ida47 Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 nata od jadzi napisał(a):Tymuś ma charakterek ;) a tak poważnie to pewnie wykorzystuje każdą chwilę na odespanie tych tych trudnych lat swojego życia, kiedy nawet we śnie musiał czuwać... Tymulek , jest bardzo kochany , teraz sobie podsypia posnidnaku , jutro bedzie kompiolka , w 2 sszamponie , w poniedzialek , nastepna wizyta ,juz u swojej pani doktor , i bedzie ten stres sciaganie szewkow , :p i bedzie placz Quote
ida47 Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 ida47 napisał(a):Tymulek , jest bardzo kochany , teraz sobie podsypia posnidnaku , jutro bedzie kompiolka , w 2 sszamponie , w poniedzialek , nastepna wizyta ,juz u swojej pani doktor , i bedzie ten stres sciaganie szewkow , :p i bedzie placz Tymus bardzo polubil to swojej lozeczzko z oparciem i podusia , ma tez swoj kocyk , :p Quote
sonica Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 ida47 napisał(a):Tymus bardzo polubil to swojej lozeczzko z oparciem i podusia , ma tez swoj kocyk , :p Oj Iduś Iduś ale Ty go rozpieszczasz, żeby wszystkie pieski były tak kochane jak ten Twój Tymek przez Ciebie Pozdrawiam Was serdecznie:loveu: kiedy będziesz miała jakieś zdjątka nowe? Quote
ida47 Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 sonica napisał(a):Oj Iduś Iduś ale Ty go rozpieszczasz, żeby wszystkie pieski były tak kochane jak ten Twój Tymek przez Ciebie Pozdrawiam Was serdecznie:loveu: kiedy będziesz miała jakieś zdjątka nowe? moze niedlugo, poprosze Ciocie Nate o wstawienie ich , , Itymus usmiechnie sie do Was Quote
rita60 Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 ida47 napisał(a):moze niedlugo, poprosze Ciocie Nate o wstawienie ich , , Itymus usmiechnie sie do Was Czekamy na usmiech Tymusia:lol: Quote
iwa77 Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Czekam na nowe zdjeciaTymusia i trzymam kciuki za ta wizyte poniedzialkowa (moze nie bedzie tak zle i nie bedzie placzu);) A co do rozpieszczania Tymusia to chyba mu sie nalezy jak malo komu - za te straszne czasy , ktore na szczescie juz za nim ! Pozdrawiam Was serdecznie :iloveyou::buzi: Quote
nata od jadzi Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 wstawię tych fotek nawet tysiąc :lol: Quote
ida47 Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 fona napisał(a):przelalam 52 zł z bazarku :) pozdrawiam wszytkie Ciotki ,wraz z Tymkiem oczywiscie , nastepna noc za nami spokojna , , Tymek spinadal , juz sie denerwuje bo powinien isc na sikanie , musze go wyciagnac z teggo lozka podstepem kielbasa,a on spi jak zabity , :diabloti: , Tymula chyba odsypia wszystkie lata Quote
nata od jadzi Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 poza tym, nie wiem jak u was, ale u nas dzisiaj jest szaro i mokro i wcale się nie dziwię Tymusiowi że nie chciało mu się wstać :roll: iduś, czy doszły zdjęcia? Quote
ida47 Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 nata od jadzi napisał(a):poza tym, nie wiem jak u was, ale u nas dzisiaj jest szaro i mokro i wcale się nie dziwię Tymusiowi że nie chciało mu się wstać :roll: iduś, czy doszły zdjęcia?Witaj jeszcze nie doszly zaczne ich szukac w poniedzialek na poczcie , , , ale nie zgina , ,znajde ich , , u nas z ta poczta jest roznie ,, czy byly wyslane w czwartek Quote
ida47 Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 ida47 napisał(a):Witaj jeszcze nie doszly zaczne ich szukac w poniedzialek na poczcie , , , ale nie zgina , ,znajde ich , , u nas z ta poczta jest roznie ,, czy byly wyslane w czwarteku nas jest deszczowo , kropi , ale dosc cieplo , Tymus odsikany odkupkowany , najedzony , wymiziany , i bedzie kompany ,bardzo tego nie lubi :p:diabloti: Quote
Moriaaa Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Tymiątko, grzecznie w kąpieli prosimy;) Buziaki dla Was! Quote
nata od jadzi Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 idalia i Tymuś są chwilowo odcięci od kompa, ale jesteśmy prawie ciągle w kontakcie, więc będę zdawała sprawozdania ;) Quote
Poker Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Tymuś idzie dzisiaj na ściąganie szwów pojajecznych :evil_lol:,chyba poczuje się lepiej bez nylonów :lol: Quote
nata od jadzi Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 Tymulek nie ma już ani jajek, ani szwów - z braku tego pierwszego na pewno szczególnie zadowolona jest największa fanka kastracji, czyli katya :evil_lol: idalia z Tymkiem niestety mają chwilowo nieczynny komputer, ale mam wiadomości z pierwszej ręki. no więc nasz bohater podobno wcale nie płakał podczas zdejmowania nylonów ;) miał też pobrany wymaz tej ropki, no i na wyniki będziemy czekać. zobaczcie jakie cudo dostałam mmsem :loveu: Quote
katya Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 No nie da się ukryć, że z braku jajek bardzo się cieszę ;) Ale ze szczęścia Tymusia jeszcze bardziej! Quote
Panca Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 oj nabral:crazyeye:i jaki zrelaksowany sobie lezy:razz: ewidentnie jest w raju Quote
Poker Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 widać,że nabrał ciałka ,to i dobrze :multi:.Sierść też lepiej wygląda.:lol: Martwi mnie ten obrzęk pod lewym oczkiem.Mam wrażenie ,że są pozatykane kanaliki łzowe,tak jak u niemowląt się zdarza. Quote
sonica Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Czy ktoś wie co tak u Tymonka i Idy? bo się już dawno nie odzywali? Quote
nata od jadzi Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 no bo Tymkowa rodzina nie ma chwilowo kompa... ale codziennie smsuję z Idalią i wszystko w porządku. miał pobrany wymaz tej ropy i podobno jakiś straszny syf wyszedł, grzyb albo coś innego... jak będę wiedziała więcej to dam znać. Idalia co wieczór do mnie pisze, że Tymuś już najedzony i wymiziany przysypia grzecznie ;) uwielbiam takie wieści Quote
rita60 Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 nata pozdrow od nas dobra wrozke,Tymusia i pozostała psia rodzinke:lol: Quote
Wiedźma Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Jaki on patyczak prześliczny! Wiem, w porównaniu do tego, jak wyglądał, gdy go znalazłyście, to niebo a ziemia. Nata, Jola, możecie uściskać Idalię i wygłaskać piesia? Quote
Recommended Posts