mandy Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Wątek Zarapi http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=102285 Quote
albiemu Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 trzymam kciuki za Zarapi - czytalam watek teraz. Słuchajcie Aga dojechala do schroniska była u Czarusia,pogadali i zrezygnowala - przykro mi, powiedziała,że bardzo jej przykro ale nie są z Czarusiem dla siebie .... adoptowała dwie inne biedy, ma mi przesłać zdjęcia które. Cenię dziewczynę za szczerość, wiem, że jej głupio było ale lepiej że teraz wyszło niż później a przy okazji nieszczęście Czarusia bo został dwa inne psy pojechały. Życie ... Quote
SZPiLKA23 Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 :crazyeye: biedny Czarus:( ale 2 inne pieski maja dom:multi: smutek ze szczesciem.... tak plakał powiedziałam mu ze jedze do domu w niedziele....:placz: Quote
mandy Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Strasznie mi przykro. NIe pozostało nic innego jak dalsze szukanie domu. Kto przygarnie Czarusia? Quote
AguśSosnowiec Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Ale... jak to... ? :-(:-(:-(:-(:-(:-(:-( Quote
grzenka Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 albiemu napisał(a):trzymam kciuki za Zarapi - czytalam watekteraz. SłuchajcieAgadojechalado schroniska była u Czarusia,pogadalii zrezygnowala - przykromi, powiedziała,że bardzo jej przykro ale nie są z Czarusiem dla siebie .... adoptowała dwie inne biedy, ma mi przesłać zdjęcia które. Cenię dziewczynę za szczerość, wiem, że jej głupio było ale lepiej że teraz wyszło niż później a przym okazji nieszczęście Czarusia bo został dwa inne psy pojechały. Życie ... Matkoooo-jestem w szoku! :crazyeye: Co się stało? Niby tak lepiej że teraz to wyszło niż później....ale co to może znaczyć "nie są dla siebie",ja nie rozumiem:shake: Jak strasznie mi przykro....:placz: Quote
ewatr Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Dokładnie tez mi mowe odebrało :crazyeye: dlaczego ? Dobrze było by wiedziec zeby na drugi raz uniknąc takich przykrych niespodzianek :placz: Quote
Becia66 Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Słuchajcie, nie panikujmy - Czaruś napewno dom znajdzie. To jest tak, że idziesz do schroniska i wiesz że tego psa chciałabyś mieć a tego nie. Pewnie tak było w tym przypadku chociaż musimy sie dowiedzieć od p. Agnieszki co ją zniechęciło albo co się dowieedziała o Czarusiu czego my nie wiemy. Najważniejsze że 2 inne bidy domek znalazły, w tym jedna starsza i czekamy z niecierpliwością na zdjęcia od p. Agniejszki o które to psiaki chodzi. A ciebie Czarusiu podnoszę - domek napewno znajdziemy... :roll: Quote
albiemu Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 ja wiem o co chodziło Adze - często wiadomo, że to ten pies, kiedy go się widzi - Czaruś Agniszkę totalnie zignorował, czasem tak jest .... to strasznie przykre bo cieszyłam sięjak głupek, że dzisiaj będzie w domu, że będzie spał w cieple :( Stało się inaczej .... Quote
SZPiLKA23 Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Nie wolno jej winic nie zawsze sie układa to nie był najwyrazniej "człowiek Czarusia" i tyle... Ja 3 razy jedziłam do schronu i zawsze z mysla ze do mojej Sary chodz były inne psy moze ładniejsze, moze lepsze.... ale ona była juz nasza i to sie czuło....!!! Quote
quasimodo Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Ojoj, a my juz byliśmy pewni, że maluszek w kochającym domku :shake: Quote
troglodytes Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Czaruś nadal nie ma domku :shake::shake::shake: Bardzo prosi : "WEŹ MNIE" :-( Quote
ewatr Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 dodałam Czarusiowe zdjecia do allegro moze kogos zmiekczą ;) Nie mam juz siły walczyć mini Border colli ..... Quote
Becia66 Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Dobrze że przynajmniej bidulek ma futro i mu zimno nie jest tak jak innym...:roll: Quote
Esia Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Biedny Czarek, a szczęscie było tak blisko :( Quote
grzenka Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Takie śliczności!!!! Czarusiu poczekaj jeszcze troszkę... Quote
albiemu Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 on ma fantastyczne futro w dotyku - taki słodki miły miś - cudeńko Quote
mulinka Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 jest prześliczny może dopiszcie w pierwszym poście, że nowe zdjęcia są na str.23 Quote
Becia66 Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Malutki kudłacz dalej bez domku...:shake: Quote
Recommended Posts