ocelot Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Pomoc pilnie potrzebna. Dla malcow Dt na cito i następny DT za tydz. prosimy!!!!!!!!!!! __________________ Quote
Argat Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Założyłam wątek Bubie: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10278644#post10278644 Quote
ocelot Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Postanowiłam zrobić listę psiaków, które dzięki ogłoszeniom znalazły dom. Agnieszka uzupełnij w razie przeoczenia któregoś psiaka: 1. Puszek 2. Balbina - Zuza 3.Borys (podhalan) 4. Malamut (odnalazł go właściciel) 5. Mona 6. Malunia (córka Mony) 7. Brenda - Kara 8. Edi - Thor 9. Ken 10. Zuza (Kraków) 11. Bagira 12. Emma 13. Zuza (DT u dalenki) 14. Mina (DT w Kocim-Świecie) 15. Budrys (synuś Miny) 16. Luna 17. Heidi 18. Strażak (podhalan) 19. Trixie - Aruka 20. Skoczek (poniekąd, bo przyjechali po szczeniaka z ogłoszeń) 21. Szczeniak (zamiast Trixie) 22. Srajdek 1 (DT u Bazyliah) 23. Srajdek 2 (DT u Bazyliah) 24. Srajdek 3 (DT u Bazyliah) 25. Srajdek 4 (DT u Bazyliah) Quote
GrubbaRybba Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 ocelot napisał(a):Postanowiłam zrobić listę psiaków, które dzięki ogłoszeniom znalazły dom. Agnieszka uzupełnij w razie przeoczenia któregoś psiaka: 1. Puszek 2. Balbina - Zuza 3.Borys (podhalan) 4. Malamut (odnalazł go właściciel) 5. Mona 6. Malunia (córka Mony) 7. Brenda - Kara 8. Edi - Thor 9. Ken 10. Zuza (Kraków) 11. Bagira 12. Emma 13. Zuza (DT u dalenki) 14. Mina (DT w Kocim-Świecie) 15. Budrys (synuś Miny) 16. Luna 17. Heidi 18. Strażak (podhalan) 19. Trixie - Aruka 20. Skoczek (poniekąd, bo przyjechali po szczeniaka z ogłoszeń) 21. Szczeniak (zamiast Trixie) 22. Srajdek 1 (DT u Bazyliah) 23. Srajdek 2 (DT u Bazyliah) 24. Srajdek 3 (DT u Bazyliah) 25. Srajdek 4 (DT u Bazyliah) 26. Lucy - terierka 27. Sara - terierka 28. Shaggy - mix shitz shu A teraz jeszcze szykują się trzy domki 1. Czekoladka - dom w Tarczynie 2. Tofik - dom z Bielska - jutro ma zabrać psa 3. Buddy - dom 340 km od Tomaszowa Quote
ocelot Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Pierwsze zdjęcia psiaki miały zrobione pod koniec grudnia, czyli chyba nie jest źle;) Quote
GrubbaRybba Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 Ja też myślę, że to nieźle. :D Kara, mam dla ciebie informację... Lord już w boksie ogólnym, zaszczepiony, lada dzień czeka go kastracja. :) Czyli za około 2-3 tygodnie powinien iść do adopcji. Quote
Argat Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 GrubbaRybba napisał(a): A teraz jeszcze szykują się trzy domki 1. Czekoladka - dom w Tarczynie Czyżby ta Pani, o której pisałam, się zdecydowała? :) Quote
GrubbaRybba Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 Argat napisał(a):Czyżby ta Pani, o której pisałam, się zdecydowała? :) Tak :) Dziś mają dzwonić do schroniska i pytać, kiedy jest możliwa sterylizacja suni. Quote
Argat Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 GrubbaRybba napisał(a):Tak :) Dziś mają dzwonić do schroniska i pytać, kiedy jest możliwa sterylizacja suni. No to świetnie! Bałam się, że to odsyłanie Panią zniechęci. Quote
rita60 Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 [quote name='GrubbaRybba']Młodziutki pies - terier walijski - ma około roku, jest łagodny, energiczny, kochające ludzi i niesamowicie śliczny. :loveu: Musimy mu wymyślić jakieś imię i porobić ogłoszenia. O matko nastepna szorstka mordka:shake: Quote
ocelot Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Szorstka mordka bardzo męczy się w boksie. Skacze po murze bardzo wysoko Quote
Argat Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Szorściak rzeczywiście piękny. Szkoda chłopaka... A może by tak Bugi... Hm? Quote
ZUZANNA11 Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 GrubbaRybba napisał(a):26. Lucy - terierka 27. Sara - terierka 28. Shaggy - mix shitz shu A teraz jeszcze szykują się trzy domki 1. Czekoladka - dom w Tarczynie 2. Tofik - dom z Bielska - jutro ma zabrać psa 3. Buddy - dom 340 km od Tomaszowa Tofik idzie do Bielska-Białej ? Mam rodzinę w Bielsku i jeżdże tam co roku na wakacje z kuzynką. Może jakiś wspólny spacerek ? :) Quote
GrubbaRybba Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 Rozmawiałam przed chwilą z panią chętną na Buddiego. Przemiła i kompetentna osoba. Ma się zastanowić, ale z głosu słychać było, że jest już zdecydowana. Powiedziała, że się jeszcze odezwie. Oferuje domek z ogrodem i doświadczenie z terierami. :multi: To ta sama Pani, która do mnie pisze maile od jakiegoś czasu. Quote
GrubbaRybba Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 I jeszcze kilka zdjęć ze schroniska pies - został adoptowany przez bardzo majętnego faceta, a po ponad miesiącu został znaleziony na jednej ze stacji benzynowych. Był chory, niemiłosiernie chudy i zaniedbany. Teraz dochodzi do siebie, ale niestety nie może narazie iść do adopcji. Jego właściciel bowiem nie został jeszcze pozbawiony praw własności. Nasz kochany Hienek z chorą łapką. Maleńka, prześliczna sunia, jest na kwarantannie. Wygląda jak zmniejszona wersja Albi. Quote
GrubbaRybba Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 A tu zdjęcia zrobione przez Ocelot. Ja niestety nie rozpoznaję tych psów. Ania pewnie dopisze więcej. To chyba Pręgacz, już po kastracji Tu dalej nie wiem, co to za psy Quote
GrubbaRybba Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 A tu buda podarowana przez forum beagli. Niedługo powstanie tu samodzielny boks i jakiś psiak znajdzie tu swoje miejsce. Quote
GrubbaRybba Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 I jeszcze pies po kastracji. Duży i piękny. Quote
ocelot Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 czarnuszka nie znam, za to brązowe cudo - to sunia, która nie ma roku, jest wulkanem energii, po prostu żywioł, kocha wszystko i wszystkich. Nasz wet bał się jej sterylizować, bo ruchliwa bardzo wielce;););) zanim ją uśpił do zabiegu, przez pół godz. musiał sunię zmęczyć zabawą i głaskaniem;) Quote
GrubbaRybba Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 Założyłam wątek Fidze: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10283281#post10283281 Zapraszam Cioteczki! Quote
rita60 Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 GrubbaRybba napisał(a):Rozmawiałam przed chwilą z panią chętną na Buddiego. Przemiła i kompetentna osoba. Ma się zastanowić, ale z głosu słychać było, że jest już zdecydowana. Powiedziała, że się jeszcze odezwie. Oferuje domek z ogrodem i doświadczenie z terierami. :multi: To ta sama Pani, która do mnie pisze maile od jakiegoś czasu. To znaczy,ze szorstki ma szanse na domek:multi:pisz prosze,jak cos bedziesz wiedziala,jesli nie zaloze mu watek na dogo:roll: Quote
ZUZANNA11 Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 To ten pies, który pogryzł właścicela i jest w boksie koło szczeniaków ? Quote
Recommended Posts