Jump to content
Dogomania

Sochaczew - Apacz-owczarek bez odrobiny szczęścia - A JEDNAK MA DOM

Recommended Posts

Posted

Ziutka napisał(a):
A tutaj psikus...i może jutro ktoś po niego przyjedzie - jak tak im śpieszno :mad:

i zabierze dla towarzystwa Wiki i 120 innych :evil_lol:

• Replies 713
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

luka1 napisał(a):
psikusów nie było - Apacz w schronisku sterczy przy kracie

A ja z beznadziejnym już spojrzeniem na jego wątek. I jak tu nie wierzyć w fatum.:-(

Posted

Wczoraj jadąc na działkę, na srodku ruchliwej ulicy, zobaczyła maleńkiego kotusia. Koteczek cudem unikał rozjechaniu - kierowcy ani mysleli zwolnić. Popędziłam prosto pod koła jakiegoś auta - ja duża to mnie nie odważyli sie rozjechać. Złapałam kotusia, a stojaca na poboczu i przygladająca się baba paluchem pokazuje drugiego. Złapałam drugiego kota i pytam czy jest ich wiecej - były tylko dwa. Póżniej zobaczyłam trzeciego - ten widocznie nie biegał tak szybko -zostały przednie łapinki i główka :-(.
No i mam dwa kotusie, maleńkie jak guziczki, chudziutkie jak patyczki i strasznie kochane. Syn zamknął je na noc w piwnicy, dał im jeść na tacce styropianowej a one zjadły wszystko - i tacke też.
Niestety nie mogę ich zostawić u siebie, moje 3 i 1/2 kota nie przyjmą malców do stada. SZUKAMY domu dla maluchów, dajcie znać jeśli ktoś wie co zrobić.

Posted

[quote name='majqa']Daj cynk na forum miau, a na dogo napisz do Przyjaciel Koni i Tweety.
Dzisiaj pojechałam do Luki i zawiozłyśmy kociaki na DT :lol: teraz szukamy dla nich domku :roll:

Trzymajcie jutro od 15-stej kciuki za Apacza :loveu: :loveu:

Tfu...tfu...nie zapeszam :diabloti:

Posted

POJECHAŁ DO WROCŁAWIA....POJECHAŁ :multi:
Więcej napisze Luka...bo akurat była w schronisku na przeszpiegach :evil_lol: :diabloti:

Posted

O yesoooooo, nie wytrzymam Luka, no poprostu nie wytrzymam...wiem, że mnie zaraz opierniczysz ale cóż przeżyję :evil_lol: , słowo się rzekło - moja diabelska dusza zawędruje na modły. :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:
Dawaj szczegóły. Wrocław OK. Skąd domek się dowiedział etc...etc...
SZCZEGÓŁY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PLIZ !!!!!!!!!!!!!!
:ghost_2::ghost_2::ghost_2:

Posted

no dorwłam sie do komputera. Nie pojechał do Wrocka tylko do Rzeszowa. Pan juz kiedyś rozmawiał ze mną i objecywał przyjazd ale się odwlekło. Dzis był w delegacji w Wa-wie i zajechał po pieseczka. Piesio ma mieszkać w domu z ogrodem bez kojca i łańcucha - cały ogród tylko dla niego. Mam ojecane informacje ze zdjęciami - tylko niech dojadą :evil_lol:
Apacz pozozstanie Apaczem. Na początku ignorował obecność pana, ale z czasem coś chyba zrozumiał bo chodził za nim gdy ten sie oddalal. Do auta nie chciał wleż ale Zytka wsiadła pierwsza i psisko za nia wskoczyło. Druga próba była łatwiejsz - sam wlazł. Było bardzo miło,Pan fajny ale adoptował tylko psa nas juz nie chciał.