Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 635
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tam,jest dużo wstrząsajacych miejsc,a to co wczoraj zobaczyłysmy,o .....Suka która bułke trzymała w zębach pół godz.żeby schować na potem,urodziła 11 małych jest ich 7,reszta pewnie nie żyje bo za małe do adopcji....Przerażliwie chuda,Wyżarła maluchom to co im zawiozłyśmy.Najedzona wreszcie lizała nas z wdzieczności.Inne maleństwa zjedzone przez głodna suke.Kenzo o połowe chudszy.Doberman,żebra sterczą.Psy bez wody,słone sie pogryzć o chleb,straszne Neczka piękne zdjęcia,bo tego boksu i budy mniejszej od psa opisać sie nie dało,albo by nam nie uwierzono.

Posted

to zdjecie dalo mi realny obraz tego jaki koszmar te psy tam przezywaja:(((:placz::placz::placz:wstawilam je do Facebooka, i jutro wysle mailem do wszystkich ,ktorych znam ..jest tak mocne w swym przekazie ze musi pomoc w znalezieniu domu Frodowi.Dziewczyny,czy jest szansa zeby zmienic tym psom warunki bytowe?????a czy TOZ o tym wie?

Posted

wyslalam dzis maila do znajomych a mam ich bardzo duzo ze zdjeciami Froda w klatce i opislalam w kilku zdaniach sytuacje w Orzechowcach.Wiekszosc ludzi nie zdaje sobie nawet sprawy jak zyja wierzeta w polskich schroniskach.Mam nadzieje ze ktos sie zlituje nad Frodem.Prosze zatema na PW telefon do osoby, ktorej mam wysylac potencjalnych zainteresowanych

Posted

potrzebuje telefon do Beci bo po moim mailu o Frodo zadzwonila moja bardzo dobra kolezanka,ktora jest operatorem i wzruszona losem psiaka powiedziala ze teraz kreci film i jesli nikt Froda nie wezmie do czerwca to ona go zabierze:multi::multi::multi:to przekochana wrazliwa osoba wiec na pewno Frodo bedzie wreszcie mial cudowny dom.Musze tylko pogadac z Becia wiec czekam na PW
a nie mowialam ze sie ruszy sprawa jak wysle maila ?bo ludzie nie maja pojecia o warunkach schronisk , a zwlaszcza my tu w w stolicy,gdzie schroniska sa jeszcze znosne, w porownaniu z innymi miastami