majqa Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Luka, Ziutka! Sorrki, że ładuję to na wątek Apacza. Jeśli wśród psów macie owczarka (niestety osoba nie określiła się co do płci), domyślam się jedynie, że nie szczeniaka i nie sędziwego (jedyny warunek łagodny,za to do domu bez dzieci i innych psów) to piszcie do mnie na PW, przekażę kontakt i zawartość maila, jaki dostałam. Jedyny ból to pewno odległość (dowóz, a i sprawdzenie domku). Lokalizacja - Szczecin. Szkoda zmarnować ewentualną szansę. Dałam też cynk innym osobom. Quote
luka1 Posted June 1, 2008 Author Posted June 1, 2008 Ten Apacz to tak ma dosyć siedzenia w boksie, a pani rozpaliła jego nadzieje i zrezygnowała Quote
Ziutka Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 luka1 napisał(a):jak można zapomnieć o Apaczu? Nie mam pojęcia :shake: a najbardziej mnie boli to, że Mira o nim zapomniała :placz: Quote
majqa Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 O Apaczu nie da się zapomnieć, choć dobry los raczej jest innego zdania. Quote
luka1 Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 znowu ktoś mi zarzuci że hopam, ale i tak hopnę Quote
Edi100 Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 luka1 napisał(a):znowu ktoś mi zarzuci że hopam, ale i tak hopnę To ja też! Dawno tu nie byłam:( Miałam nadzieje że On już ma swego człowieka:shake: Quote
majqa Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 To jakieś fatum, że właśnie on nie ma...i ciągle tkwi za kratami. Quote
luka1 Posted June 7, 2008 Author Posted June 7, 2008 znowu ktoś go obserwuje, a psina w ciasnym boksie siedzi i zaczynam mieć obawy czy nie stanie sie z nim to samo co z Kazikiem :shake: Quote
luka1 Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 on sie tak świetnie dogaduje z Almą - jest dla niej jak starszy brat. Ale jest strasznie zrezygnowany - i to mnie martwi Quote
luka1 Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 no to gdzie ci ludzie którzy objecywali, zamawiali, pedzili? I tak to w życiu rzuca sie słowa na wiatr. Quote
Ziutka Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Zero odzewu z allegro, alegratki, gazet lokalnych, gazety wyborczej - już nie wiem co robić i w jaki sposób ogłaszać :shake: Quote
luka1 Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 :shake:.......................:-(.................ja też nie wiem Quote
Ziutka Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 luka1 napisał(a):mieli zabrać Apacza na festyn i lipa z jakiego powodu nie pojechał ? Quote
luka1 Posted June 14, 2008 Author Posted June 14, 2008 Zyta z Rafałem nie dali rady zabrać więcej psów. Gdyby ktoś im pomógł - to pewnie pojechałoby wiecej psów, a tak zabrali tylko trzy. Quote
Wola Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 hej, na wątku przeczytałam takie ogłoszenie, ja jestem z północy Polski więc to dla naszych psiaków trochę daleko, ale może któryś od Was, albo psiak z innego wątku którego znacie mógłby sie odnaleźć w tych warunkach sorry za offa, ale może której bidzie się poszczęści... a tymczasem Apaczek skikaj na pierwszą... Słuchajcie, mam kolejny kontakt do Agencji Ochrony. W Gliwicach jest Agencja Ochrony, która chce adoptować psa. Opieka 24h na dobę. Piesek byłby na terenie budowy, do 15 są budowlańcy, od 15 ochrona. W weekendy i święta ochrona. Jak się skończy budowa, piesek pójdzie z nimi na nowy obiekt i też opieka 24h. Dożywotnio. Pies w ciągu dnia będzie miał kojec z budą przy domku ochroniarzy, wieczorem będzie luzem. Co o tym myślicie? Pies poszukiwany przez nich na cito. Może znacie jakiegoś pieska, który by się nadał do stróżowania. Jeśli tak proszę o pilny kontakt e-mail: [email protected] gg 7690299 Quote
Recommended Posts