Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 604
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

trzymam kciuki za Zarapi - czytalam watek teraz.

Słuchajcie Aga dojechala do schroniska była u Czarusia,pogadali i zrezygnowala - przykro mi, powiedziała,że bardzo jej przykro ale nie są z Czarusiem dla siebie ....

adoptowała dwie inne biedy, ma mi przesłać zdjęcia które.

Cenię dziewczynę za szczerość, wiem, że jej głupio było ale lepiej że teraz wyszło niż później a przy okazji nieszczęście Czarusia bo został dwa inne psy pojechały. Życie ...

Posted

albiemu napisał(a):
trzymam kciuki za Zarapi - czytalam watekteraz.

SłuchajcieAgadojechalado schroniska była u Czarusia,pogadalii zrezygnowala - przykromi, powiedziała,że bardzo jej przykro ale nie są z Czarusiem dla siebie ....

adoptowała dwie inne biedy, ma mi przesłać zdjęcia które.

Cenię dziewczynę za szczerość, wiem, że jej głupio było ale lepiej że teraz wyszło niż później a przym okazji nieszczęście Czarusia bo został dwa inne psy pojechały. Życie ...

Matkoooo-jestem w szoku! :crazyeye: Co się stało?
Niby tak lepiej że teraz to wyszło niż później....ale co to może znaczyć "nie są dla siebie",ja nie rozumiem:shake:
Jak strasznie mi przykro....:placz:

Posted

Słuchajcie, nie panikujmy - Czaruś napewno dom znajdzie. To jest tak, że idziesz do schroniska i wiesz że tego psa chciałabyś mieć a tego nie.
Pewnie tak było w tym przypadku chociaż musimy sie dowiedzieć od
p. Agnieszki co ją zniechęciło albo co się dowieedziała o Czarusiu czego my nie wiemy. Najważniejsze że 2 inne bidy domek znalazły, w tym jedna starsza i czekamy z niecierpliwością na zdjęcia od p. Agniejszki o które to psiaki chodzi. A ciebie Czarusiu podnoszę - domek napewno znajdziemy... :roll:

Posted

ja wiem o co chodziło Adze - często wiadomo, że to ten pies, kiedy go się widzi - Czaruś Agniszkę totalnie zignorował, czasem tak jest .... to strasznie przykre bo cieszyłam sięjak głupek, że dzisiaj będzie w domu, że będzie spał w cieple :(

Stało się inaczej ....

Posted

Nie wolno jej winic nie zawsze sie układa to nie był najwyrazniej "człowiek Czarusia" i tyle... Ja 3 razy jedziłam do schronu i zawsze z mysla ze do mojej Sary chodz były inne psy moze ładniejsze, moze lepsze.... ale ona była juz nasza i to sie czuło....!!!