Jump to content
Dogomania

Sochaczew - Apacz-owczarek bez odrobiny szczęścia - A JEDNAK MA DOM

Recommended Posts

Posted

Ważne, że nie spitoliłam tel. Strony przeczesałam, co się dało zmieniłam.
O tyle jestem spokojna, że wielu ludzi kontaktuje się przez formularz,
a wtedy pisze do mnie, tych przekieruję do Luki. Uff. :shake:
Buźka Doruś! ;) :loveu: ;) Ty mnie możesz opitalać do woli. Dozgonne przyzwolenie!!! A...allegro piękne!!! Eh, masz dar Dziewczyno!!!

• Replies 713
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jak to miło i jak podnosi na duchu gdy ktoś mi pomaga. Dzięki wielki !!!!!
Apacz teraz musisz wyleż z tego schroniska. Mam nadzieje że nie bedzie za póżno.

Posted

[quote name='luka1']jak to miło i jak podnosi na duchu gdy ktoś mi pomaga. Dzięki wielki !!!!!
Apacz teraz musisz wyleż z tego schroniska. Mam nadzieje że nie bedzie za póżno.[/quote]

Musimy wierzyć, ze się uda. Taki piękny pies.

Posted

Luko, gdyby nagle ktoś Cię załatwił pytaniem, zagadaniem, zwracając się do Ciebie per Pani Izo itp. to oczywiście na dzień dobry potwierdź imię. Na części stron moje pokazywało się domyślnie, za to podawany był Twój numer tel. ;)

Posted

[quote name='luka1']nie ma sprawy moge być nawet Myszką Miki i królikiem Baksem aby tylko dom sie zainteresował[/quote]
Jestem fanką Prosiaczka z Kubusia Puchatka i Panny Migotki z Muminków więc gdyby nie sprawiło Ci to różnicy...i w razie konieczności, mogłabyś wyświadczyć mi tę grzeczność...:evil_lol: ;)

Posted

[quote name='luka1']nie ma sprawy mogę nawet wcielić sie w pajęczycę Teklę :eviltong:[/quote]

Chciałabym zobaczyć ciebie w tej roli:loveu::loveu::loveu:
Zaczynam się zastanawiać kim naprawdę jest ten świetny jamobassetluka:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='luka1'](...)Dzwonił facet z Rzeszowa w sprawie APACZA Będzie za 2 tyg w Warszawi wstąpi i na 99,99 go zabiera Rozmawialiśmy chyba ze 40 min Codzi mu o psa(...)
Luko, koniecznie podtrzymaj kontakt z tym Panem. Nie trać go z pola widzenia. Jeśli rozmowa była do rzeczy, to w wolnym momencie zadzwoń do niego, choć na moment, jemu zrobi się pewno miło, a z tonu wyłapiesz, czy podtrzymuje swoje zainteresowanie Apaczem.

Posted

Nie wiem dlaczego tam jest zamkniety ale trzeba szybko to zmienić - pies ginie w oczach. Jest tak przybity!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

luka1 napisał(a):
Nie wiem dlaczego tam jest zamkniety ale trzeba szybko to zmienić - pies ginie w oczach. Jest tak przybity!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Luko, ja już nie wiem, co mogę więcej zrobić...Poprostu nie wiem. :-( Znajomych zatrułam więc...z obaw, że nawiążę do psa, odbierają ode mnie, co któryś tel. Powiedzieli, że jestem nawiedzona.
I dobrze, wolę taka być.:angryy: Jak kipnę to ich postraszę.

Posted

był facet, który kiedyś deklarował zabranie Kazika. Kazika zabrałam do siebie bo był w strasznym stanie - w dużo gorszym niż Apacz. Facet deklaruje wziecie Apacza za ok miesiąc - na ile to poważne deklaracjie nie wiem. Kazika miał też zabrać " za miesiąc", a było to w maju. :roll:
Zbaczymy.
Znajomymi sie nie przejmuj - ja też jak gdzieś dzwonie to słyszę że juz mają pieska :lol:

Posted

[quote name='majqa']Luko, ja już nie wiem, co mogę więcej zrobić...Poprostu nie wiem. :-( Znajomych zatrułam więc...z obaw, że nawiążę do psa, odbierają ode mnie, co któryś tel. Powiedzieli, że jestem nawiedzona.
I dobrze, wolę taka być.:angryy: Jak kipnę to ich postraszę.

Dziękować wielce że jesteś taka jaka jesteś. Niestety mówiłam nieraz i powtórzę - u nas nikt nic nie widzi i nie słyszy. Dopiero jak taśmy wokół zdarzenia rozciągną to każdy wystawia facjatę do kamery. I gada, gada, gada. Dumny/a jak paw bo "gwiazdą" został. Oj pani kochana ja to w telewizorze mówiłam, noooo ze mną gadali, obejrzyj w niedziele tam w tłumie macham ręką. Na szczęście są nawiedzeni.

Apacz trzymam kciuki, ja mam u siebie Shilke która długo już czeka (wcześniej na innym koncie kilka tygodni też). A teraz mam dwie osoby - niema się o nią biją. Apacz doczekasz i ty. Wierzę w to, czekasz krócej niż Shilka.

Posted

to zakrawa na jakiś klan zakręconych :evil_lol:
Izidora ty masz chyba rację - bedzie w końcu walka o Apacza. Jeden gość objecuje że w ciągu tygodnia lub półtora go zabierze, drugi za miesiąc... Będzie dobrze, musi być!

Posted

luka1 napisał(a):
Jeden gość objecuje że w ciągu tygodnia lub półtora go zabierze, drugi za miesiąc...

A tutaj psikus...i może jutro ktoś po niego przyjedzie - jak tak im śpieszno :mad: