Jump to content
Dogomania

Dlaczego warto adoptować psa ze schroniska? Metamorfozy str 1-2. Zdj str 329-331.

Recommended Posts

Posted

Młodziutki pies - terier walijski - ma około roku, jest łagodny, energiczny, kochające ludzi i niesamowicie śliczny. :loveu:

Musimy mu wymyślić jakieś imię i porobić ogłoszenia.

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='GrubbaRybba']Dla Zuzi :)

Twój beżowy ulubieniec. Może nadamy mu jakieś imię? Proponuję PLUTO, bo jest duży, spokojny i beżowy. :)

a tu uciekał

Dziękuje Agnieszko ! :loveu:

Muszę nad imieniem pomyśleć. Dla niezwykłego psa, niezwykłe imię...:)
Pluto-fajniutkie. ^^

Posted

GrubbaRybba napisał(a):
Kara i coś specjalnie dla ciebie...
Kierownik powiedział, że nie możemy go ogłaszać, bo jeszcze nie był kastrowany, ale że mogę go Tobie pokazać :)... OTO LORD!!!

Jeden dzień mnie nie było a tu taka niespodzianka:multi: :multi::multi:
On jest piękny:loveu: I taki dostojny jak siedzi.:cool3:
Boję się tylko, żeby nie trafił na łańcuch:placz:

Bardzo proszę podziękować ode mnie kierownikowi:modla:

Posted

ocelot napisał(a):
Nie ma wątku

Wpadł mi psiak w oko. Myślę że miałby szanse na dom, jakby go trochę poogłaszać... Wiecie może coś o nim?

Posted

kto odbierze tą karmę i smyczki itd z Warszawy i zabierze do Tomaszowa? To już w zasadzie obojętne kiedy to będzie, bo karma czeka w Warszawie i poczeka ile będzie trzeba. Tylko komu mam podać numer do osoby, z którą trzeba się kontaktować w sprawie odboiru tej karmy?

Posted

Madziek napisał(a):
kto odbierze tą karmę i smyczki itd z Warszawy i zabierze do Tomaszowa? To już w zasadzie obojętne kiedy to będzie, bo karma czeka w Warszawie i poczeka ile będzie trzeba. Tylko komu mam podać numer do osoby, z którą trzeba się kontaktować w sprawie odboiru tej karmy?

Podaj na mnie: 500 160 728.
Ja będę w piątek jechała w tamte okolice, a w niedzielę planuję wizytę w schronisku.
Dziękuję Madziu! :loveu:

Posted

Mam też dobrą wiadomość.
Mam chętnych na Czekoladkę. Wspaniali ludzie, kochający zwierzęta i sympatyczni. Mieszkają pod Warszawą, mają kota.
Dałam im numer do kierownika. Będą dzwonić i pytać, kiedy Czekoladka może zostać wysterylizowana.

Posted

GrubbaRybba napisał(a):
Podaj na mnie: 500 160 728.
Ja będę w piątek jechała w tamte okolice, a w niedzielę planuję wizytę w schronisku.
Dziękuję Madziu! :loveu:

to inaczej - ja Tobie podam numer do Michała z którym trzeba się umówić kiedy odbierzesz te rzeczy. Zaraz będziesz miała priva ;-)