale zarlocznym , bardzo lubi nasze spacerki , mieszkam niedaleko rzeki Kaczawy, ktora przeplywa przez Legnice, , i jak byla znosna pogoda , bralam cala menazerie ze soba nad ta rzeke , , tymus byl taki szczesliwy i szczekal na kaczki ktore plynely ta rzeka ., boksio lowil patyki.chwile spedzone z nimi nad rzeka naleza do niewielu szczesliwych chwil w moim zyciu:p Quote
rita60 Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 ida47 napisał(a):Witajcie pozdrowionka od Tymuli :p,Tymus jest bardzo wesolym pieskiem , ale zarlocznym , bardzo lubi nasze spacerki , mieszkam niedaleko rzeki Kaczawy, ktora przeplywa przez Legnice, , i jak byla znosna pogoda , bralam cala menazerie ze soba nad ta rzeke , , tymus byl taki szczesliwy i szczekal na kaczki ktore plynely ta rzeka ., boksio lowil patyki.chwile spedzone z nimi nad rzeka naleza do niewielu szczesliwych chwil w moim zyciu:p ida47 a skad tyle pesymizmu w ostatnim zdaniu:cool3:buziaki dla ciebie i Tymuli,uszy do gory:lol: Quote
ida47 Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 ] Niech spełnią się marzenia i nadzieje, które niosą ze sobą Święta Bożego Narodzenia i nadchodzący Nowy Rok., zycze wszystkim ciotkom , wraz z moimi szczesliwymi psiaczkami:tree1: Quote
ida47 Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 [quote name='ida47']] Niech spełnią się marzenia i nadzieje, które niosą ze sobą Święta Bożego Narodzenia i nadchodzący Nowy Rok., zycze wszystkim ciotkom , wraz z moimi szczesliwymi psiaczkami:tree1::tree1::tree1::tree1::tree1::tree1::tree1::tree1::tree1::tree1::tree1::tree1: Quote
rita60 Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Witaj ida47,miło cie znowu zobaczyc:lol:dziekujemy za zyczenia i dla Ciebie W Betlejem na sianku Zbawiciel się rodzi, niech wam jak najlepiej w życiu się powodzi, zaś w Nowym Roku o każdej godzinie, niechaj nic co dobre was w życiu nie minie! Buziaki dla ciebie i psiakow. Quote
Fasolka Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Ido wszystkiego dobrego dla Ciebie i Twoich zwierzaków na Święta i Nowy Rok. Niech nie zabraknie szczęśliwych chwil w Twoim życiu. Życzymy Ci dobrego świątecznego odpoczynku, ciepła i miłości. Masz wielkie serce, nich trafi do Ciebie przynajmnie tyle ciepła ile Ty sama dajesz :buzi: Quote
nata od jadzi Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 czy wiecie, że właśnie minął pełny rok od naszego pierwszego spotkania z Tymkiem? tak wyglądał: ciągle jeszcze nie mogę uwierzyć w jego historię. Quote
ida47 Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 [quote name='nata od jadzi']czy wiecie, że właśnie minął pełny rok od naszego pierwszego spotkania z Tymkiem? tak wyglądał: Witajcie ,Tymula , to kochany staruszek , bardzo zarloczny , troszke zabawny w zachowaniu , bardzo mocno wniknal w moje zycie , zrobi sie pulchniutki , w domu raczej duzo spi , ma swoje lozeczko , lubi zabawe , tarzanie sie na pleckach , ale sa czynnosci ktorych nie lubi , czesania , zlosci sie bardzo , i zabiegow wokol noska , potrafi nawet dziubnac:diabloti:, dziadunoi ma charakterek , ale kocham twgo diabelka , pozdrawiam z Nowym Rokiem Quote
ida47 Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Witajcie , Tymus jest w coraz gorszej formie , ledwo chodzi , przy wstaniu popiskuje , prawie sie nie rusza , bylam z nim u lekarza powiedzial starosc , nie wiem czy dozyje roku :-( Quote
ida47 Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [quote name='ida47']Witajcie , Tymus jest w coraz gorszej formie , ledwo chodzi , przy wstaniu popiskuje , prawie sie nie rusza , bylam z nim u lekarza powiedzial starosc , nie wiem czy dozyje roku :-([/quote] jak go obserwuje to mam wrazenie ze sie meczy :shake: Quote
rita60 Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [quote name='ida47']Witajcie , Tymus jest w coraz gorszej formie , ledwo chodzi , przy wstaniu popiskuje , prawie sie nie rusza , bylam z nim u lekarza powiedzial starosc , nie wiem czy dozyje roku :-([/quote] Ojej ida:-(tak mi przykro,trzymaj sie malenki:-(pozdrawiam was cieplutko. Quote
rita60 Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [quote name='ida47']mam przeczucie z e nie dozyje roku :shake:[/quote] ida czasu nie oszukasz,dałas mu tyle miłosci i ciepła domowego,a najwazniejsze,ze jestes po prostu przy nim....... Quote
ida47 Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 mam przeczucie z e nie dozyje roku :shake: Quote
ida47 Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [quote name='rita60']Ojej ida:-(tak mi przykro,trzymaj sie malenki:-(pozdrawiam was cieplutko.[/quote]rowniez pozdrowionka:p Quote
ida47 Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Dziadzio chodzi powolutku , czasami ma zazchwiania , caly czas spi , ma apetyt , bedzie zze mna do konca , przy wstawaniu popiskuje , , tuli sie d0 mnie , przytula , jezeli lekarz stwierdzi z,e sie meczy to podejme decyzje , ale to ostatecznosc :-( Quote
rita60 Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='ida47']Dziadzio chodzi powolutku , czasami ma zazchwiania , caly czas spi , ma apetyt , bedzie zze mna do konca , przy wstawaniu popiskuje , , tuli sie d0 mnie , przytula , jezeli lekarz stwierdzi z,e sie meczy to podejme decyzje , ale to ostatecznosc :-([/quote] ida:calus:ty wiesz najlepiej,co jest dla niego dobre........ Quote
Fasolka Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='rita60']ida:calus:ty wiesz najlepiej,co jest dla niego dobre........[/quote] Dokładnie tak... Trzymajcie się Ida jak długo dacie radę... Quote
jola od jadzi Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 A ja mam nadzieję, że to tylko przejściowe załamanie, Tymuś jest dzielnym chłopczykiem i przy pomocy Idy znowu wróci do zdrowia, będzie dobrze, zobaczycie! Quote
ida47 Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Mysle , ze tak bedzie , Tymus powroci do zdrowia , ma apetyt nawet jest troszke za gruby , jak bedzie cieplej wiecej bedzie sie ruszal , dzisiaj bylismy u weterynarza , Tymus dostal antybiotyk w zasstrzyku , od jutra bedzie dostawal 2 razy dziennie antybiotyk doustnie , , obecnie saczy mu sie ropna wydzielina z nosa , , ma zapalenie spojowek , lekarz poprowadzi jego leczenie bardzo fachowo , lacznie z badaniami , Tymus to w efekcie wesoly piesek , ciagle podaje ta sucha lapinke , bo taka ma urode , dosyc mocno zarosl ,czasami bywa taki zabawny , brudka mu zupelnie posiwiala :p , pozdrawiamy Quote
rita60 Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 ida co tam u was słychac,napisz prosze........ Quote
ida47 Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 rita60 napisał(a):ida co tam u was słychac,napisz prosze........Witajcie , Tymus to staruszek , dosyc trudny piesek w chowaniu ,trzeba go dobrze poznac , by moc sie nim opiekowac .Ostatnio Tymus jest pod opieka lekarza , jestem w stalym kontakcie z Pania Nata ,ktora jest informowana o zdrowiu Tymonka , a ostanio jest w sredniej formie , dzisiaj mial krwotok z noska , niedawno byl u lekarza , mial przeswietlane zatoki , =sa czyste , ale ten jego nosek wymaga dokladniejszego zbadania , lekarz Tymusia poradzil zeby Tymus mial dokladne badanie we Wroclawiu , w klinice , i ewentualny zabieg , noska , z tego noska ma ciagly wyciek , kicha , oczyszcza zatoke , i czasami po0jawia sie krew , wyciek krwisto ropny .Tymus dostawal leki , chwilami bylo dobrze , i znowu sie wszystko pojawia ,a po zatym ma apetyt , jest bardzo zarloczny :diabloti: , duzo spi , chwilami jest wesolutki , ciagle podaje lapinke , jak dawniej , jest dosc trudny w odbiorze , czasami nie pozwala sie nawet dotknac , jest dosyc agresywny , nie daje nic przy sobie zrobic , nawet uczesac , jest taki samotniczzek , W kwietniu pojade z nim do Wroclawia , zrobie badania , a w tygodniu powtornie zaliczymy weterynarza :-( , Quote
Recommended Posts