Jump to content
Dogomania

Sochaczew - Apacz-owczarek bez odrobiny szczęścia - A JEDNAK MA DOM

Recommended Posts

• Replies 713
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ziutka napisał(a):
Ło matko :lying::eek2::flaming: trzeba jakieś kożuchy wziąć....inaczej długo nie pociągniemy z Luką :mdleje:

usmiechy od ucha do ucha aby p.Andrzeja nie odstraszyć bo wtedy to juz mnie powiesi. Starać sie Ciotki aby wstydu nie było:mad:

Posted

kasiaprodex napisał(a):
usmiechy od ucha do ucha aby p.Andrzeja nie odstraszyć bo wtedy to juz mnie powiesi. Starać sie Ciotki aby wstydu nie było:mad:

Wiemy, wiemy....:loveu:

Posted

kasiaprodex napisał(a):
wiem wiemy a ja jestem jak strzepek nerów:mad:

A czego Ty się tak denerwujesz :mad: :cool3: przecie dobrze będzie....no z nami to tylko dobrze wsio się kończy :evil_lol: :diabloti: :eviltong:
Zadzwonię do Ciebie po wizycie i opowiem żebyś z nerw nie umierała.

Posted

kurczę... i u mnie pogoda jak na razie nie zapowiada sie dobrze a miałam plany co do czesania a nawet kąpieli, ale w taki ziąb to się sopelki porobią na psiakach....

Posted

Wola napisał(a):
kurczę... i u mnie pogoda jak na razie nie zapowiada sie dobrze a miałam plany co do czesania a nawet kąpieli, ale w taki ziąb to się sopelki porobią na psiakach....

No u nas było kiepsko :shake:
Padał deszcz + wiało z lekka...ehh.

Posted

kasiaprodex napisał(a):

Kasieńka to mysli, że my obycia biznesowego nie mamy? :evil_lol: A my nawet te szare z długimi ogonkami co pod wiatą i pod budami mieszkają jako chomiki potrafimy sprzedać. A Nero jesli nie przypadł Pani do gustu to trudno, zato Pan był zachwycony.(tak myslę)

Posted

[quote name='luka1']Kasieńka to mysli, że my obycia biznesowego nie mamy? :evil_lol: A my nawet te szare z długimi ogonkami co pod wiatą i pod budami mieszkają jako chomiki potrafimy sprzedać. A Nero jesli nie przypadł Pani do gustu to trudno, zato Pan był zachwycony.(tak myslę)
Ojjj....zachwycony, zachwycony :loveu:

Posted

luka1 napisał(a):
Kasieńka to mysli, że my obycia biznesowego nie mamy? :evil_lol: A my nawet te szare z długimi ogonkami co pod wiatą i pod budami mieszkają jako chomiki potrafimy sprzedać. A Nero jesli nie przypadł Pani do gustu to trudno, zato Pan był zachwycony.(tak myslę)

Ciotka co Ty mówisz ja tylko tak dla przypomnienia bo od nadmiaru roboty to sie mozna zamotać .
wiem cos o tym :oops: ja raz na "sygnale: zabrałam dzika kotke na sterylke do weta bo myslałam ze końowej fazie ciazy a po paru dniach dzwoni wetka i mówi ze kocur juz sie dobrze czuje i mozna go zabrać bo juz klejnotów brak.:-o Trzeba bylo widziec moja mine:evil_lol:

Posted

kasiaprodex napisał(a):
Ciotka co Ty mówisz ja tylko tak dla przypomnienia bo od nadmiaru roboty to sie mozna zamotać .
wiem cos o tym :oops: ja raz na "sygnale: zabrałam dzika kotke na sterylke do weta bo myslałam ze końowej fazie ciazy a po paru dniach dzwoni wetka i mówi ze kocur juz sie dobrze czuje i mozna go zabrać bo juz klejnotów brak.:-o Trzeba bylo widziec moja mine:evil_lol:

To ty Kasiu masz tak jak nasz wet? jajek nie widziśz :evil_lol:

Posted

luka1 napisał(a):
To ty Kasiu masz tak jak nasz wet? jajek nie widziśz :evil_lol:

nie mialam czasu na oglaganie podogonków. byla chuda jak szczapa za pare dni boki jak by piłke zjadla.co bylo robic pojechala:evil_lol: