zasadzkas Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Właśnie wysłałam Czarusia pewnej rodzinie szukającej psa. Quote
halcia Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Czaruś skakał jak piłeczka jak nas zobaczył,a błoto pryskało,pryskało wyglądałysmy nie specjalnie niedzielnie. Quote
Becia66 Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Biedny Czarek...:shake:, dzisiaj Mamba opuścila schronisko, może Czarus będzie nastepny ? :roll: Quote
BasiaD Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Na pewno będzie! CZarek to taki przytulak! I tyle razy domek już mu się kroił! POra żeby wreszcie się ziściło! Hopaj Czaruś do domku! Quote
ewatr Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 becia66 napisał(a):Biedny Czarek...:shake:, dzisiaj Mamba opuścila schronisko, może Czarus będzie nastepny ? :roll: Oby sie sprawdziło Beciu :lol: Quote
albiemu Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 Czaruś domaga się człowieka wręcz - skakał jak wariat po siatce błagając o odrobinę kontaktu - cudne psisko wciąż bez domu :( Quote
halcia Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Bo Czarus czeka w tym samym miejscu-w Orzechowcach! Quote
Esia Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Czaruś na popołudniowy spacerek, domku szukamy :( Quote
ewatr Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Czarus ma jeszcze allegro do jutra i nawet obseratora ........jak to nie pomoże to mu zrobie aukcje wyroznioną ooooooooo:roll: Quote
ewatr Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Wystawiłam Czarka na allegro wytłuszczone i wyrożnione :eviltong: jak nie bedzie odzewu to sie załamie .............. Nie mam juz siły walczyć mini Border colli ..... Quote
Becia66 Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 A Czaruś bidok cały mokry w boksie siedzi...:shake: Quote
ewatr Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Dziewczyny od kiedy mniej wiecej Czarek jest w schronisku ? Pytam bo juz 2 osoba sie mnie o to pyta na maila ........... Jedna pani mowi ze on jest ogronie podobny do jej zaginionego psa i dlatego chce wiedziec od kiedy tam przebywa . Quote
grzenka Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Albiemu założyła Czarusiowi wątek 23.12.2007r. i pisze w nim że od niedawna jest w schronisku.... Quote
ewatr Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 [quote name='grzenka']Albiemu założyła Czarusiowi wątek 23.12.2007r. i pisze w nim że od niedawna jest w schronisku.... Dzieki to tak odpisze :lol: acha i dostałam jeszcze takie cos : " obserwuje tego pieska juz od ponad tygodnia,jestem z pod Poznania i mam stajnie w ktorej moglby zamieszkac maly:) ale niestety w najblizszym czasie nie wybieram sie w strone Przemysla ( bo schronisko jest w Orzechowie, gdzies kolo Przemysla) , nikt od Was nie bedzie w poblizu Poznania zeby podwiezc pieska? " ale nie wydaje mi sie aby Czarek nadawał sie do stajni ?:shake: Quote
grzenka Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 hmmm....jak dla mnie to Czaruś NA PEWNO zasługuje na więcej niż mieszkanie w stajni (:shocked!: )... Quote
Recommended Posts