SZAMAN Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 Tak! :) wyślę Ci pw - i napiszę o co mi chodzi. Quote
dara9 Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Szukam fryzjerki z okolic Dąbrowy Górniczej, chodzi o fryzurę ślubną ;) zainteresowana osoba musiałaby dojechać do Sławkowa :) Quote
fibi:) Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 a ja szukam dobrej krawcowej, tzn. kogoś kto ma maszyne z owerlokiem(?) Quote
egonek5 Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 [quote name='Bura']Poszukuję osoby, która za odpowiednia opłatą wyszyła by mi coś krzyżykami. Nie wiele tego, ale jednak ponad moje siły. Służę wzorem, kanwą itd.[/QUOTE] jesli propozycja nadal aktualna chętnie się tego podejme,o ile pieniążki z tej usługi pójdą na jakiegos piesa w potrzebie;) Quote
agenciara Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 [B]POSZUKUJĘ [COLOR=red]GRAFIKA KOMPUTEROWEGO[/COLOR] AMATORA LUB ZAWODOWCA ;):[/B] nieaktualne, zrobiłam sama ;) Quote
fibi:) Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 znowu szukam kogoś kto zrobi bazarek dla mojego tymczasa w zamian za pieniadze (suma do uzgodnienia) które zostana przekazane na konto psiaka wskazanego przez osobę robiąca bazarek i krawcowej z maszyną z owerlokiem... Quote
Wyjątek Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 [quote name='fibi:)']znowu szukam kogoś kto zrobi bazarek dla mojego tymczasa w zamian za pieniadze (suma do uzgodnienia) które zostana przekazane na konto psiaka wskazanego przez osobę robiąca bazarek [/QUOTE] Chętnie podejmę się zrobienia bazarku :) Quote
bazyla Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Poszukuję osoby, która nauczy mnie (cierpliwie i krok po kroku): - jak przerzucać zdjęcia z aparatu cyfrowego na laptop - jak wystawiać aukcje na Allegro, w tym także jak skonfigurować konto z Płacę z Allegro W zamian wpłacę określony datek na wskazany przez nauczyciela cel. Wyobrażam sobie, że da się powyższe nauki przeprowadzić przez net, ale nie wiem czy mam rację. Quote
Ada-jeje Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Poszukuje osoby ktora zrobi oglosznia wraz z napisaniem tekstu. W zamian za ogloszenia wplace datek na wskazany przez osobe cel. Quote
ŚWIAT Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Poszukuję osoby z Bielska-Białej do wyprowadzania psa na spacer (w tygodniu) w zamiar za uzgodnioną kwotę wpłacaną na jakiegoś psiaka. Proszę jakby co o kontakt na priv bo mam czasem problem z otwieraniem wątków. Quote
Pogma Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Ja oferuje: - szkolenie psów - pisanie wypracowań z języka polskiego i biologii. - mogę uszyć coś dla piesków, kotków ( kocyki, materacyki, małe legowiska) - robię biżuterię z żelu i akrylu - Makijaż okazyjny w promocyjnych cenach Ostrów Wielkopolski ( do 14 kwietnia Gliwice) Quote
Igiełka Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 [SIZE=3][B]Pilnie poszukujemy Osoby z ostrowa wielkopolskiego z autem w charakterze kierowcy ;) przekażemy datek na psiaka[/B][/SIZE] Quote
Kociabanda2 Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 [COLOR=darkred]A ja zaoferuję [B]prywatne lekcje tańca[/B] (głównie taniec towarzyski)[/COLOR][COLOR=darkred] :multi:[/COLOR][COLOR=darkred] - Warszawa i okolice. Posiadam dyplom instruktora tańca i różnorodne doświadczenie :) Specjalizuję się w układaniu choreografii na śluby (pierwszy taniec). Para wybiera sobie ciekawy utwór (najczęściej walca wiedeńskiego, ale nie koniecznie). Uczymy się podstaw, a ja w między czasie rozkładam utwór na pierwiastki i układam do rozpisanej muzyki choreografię biorąc pod uwagę predyspozycje i preferencje zainteresowanych. Zajmuję się tym już kilka lat, a nasi (moi i męża) podopieczni oraz ich rodziny zawsze są bardzo zadowoleni z końcowych efektów naszej wspólnej pracy :) Zainteresowanym mogę pokazać nagrania poprzedników, ale tylko na osobistym spotkaniu, bo nie chcę tych filmów udostępniać w sieci. [/COLOR][COLOR=darkred][B]DLA DOGOMANIAKÓW przewiduję duże ZNIŻKI :multi:[/B] Końcowa kwota zależeć będzie od tego, na jakiej sali będziemy się spotykać. Czasem zdarza się, że pary mają możliwość załatwienia sobie własnej (nawet nie dużej) sali - wtedy odpada ten koszt :) Wynajęcie sali w centrum Warszawy zawsze jest droższe od sali na obrzeżach miasta. Także wszystko do dogadania :)[/COLOR] [COLOR=darkred] Zgłoszenia przyjmuję na pw[/COLOR][COLOR=darkred] ZAPRASZAM [/COLOR][COLOR=darkred]:Rose: bardzo proszę o dopisanie mnie do pierwszego postu [/COLOR] [COLOR=darkred]:)[/COLOR] Quote
Berry1984 Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Witam! Pilnie poszukuję porady prawnej w kwestii wypowiedzianej umowy o pracę i postępowania sądowego w tej sprawie. Na pierwszym poście znlazłam taką osobę, ale od dawna jest nie aktywna na forum, niestety. Quote
ewunian Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Witam! Nie wybiera się ktoś za granicę - Niemcy - na zarobek (miesiące wakacyjne)? Albo szuka w kraju przy zbiorach na te wakacje? Chciałby wyjechać, wie gdzie, ale nie ma z kim? Studentka - niestety bez doświadczenia za to pełna zapału do pracy - szuka pracy sezonowej :) Quote
Agnezia Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Było kiedyś na dogo ogłoszenie osoby, która oferowała pisanie CV. Pamięta ktoś ??? Potrzebuje dobre cv dla księgowego. Quote
fibi:) Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 mamy może jakiegos lekarza(obojętnie jakiego) na dogo? chodzi mi o drobną przysługe. Quote
bric-a-brac Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Jakby się jakiś ludzki lekarz znalazł, to też poproszę o PW ;) Quote
dara9 Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 A ja, dokładniej mój TŻ ;) wynajmiemy pokój jednoosobowy w Krakowie, nie wiem czy tutaj czy gdzie to pisać:roll: najchętniej jeszcze przed majówką :) Quote
Tarzanka Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 Kiedyś był taki bazarek a teraz nie wiem. Potrzebna osoba która wypełni ( rozliczy ) za mnie pit, za 1 % na wskazaną przez siebie organizacje, ew. datek na psiaka/organizacje. Jest to mega pilne więc proszę o PW jeśli się ktoś znajdzie. Quote
dara9 Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 [URL]http://www.dogomania.pl/threads/200600-Rozliczamy-PITY-roczne.-Na-Filipka-i-Iskierkę.-Do-30.04.?highlight=rozliczamy[/URL] z pitami jest cos takiego :) Quote
kucyk Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 a ja szukam ADWOKATA - spr. o pomówienie. najlepiej ktoś z tychów lub adwokat który zna sąd tyski... sprawa PILNA!!! :( Quote
Recommended Posts