albiemu Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 wysłałam do tej dziewczyny maile, podalam swój telefon, dzwoniłam chyba 100 razy bez skutku bo mnie rozłącza - dzisaj skrzynka mailowa pusta :( nie wiem .... Quote
troglodytes Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 ewatr napisał(a):Malenki dzis ma byc minus 18 stopni wytrzymaj do znalezienia domku :oops: Było chyba jeszcze zimniej :placz: Quote
mulinka Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 kochana amyszka z forum miau podarowała Czarusiowi dwa bannerki do wklejenia do podpisu - dziękujemy :) aby umieścić bannerek w podpisie wystarczy skopiować jeden z poniższych kodów, kliknąć na Panel Użytkownika na górze strony, potem na Edytuj Podpis, trzeba wkleić kod i kliknąć na Wyślij kod: [noparse][/noparse] kod: [noparse][/noparse] Quote
albiemu Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 Czarusia dzisiaj odwiedziłam, pojadł ile wlazło, nawet z boksu uciekł i jak niosłam go z powrotem na rękach dwa psy z zazdrości podskakiwały i gryzły go gdzie dostały ... Czaruś jest cudownym psiakiem, musimy go zabrać! Quote
Eva Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Do mnie trochę za daleko :-(, ale może coś bliżej? Quote
Eva Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Czy ktoś tam w schronie dzisiaj będzie u Niego?:-( Quote
ewatr Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 albiemu napisał(a):Czarusia dzisiaj odwiedziłam, pojadł ile wlazło, nawet z boksu uciekł i jak niosłam go z powrotem na rękach dwa psy z zazdrości podskakiwały i gryzły go gdzie dostały ... Czaruś jest cudownym psiakiem, musimy go zabrać! Dobrze Albiemu ze sobie biedak podjadł :p dzieki ze tego dopilnowałaś :loveu: By to kaczka kopła z tym gryzieniem :placz: trzeba go zabrac !!!! Tylko gdzie ? Moze do hoteliku do naszej Murki ? Ona za takie biedaczki schroniskowe bierze minimalne kwoty i zajmuje sie nimi wysmienicie ...tylko czy ktos jest chetny do zrzuty ? Quote
Magdalenkl Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 a ile kosztuje u murki hotelik ja z checia sie dorzuce Quote
ewatr Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='Magdalenkl']a ile kosztuje u murki hotelik ja z checia sie dorzuce Toby trzeba przeprowadzić negocjacje :lol: z Murką w sprawie konkretnego pieska tu jest wątek jej Hotelu to można poczytać http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=100985 dziekuje Madziu za chęć pomocy :loveu: Quote
Eva Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 też pomogę. Napiszcie za ile ten hotelik i jakie tam są warunki. Quote
ewatr Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='ewatr'] tu jest wątek jej Hotelu to można poczytać http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=100985 ze tak zacytuje sama siebie ;) a co hotelu to ja moge z Murka porozmawiac ale najważniejsze co na to powiedzą dziewczyny z " Orzechowców " czy to wogole realne zeby go wyciagnac i przetrasportować ? Bo hotelik jest w Janowie Lubelskim a Czarek pod Przemyslem . Osobiscie moge rownież właczyc sie w transport np. z Rzeszowa do Janowa ale calości hoteliku nie dam rady sponsorować :shake: z tego co wiem to doba u Murki małego psa to 8 zł X 30 zł = 240 zł miesiecznie + szczepienia , odrobaczenia i ewentualne leczenie...... Najlepszy i najtanszy byłby dom tymczasowy ale czy ktos moze pomóc np. za karmę ? Quote
Eva Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Qrcze, najgorsze, że człowiek nie ma złotej karty bankowej......:angryy:. Za jedzonko, szczepienia i ew. leczenie mogłabym wziąć ( oczywiście tylko tymczas), ale do mnie to strasznie daleko....:sad:. Może coś bliżej znajdziecie. Quote
ewatr Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Eva napisał(a):Qrcze, najgorsze, że człowiek nie ma złotej karty bankowej......:angryy:. Za jedzonko, szczepienia i ew. leczenie mogłabym wziąć ( oczywiście tylko tymczas), ale do mnie to strasznie daleko....:sad:. Może coś bliżej znajdziecie. trzeba szukac ...tylko ze ta zima i to gryzienie małego w boksie :placz: nie daje nam za duzo czasu na szukanie :shake: Eva a to Marki pod w-wą ? Quote
Eva Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 ewatr napisał(a):trzeba szukac ...tylko ze ta zima i to gryzienie małego w boksie :placz: nie daje nam za duzo czasu na szukanie :shake: Eva a to Marki pod w-wą ? Te same :-) Quote
Esia Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Oj Czarek ty coś szczęścia nie masz :( jak ci pomóc piesku? Quote
Recommended Posts