Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Bura']Poszukuję osoby, która za odpowiednia opłatą wyszyła by mi coś krzyżykami. Nie wiele tego, ale jednak ponad moje siły. Służę wzorem, kanwą itd.[/QUOTE]
jesli propozycja nadal aktualna chętnie się tego podejme,o ile pieniążki z tej usługi pójdą na jakiegos piesa w potrzebie;)

• 2 weeks later...
Posted

znowu szukam kogoś kto zrobi bazarek dla mojego tymczasa w zamian za pieniadze (suma do uzgodnienia) które zostana przekazane na konto psiaka wskazanego przez osobę robiąca bazarek

i krawcowej z maszyną z owerlokiem...

Posted

[quote name='fibi:)']znowu szukam kogoś kto zrobi bazarek dla mojego tymczasa w zamian za pieniadze (suma do uzgodnienia) które zostana przekazane na konto psiaka wskazanego przez osobę robiąca bazarek
[/QUOTE]

Chętnie podejmę się zrobienia bazarku :)

Posted

Poszukuję osoby, która nauczy mnie (cierpliwie i krok po kroku):
- jak przerzucać zdjęcia z aparatu cyfrowego na laptop
- jak wystawiać aukcje na Allegro, w tym także jak skonfigurować konto z Płacę z Allegro

W zamian wpłacę określony datek na wskazany przez nauczyciela cel.

Wyobrażam sobie, że da się powyższe nauki przeprowadzić przez net, ale nie wiem czy mam rację.

• 2 weeks later...
Posted

Poszukuję osoby z Bielska-Białej do wyprowadzania psa na spacer (w tygodniu) w zamiar za uzgodnioną kwotę wpłacaną na jakiegoś psiaka. Proszę jakby co o kontakt na priv bo mam czasem problem z otwieraniem wątków.

• 2 weeks later...
Posted

Ja oferuje:

- szkolenie psów
- pisanie wypracowań z języka polskiego i biologii.
- mogę uszyć coś dla piesków, kotków ( kocyki, materacyki, małe legowiska)
- robię biżuterię z żelu i akrylu
- Makijaż okazyjny w promocyjnych cenach

Ostrów Wielkopolski ( do 14 kwietnia Gliwice)

Posted

[COLOR=darkred]A ja zaoferuję [B]prywatne lekcje tańca[/B] (głównie taniec towarzyski)[/COLOR][COLOR=darkred] :multi:[/COLOR][COLOR=darkred] - Warszawa i okolice. Posiadam dyplom instruktora tańca i różnorodne doświadczenie :)

Specjalizuję się w układaniu choreografii na śluby (pierwszy taniec). Para wybiera sobie ciekawy utwór (najczęściej walca wiedeńskiego, ale nie koniecznie). Uczymy się podstaw, a ja w między czasie rozkładam utwór na pierwiastki i układam do rozpisanej muzyki choreografię biorąc pod uwagę predyspozycje i preferencje zainteresowanych.

Zajmuję się tym już kilka lat, a nasi (moi i męża) podopieczni oraz ich rodziny zawsze są bardzo zadowoleni z końcowych efektów naszej wspólnej pracy :) Zainteresowanym mogę pokazać nagrania poprzedników, ale tylko na osobistym spotkaniu, bo nie chcę tych filmów udostępniać w sieci.

[/COLOR][COLOR=darkred][B]DLA DOGOMANIAKÓW przewiduję duże ZNIŻKI :multi:[/B] Końcowa kwota zależeć będzie od tego, na jakiej sali będziemy się spotykać. Czasem zdarza się, że pary mają możliwość załatwienia sobie własnej (nawet nie dużej) sali - wtedy odpada ten koszt :) Wynajęcie sali w centrum Warszawy zawsze jest droższe od sali na obrzeżach miasta. Także wszystko do dogadania :)[/COLOR] [COLOR=darkred]

Zgłoszenia przyjmuję na pw[/COLOR][COLOR=darkred]

ZAPRASZAM [/COLOR][COLOR=darkred]:Rose:

bardzo proszę o dopisanie mnie do pierwszego postu [/COLOR] [COLOR=darkred]:)[/COLOR]

Posted

Witam! Pilnie poszukuję porady prawnej w kwestii wypowiedzianej umowy o pracę i postępowania sądowego w tej sprawie.

Na pierwszym poście znlazłam taką osobę, ale od dawna jest nie aktywna na forum, niestety.

• 2 weeks later...
Posted

Witam! Nie wybiera się ktoś za granicę - Niemcy - na zarobek (miesiące wakacyjne)? Albo szuka w kraju przy zbiorach na te wakacje?
Chciałby wyjechać, wie gdzie, ale nie ma z kim?
Studentka - niestety bez doświadczenia za to pełna zapału do pracy - szuka pracy sezonowej :)

• 2 weeks later...
Posted

A ja, dokładniej mój TŻ ;) wynajmiemy pokój jednoosobowy w Krakowie, nie wiem czy tutaj czy gdzie to pisać:roll: najchętniej jeszcze przed majówką :)

Posted

Kiedyś był taki bazarek a teraz nie wiem. Potrzebna osoba która wypełni ( rozliczy ) za mnie pit, za 1 % na wskazaną przez siebie organizacje, ew. datek na psiaka/organizacje. Jest to mega pilne więc proszę o PW jeśli się ktoś znajdzie.

Posted

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/200600-Rozliczamy-PITY-roczne.-Na-Filipka-i-Iskierkę.-Do-30.04.?highlight=rozliczamy[/URL]
z pitami jest cos takiego :)