Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

nata od jadzi napisał(a):
Tymuś ma charakterek ;) a tak poważnie to pewnie wykorzystuje każdą chwilę na odespanie tych tych trudnych lat swojego życia, kiedy nawet we śnie musiał czuwać...
Tymulek , jest bardzo kochany , teraz sobie podsypia posnidnaku , jutro bedzie kompiolka , w 2 sszamponie , w poniedzialek , nastepna wizyta ,juz u swojej pani doktor , i bedzie ten stres sciaganie szewkow , :p i bedzie placz

• Replies 952
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

ida47 napisał(a):
Tymulek , jest bardzo kochany , teraz sobie podsypia posnidnaku , jutro bedzie kompiolka , w 2 sszamponie , w poniedzialek , nastepna wizyta ,juz u swojej pani doktor , i bedzie ten stres sciaganie szewkow , :p i bedzie placz
Tymus bardzo polubil to swojej lozeczzko z oparciem i podusia , ma tez swoj kocyk , :p

Posted

ida47 napisał(a):
Tymus bardzo polubil to swojej lozeczzko z oparciem i podusia , ma tez swoj kocyk , :p

Oj Iduś Iduś ale Ty go rozpieszczasz, żeby wszystkie pieski były tak kochane jak ten Twój Tymek przez Ciebie
Pozdrawiam Was serdecznie:loveu:
kiedy będziesz miała jakieś zdjątka nowe?

Posted

sonica napisał(a):
Oj Iduś Iduś ale Ty go rozpieszczasz, żeby wszystkie pieski były tak kochane jak ten Twój Tymek przez Ciebie
Pozdrawiam Was serdecznie:loveu:
kiedy będziesz miała jakieś zdjątka nowe?
moze niedlugo, poprosze Ciocie Nate o wstawienie ich , , Itymus usmiechnie sie do Was

Posted

Czekam na nowe zdjeciaTymusia i trzymam kciuki za ta wizyte poniedzialkowa
(moze nie bedzie tak zle i nie bedzie placzu);)
A co do rozpieszczania Tymusia to chyba mu sie nalezy jak malo komu - za te straszne czasy , ktore na szczescie juz za nim !
Pozdrawiam Was serdecznie :iloveyou::buzi:

Posted

fona napisał(a):
przelalam 52 zł z bazarku :)
pozdrawiam wszytkie Ciotki ,wraz z Tymkiem oczywiscie , nastepna noc za nami spokojna , , Tymek spinadal , juz sie denerwuje bo powinien isc na sikanie , musze go wyciagnac z teggo lozka podstepem kielbasa,a on spi jak zabity , :diabloti: , Tymula chyba odsypia wszystkie lata

Posted

nata od jadzi napisał(a):
poza tym, nie wiem jak u was, ale u nas dzisiaj jest szaro i mokro i wcale się nie dziwię Tymusiowi że nie chciało mu się wstać :roll:
iduś, czy doszły zdjęcia?
Witaj jeszcze nie doszly zaczne ich szukac w poniedzialek na poczcie , , , ale nie zgina , ,znajde ich , , u nas z ta poczta jest roznie ,, czy byly wyslane w czwartek

Posted

ida47 napisał(a):
Witaj jeszcze nie doszly zaczne ich szukac w poniedzialek na poczcie , , , ale nie zgina , ,znajde ich , , u nas z ta poczta jest roznie ,, czy byly wyslane w czwartek
u nas jest deszczowo , kropi , ale dosc cieplo , Tymus odsikany odkupkowany , najedzony , wymiziany , i bedzie kompany ,bardzo tego nie lubi :p:diabloti:

Posted

Tymulek nie ma już ani jajek, ani szwów - z braku tego pierwszego na pewno szczególnie zadowolona jest największa fanka kastracji, czyli katya :evil_lol:
idalia z Tymkiem niestety mają chwilowo nieczynny komputer, ale mam wiadomości z pierwszej ręki. no więc nasz bohater podobno wcale nie płakał podczas zdejmowania nylonów ;) miał też pobrany wymaz tej ropki, no i na wyniki będziemy czekać.
zobaczcie jakie cudo dostałam mmsem :loveu:

Posted

widać,że nabrał ciałka ,to i dobrze :multi:.Sierść też lepiej wygląda.:lol:
Martwi mnie ten obrzęk pod lewym oczkiem.Mam wrażenie ,że są pozatykane kanaliki łzowe,tak jak u niemowląt się zdarza.

Posted

no bo Tymkowa rodzina nie ma chwilowo kompa... ale codziennie smsuję z Idalią i wszystko w porządku. miał pobrany wymaz tej ropy i podobno jakiś straszny syf wyszedł, grzyb albo coś innego... jak będę wiedziała więcej to dam znać.
Idalia co wieczór do mnie pisze, że Tymuś już najedzony i wymiziany przysypia grzecznie ;) uwielbiam takie wieści

Posted

Jaki on patyczak prześliczny! Wiem, w porównaniu do tego, jak wyglądał, gdy go znalazłyście, to niebo a ziemia. Nata, Jola, możecie uściskać Idalię i wygłaskać piesia?