justynam Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Pamietacie watek o wykładzinie ? http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=111578 jest nadal do odebrania Przyda sie w Tomaszowie? To sa plytki 50x50cm. Jesli tak, to ja moge zabrac tyle ile sie miesci w bagazniku osobówki i zlozyc na miejscu parkingowym, moze nikt nie ukradnie :diabloti: - i zrobic kilka kursów. Tylko jak to potem do Tomaszowa przywiezc? Ja bede jechac w sobote 7.06 do Wroclawia to troche moge wziąc. A reszta? Co myslicie? Quote
GrubbaRybba Posted May 30, 2008 Author Posted May 30, 2008 [quote name='justynam']Pamietacie watek o wykładzinie ? http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=111578 jest nadal do odebrania Przyda sie w Tomaszowie? To sa plytki 50x50cm. Jesli tak, to ja moge zabrac tyle ile sie miesci w bagazniku osobówki i zlozyc na miejscu parkingowym, moze nikt nie ukradnie :diabloti: - i zrobic kilka kursów. Tylko jak to potem do Tomaszowa przywiezc? Ja bede jechac w sobote 7.06 do Wroclawia to troche moge wziąc. A reszta? Co myslicie? Justyna, ja zapytam w niedzielę kierownika, czy przy mu się wykładzina. Jeśli odpowiedź będzie na "tak", coś wykombinujemy. Quote
GrubbaRybba Posted May 30, 2008 Author Posted May 30, 2008 [quote name='Argat']Potrzebny jest transport na trasie Mielec->Kluczbork dla dawnego Tomaszowkiego psiaka :cool3: Wiosna mieszka koło Kluczborka, i będzie do niej jechała sunia z Teofilowa. Transport za tydzień w weekend. Może Mona by się zmieściła? Tylko kto by ją dostarczył do Teofilowa? (To pod Tomaszowem) Quote
justynam Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 GrubbaRybba napisał(a):Justyna, ja zapytam w niedzielę kierownika, czy przy mu się wykładzina. Jeśli odpowiedź będzie na "tak", coś wykombinujemy. trzeba odebrac do jutra rano bo inaczej ją wyrzucają (zrywają kolejne partie i dlugo ich nie trzymają) dałaby któraś z Was radę zadzwonić do kierownika i zapytać czy w ogóle chce? Quote
Argat Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 GrubbaRybba napisał(a):Wiosna mieszka koło Kluczborka, i będzie do niej jechała sunia z Teofilowa. Transport za tydzień w weekend. Może Mona by się zmieściła? Tylko kto by ją dostarczył do Teofilowa? (To pod Tomaszowem) Od nas do Tomaszowa za daleko (jak pisałam w grę wchodzi do 100km w weekend) Trzeba czegoś poszukać.. Quote
ZUZANNA11 Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Jutro będę w schronisku, aby zawieźć dary. Zobaczę jakie są psy. Dowiedzieć się jeszcze czegoś ? Quote
ocelot Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 justynam napisał(a):trzeba odebrac do jutra rano bo inaczej ją wyrzucają (zrywają kolejne partie i dlugo ich nie trzymają) dałaby któraś z Was radę zadzwonić do kierownika i zapytać czy w ogóle chce? Zadzwonię o 11.00 jeśli nie za późno Quote
ocelot Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Argat ja nie, poproś kogoś z Warszawy Heidi w domu, Trixie w domu, Lucy w domu Quote
ZUZANNA11 Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Gdy byłam w schronisku, zauroczył mnie ten pies... Czy macie może więcej jego zdjęć ? Jakieś informacje o nim... No normalnie...zakochałam się w nim ! Chciałabym mu założyć wątek. Quote
GrubbaRybba Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 Argat napisał(a):Czy może ktoś kontaktował się w sprawie desek? W sprawie desek uzgodniłam z kierownikiem, że on pojedzie do tartaku, z którego kiedyś brał deski. Tam podobno pracują dobrzy ludzie i można z nimi negocjować cenę. Jak wynegocjuje, da mi znać, ile kosztuje m3. To chyba najlepsze wyjście, bo kierownik sam pojedzie po deski dużym, dostawczym autem, a nam odpadnę koszty transportu. Quote
GrubbaRybba Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 [quote name='ZUZANNA11']Gdy byłam w schronisku, zauroczył mnie ten pies... Czy macie może więcej jego zdjęć ? Jakieś informacje o nim... No normalnie...zakochałam się w nim ! Chciałabym mu założyć wątek. Mam kilka zdjęć psa, ale są niewyraźne, bo pies boi się ludzi i innych psów i ucieka przed aparatem. Czasem tylko podchodzi do człowieka, ale dosłownie na chwilkę, a potem ucieka znowu. Ciężko coś o nim powiedzieć i ciężko zrobić mu zdjęcia. Quote
Argat Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Dobrze że coś w tej sprawie ruszyło. A ten pies wygląda na bardzo wystraszonego. Najgorzej że ludzie boją się takich psów, dużo większe szanse miałby po DT... Quote
ZUZANNA11 Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 GrubbaRybba napisał(a):Mam kilka zdjęć psa, ale są niewyraźne, bo pies boi się ludzi i innych psów i ucieka przed aparatem. Czasem tylko podchodzi do człowieka, ale dosłownie na chwilkę, a potem ucieka znowu. Ciężko coś o nim powiedzieć i ciężko zrobić mu zdjęcia. Mmm...:roll: ...do mnie się łasił. A macie zdjęcia ? Quote
Karilka Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 To pies przerażony sytuacją. Bardzo kochany. Tak mi się przynajmniej wydaje. Spotykałam takie psy. To na prawdę dobry pies. Będzie idealny, jeśli go ktoś pokocha i będzie traktował jako przyjaciela. Napisz, że ma coś a labradora. Jest fajny ale i tak moim faworytem jest Rudolf. Mój Wspaniały Czarny Książe.;) U mnie na tartaku deski kosztują 350zł m3. Mam nie całe 50zł z bazarków. Miało być więcej ale nie wpłaciły 2 osoby. Czy w tym tygodniu ktoś jedzie do schroniska? Wreszcie chciałabym sie wybrać, choć nie wiem, czy wypali bo mam remont w domu i znowu z kotami walcze. Może udałoby mi sie wyrwać. GrubbaRybba jak masz gg to podaje Ci swoje 6090204 - bądźmy w kontakcie już wszystkie;). Quote
GrubbaRybba Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 Karilka, dzięki za gg. Ja rzadko jestem na gg, bo net mam tylko w pracy, a nie zawsze mogę na gg siedzieć. My z Anią wstępnie wybieramy się do schronu w niedzielę. To jednak nic pewnego. Aha, wklejam zdjęcia psiaków z wczoraj. Quote
GrubbaRybba Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 Na początek ogłoszenie... szukamy prawowitego właściciela psa husky. Pies młody, trafił do schroniska około półtora tygodnia temu. Pies biało - szary. Jedno oko brązowe, a drugie niebieskie. Pies został znaleziony na ulicy. Pies narazie nie jest do adopcji! Jeśli mozecie, pomóżcie w ogłoszeniach. Namiary na schronisko: ul.Kępy 3, Tomaszów Maz. tel: 44/ 724 69 87 Quote
GrubbaRybba Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 Maluchy... 5 szczeniaków 2 dziewczynki i 3 chłopców Wszystkie są małe i będą małe, gdy dorosną. Quote
GrubbaRybba Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 Dwa psy, już po kastracji. Młode, śliczne, łagodne, kochane. Quote
GrubbaRybba Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 Kolejny boks, a w nim mniejsze psy po kastracji. ten mały, na pierwszym planie jest bardzo awanturniczy, szczerzy zęby do ludzi, boi się, być może ktoś go bił. Quote
GrubbaRybba Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 Dla Zuzi :) Twój beżowy ulubieniec. Może nadamy mu jakieś imię? Proponuję PLUTO, bo jest duży, spokojny i beżowy. :) a tu uciekał Quote
GrubbaRybba Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 Emir Rudolf Czarna podpalana sunia - trochę ONkowata, spokojna Quote
GrubbaRybba Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 Spanielowata lub retriverowata sunia - piękna dziewczyna tu z czarną ONkowatą Tola Ruda - to takie zagubione dziecko, małe, ufne stworzonko, które od wielu, wielu miesięcy siedzi w boksie Quote
Recommended Posts