Jump to content
Dogomania

Sochaczew - Apacz-owczarek bez odrobiny szczęścia - A JEDNAK MA DOM

Recommended Posts

• Replies 713
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Luka, Ziutka! Sorrki, że ładuję to na wątek Apacza.

Jeśli wśród psów macie owczarka (niestety osoba nie określiła się co do płci), domyślam się jedynie, że nie szczeniaka i nie sędziwego (jedyny warunek łagodny,za to do domu bez dzieci i innych psów) to piszcie do mnie na PW, przekażę kontakt i zawartość maila, jaki dostałam. Jedyny ból to pewno odległość (dowóz, a i sprawdzenie domku). Lokalizacja - Szczecin. Szkoda zmarnować ewentualną szansę. Dałam też cynk innym osobom.

Posted

luka1 napisał(a):
jak można zapomnieć o Apaczu?

Nie mam pojęcia :shake: a najbardziej mnie boli to, że Mira o nim zapomniała :placz:

Posted

luka1 napisał(a):
znowu ktoś mi zarzuci że hopam, ale i tak hopnę

To ja też!
Dawno tu nie byłam:( Miałam nadzieje że On już ma swego człowieka:shake:

Posted

hej, na wątku przeczytałam takie ogłoszenie, ja jestem z północy Polski więc to dla naszych psiaków trochę daleko, ale może któryś od Was, albo psiak z innego wątku którego znacie mógłby sie odnaleźć w tych warunkach
sorry za offa, ale może której bidzie się poszczęści... a tymczasem Apaczek skikaj na pierwszą...

Słuchajcie, mam kolejny kontakt do Agencji Ochrony.
W Gliwicach jest Agencja Ochrony, która chce adoptować psa. Opieka 24h na dobę. Piesek byłby na terenie budowy, do 15 są budowlańcy, od 15 ochrona. W weekendy i święta ochrona. Jak się skończy budowa, piesek pójdzie z nimi na nowy obiekt i też opieka 24h. Dożywotnio. Pies w ciągu dnia będzie miał kojec z budą przy domku ochroniarzy, wieczorem będzie luzem. Co o tym myślicie? Pies poszukiwany przez nich na cito.
Może znacie jakiegoś pieska, który by się nadał do stróżowania.
Jeśli tak proszę o pilny kontakt
e-mail: [email protected] gg 7690299