majqa Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Już poprawione dla czytelności ale...do pipla... Quote
kasiaprodex Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Ziutka napisał(a):Ło matko :lying::eek2::flaming: trzeba jakieś kożuchy wziąć....inaczej długo nie pociągniemy z Luką :mdleje: usmiechy od ucha do ucha aby p.Andrzeja nie odstraszyć bo wtedy to juz mnie powiesi. Starać sie Ciotki aby wstydu nie było:mad: Quote
Ziutka Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 kasiaprodex napisał(a):usmiechy od ucha do ucha aby p.Andrzeja nie odstraszyć bo wtedy to juz mnie powiesi. Starać sie Ciotki aby wstydu nie było:mad: Wiemy, wiemy....:loveu: Quote
kasiaprodex Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Ziutka napisał(a):Wiemy, wiemy....:loveu: wiem wiemy a ja jestem jak strzepek nerów:mad: Quote
Ziutka Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 kasiaprodex napisał(a):wiem wiemy a ja jestem jak strzepek nerów:mad: A czego Ty się tak denerwujesz :mad: :cool3: przecie dobrze będzie....no z nami to tylko dobrze wsio się kończy :evil_lol: :diabloti: :eviltong: Zadzwonię do Ciebie po wizycie i opowiem żebyś z nerw nie umierała. Quote
Wola Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 kurczę... i u mnie pogoda jak na razie nie zapowiada sie dobrze a miałam plany co do czesania a nawet kąpieli, ale w taki ziąb to się sopelki porobią na psiakach.... Quote
Ziutka Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Wola napisał(a):kurczę... i u mnie pogoda jak na razie nie zapowiada sie dobrze a miałam plany co do czesania a nawet kąpieli, ale w taki ziąb to się sopelki porobią na psiakach.... No u nas było kiepsko :shake: Padał deszcz + wiało z lekka...ehh. Quote
Wola Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 u mnie różnie, trochę słońca się pojawiło, ale i chmury potem przyszły... Quote
luka1 Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 kasiaprodex napisał(a):usmiechy od ucha do ucha aby p.Andrzeja nie odstraszyć bo wtedy to juz mnie powiesi. Starać sie Ciotki aby wstydu nie było:mad: Kasieńka to mysli, że my obycia biznesowego nie mamy? :evil_lol: A my nawet te szare z długimi ogonkami co pod wiatą i pod budami mieszkają jako chomiki potrafimy sprzedać. A Nero jesli nie przypadł Pani do gustu to trudno, zato Pan był zachwycony.(tak myslę) Quote
Ziutka Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 [quote name='luka1']Kasieńka to mysli, że my obycia biznesowego nie mamy? :evil_lol: A my nawet te szare z długimi ogonkami co pod wiatą i pod budami mieszkają jako chomiki potrafimy sprzedać. A Nero jesli nie przypadł Pani do gustu to trudno, zato Pan był zachwycony.(tak myslę) Ojjj....zachwycony, zachwycony :loveu: Quote
majqa Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Witaj Apaczu, na dworze klaruje się pogoda, niech wyklaruje się i w Twoim serduchu! Quote
kasiaprodex Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 luka1 napisał(a):Kasieńka to mysli, że my obycia biznesowego nie mamy? :evil_lol: A my nawet te szare z długimi ogonkami co pod wiatą i pod budami mieszkają jako chomiki potrafimy sprzedać. A Nero jesli nie przypadł Pani do gustu to trudno, zato Pan był zachwycony.(tak myslę) Ciotka co Ty mówisz ja tylko tak dla przypomnienia bo od nadmiaru roboty to sie mozna zamotać . wiem cos o tym :oops: ja raz na "sygnale: zabrałam dzika kotke na sterylke do weta bo myslałam ze końowej fazie ciazy a po paru dniach dzwoni wetka i mówi ze kocur juz sie dobrze czuje i mozna go zabrać bo juz klejnotów brak.:-o Trzeba bylo widziec moja mine:evil_lol: Quote
luka1 Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 kasiaprodex napisał(a):Ciotka co Ty mówisz ja tylko tak dla przypomnienia bo od nadmiaru roboty to sie mozna zamotać . wiem cos o tym :oops: ja raz na "sygnale: zabrałam dzika kotke na sterylke do weta bo myslałam ze końowej fazie ciazy a po paru dniach dzwoni wetka i mówi ze kocur juz sie dobrze czuje i mozna go zabrać bo juz klejnotów brak.:-o Trzeba bylo widziec moja mine:evil_lol: To ty Kasiu masz tak jak nasz wet? jajek nie widziśz :evil_lol: Quote
kasiaprodex Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 luka1 napisał(a):To ty Kasiu masz tak jak nasz wet? jajek nie widziśz :evil_lol: nie mialam czasu na oglaganie podogonków. byla chuda jak szczapa za pare dni boki jak by piłke zjadla.co bylo robic pojechala:evil_lol: Quote
kasiaprodex Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 to co jutro czekamy na odpowiedz w sprawie Nero Quote
luka1 Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 W sprawie Nero cos sie znowu popie... Jutro sie dowiem konkretów. Quote
majqa Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 W górę Apaczu, może jeśli nie zakichane weekendy to chociaż środa przyniesie Ci szczęście... Quote
luka1 Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 w schronisku cisza, psiaki poszły spać Quote
Recommended Posts