Jump to content
Dogomania

Dlaczego warto adoptować psa ze schroniska? Metamorfozy str 1-2. Zdj str 329-331.

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pamietacie watek o wykładzinie ?
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=111578

jest nadal do odebrania
Przyda sie w Tomaszowie?
To sa plytki 50x50cm.

Jesli tak, to ja moge zabrac tyle ile sie miesci w bagazniku osobówki i zlozyc na miejscu parkingowym, moze nikt nie ukradnie :diabloti: - i zrobic kilka kursów.
Tylko jak to potem do Tomaszowa przywiezc?

Ja bede jechac w sobote 7.06 do Wroclawia to troche moge wziąc.
A reszta?

Co myslicie?

Posted

[quote name='justynam']Pamietacie watek o wykładzinie ?
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=111578

jest nadal do odebrania
Przyda sie w Tomaszowie?
To sa plytki 50x50cm.

Jesli tak, to ja moge zabrac tyle ile sie miesci w bagazniku osobówki i zlozyc na miejscu parkingowym, moze nikt nie ukradnie :diabloti: - i zrobic kilka kursów.
Tylko jak to potem do Tomaszowa przywiezc?

Ja bede jechac w sobote 7.06 do Wroclawia to troche moge wziąc.
A reszta?

Co myslicie?

Justyna, ja zapytam w niedzielę kierownika, czy przy mu się wykładzina. Jeśli odpowiedź będzie na "tak", coś wykombinujemy.

Posted

[quote name='Argat']Potrzebny jest transport na trasie Mielec->Kluczbork dla dawnego Tomaszowkiego psiaka :cool3:

Wiosna mieszka koło Kluczborka, i będzie do niej jechała sunia z Teofilowa. Transport za tydzień w weekend. Może Mona by się zmieściła? Tylko kto by ją dostarczył do Teofilowa? (To pod Tomaszowem)

Posted

GrubbaRybba napisał(a):
Justyna, ja zapytam w niedzielę kierownika, czy przy mu się wykładzina. Jeśli odpowiedź będzie na "tak", coś wykombinujemy.

trzeba odebrac do jutra rano bo inaczej ją wyrzucają (zrywają kolejne partie i dlugo ich nie trzymają)

dałaby któraś z Was radę zadzwonić do kierownika i zapytać czy w ogóle chce?

Posted

GrubbaRybba napisał(a):
Wiosna mieszka koło Kluczborka, i będzie do niej jechała sunia z Teofilowa. Transport za tydzień w weekend. Może Mona by się zmieściła? Tylko kto by ją dostarczył do Teofilowa? (To pod Tomaszowem)

Od nas do Tomaszowa za daleko (jak pisałam w grę wchodzi do 100km w weekend) Trzeba czegoś poszukać..

Posted

justynam napisał(a):
trzeba odebrac do jutra rano bo inaczej ją wyrzucają (zrywają kolejne partie i dlugo ich nie trzymają)

dałaby któraś z Was radę zadzwonić do kierownika i zapytać czy w ogóle chce?

Zadzwonię o 11.00 jeśli nie za późno

Posted

Gdy byłam w schronisku, zauroczył mnie ten pies...

Czy macie może więcej jego zdjęć ?
Jakieś informacje o nim...
No normalnie...zakochałam się w nim !

Chciałabym mu założyć wątek.

Posted

Argat napisał(a):
Czy może ktoś kontaktował się w sprawie desek?

W sprawie desek uzgodniłam z kierownikiem, że on pojedzie do tartaku, z którego kiedyś brał deski. Tam podobno pracują dobrzy ludzie i można z nimi negocjować cenę. Jak wynegocjuje, da mi znać, ile kosztuje m3. To chyba najlepsze wyjście, bo kierownik sam pojedzie po deski dużym, dostawczym autem, a nam odpadnę koszty transportu.

Posted

[quote name='ZUZANNA11']Gdy byłam w schronisku, zauroczył mnie ten pies...

Czy macie może więcej jego zdjęć ?
Jakieś informacje o nim...
No normalnie...zakochałam się w nim !

Chciałabym mu założyć wątek.

Mam kilka zdjęć psa, ale są niewyraźne, bo pies boi się ludzi i innych psów i ucieka przed aparatem. Czasem tylko podchodzi do człowieka, ale dosłownie na chwilkę, a potem ucieka znowu. Ciężko coś o nim powiedzieć i ciężko zrobić mu zdjęcia.

Posted

Dobrze że coś w tej sprawie ruszyło.
A ten pies wygląda na bardzo wystraszonego. Najgorzej że ludzie boją się takich psów, dużo większe szanse miałby po DT...

Posted

GrubbaRybba napisał(a):
Mam kilka zdjęć psa, ale są niewyraźne, bo pies boi się ludzi i innych psów i ucieka przed aparatem. Czasem tylko podchodzi do człowieka, ale dosłownie na chwilkę, a potem ucieka znowu. Ciężko coś o nim powiedzieć i ciężko zrobić mu zdjęcia.

Mmm...:roll:

...do mnie się łasił.

A macie zdjęcia ?

Posted

To pies przerażony sytuacją. Bardzo kochany. Tak mi się przynajmniej wydaje. Spotykałam takie psy.
To na prawdę dobry pies. Będzie idealny, jeśli go ktoś pokocha i będzie traktował jako przyjaciela.
Napisz, że ma coś a labradora.

Jest fajny ale i tak moim faworytem jest Rudolf.
Mój Wspaniały Czarny Książe.;)

U mnie na tartaku deski kosztują 350zł m3.

Mam nie całe 50zł z bazarków. Miało być więcej ale nie wpłaciły 2 osoby.

Czy w tym tygodniu ktoś jedzie do schroniska?
Wreszcie chciałabym sie wybrać, choć nie wiem, czy wypali bo mam remont w domu i znowu z kotami walcze. Może udałoby mi sie wyrwać.

GrubbaRybba jak masz gg to podaje Ci swoje 6090204 - bądźmy w kontakcie już wszystkie;).

Posted

Karilka, dzięki za gg. Ja rzadko jestem na gg, bo net mam tylko w pracy, a nie zawsze mogę na gg siedzieć.

My z Anią wstępnie wybieramy się do schronu w niedzielę. To jednak nic pewnego.

Aha, wklejam zdjęcia psiaków z wczoraj.

Posted

Na początek ogłoszenie...

szukamy prawowitego właściciela psa husky.
Pies młody, trafił do schroniska około półtora tygodnia temu.
Pies biało - szary. Jedno oko brązowe, a drugie niebieskie.
Pies został znaleziony na ulicy.

Pies narazie nie jest do adopcji!

Jeśli mozecie, pomóżcie w ogłoszeniach.
Namiary na schronisko:
ul.Kępy 3, Tomaszów Maz.
tel: 44/ 724 69 87

Posted

Spanielowata lub retriverowata sunia - piękna dziewczyna

tu z czarną ONkowatą

Tola

Ruda - to takie zagubione dziecko, małe, ufne stworzonko, które od wielu, wielu miesięcy siedzi w boksie