Jump to content
Dogomania

Dlaczego warto adoptować psa ze schroniska? Metamorfozy str 1-2. Zdj str 329-331.

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ale mnie zaskoczyłaś, to chyba nie Rudolf, choć robiłam zdjęcia Rudolfowi:diabloti:

bardzo byłam skoncentrowana na tym dużym psie, żeby mu w końcu cyknąć zdjęcia i olałam troszkę resztę

Posted

Argat napisał(a):
Co wiecie o tym łaciatym psie?

Jest młody, przyjacielski, w stosunku do ludzi, w stosunku do towarzysza z boksu, różnie. Co prawda to tamten wszczyna bójki, ale on nie daje sobie w kaszę dmuchać.
Ostatnio miał szansę, ale ludzie się rozmyślili

Posted

Argat napisał(a):
Co wiecie o tym łaciatym psie?

Jest młody, łagodny w stosunku do ludzi, choć kiedyś gryzł się z tym bullowatym. Nie wiem jednak, który zaczął. Potem były rozdzielone. Nie wiem, dlaczego teraz znowu są razem. Pies sięga do kolana. Nie wiem, jak zachowuje się do dzieci i kotów. Nie mam jak tego sprawdzić.

Posted

GrubbaRybba napisał(a):
Jest młody, łagodny w stosunku do ludzi, choć kiedyś gryzł się z tym bullowatym. Nie wiem jednak, który zaczął. Potem były rozdzielone. Nie wiem, dlaczego teraz znowu są razem. Pies sięga do kolana. Nie wiem, jak zachowuje się do dzieci i kotów. Nie mam jak tego sprawdzić.

Są razem, bo chyba mimo kłótni są zżyte ze sobą;)

na kwarantannie jest przepiękny husky, srebrny, jedno oko niebieskie, drugie brązowe, ok. roczny

Posted

Być może będzie osoba chętna na tego łaciatego. Mieszkanie studenckie (w bloku) Dzieci i innych zwierząt brak. Na deski z Mokotowa trzeba będzie jeszcze poczekać. A czy może ktoś dzwonił w sprawie desek z Warszawy? Myśle, że warto.