albiemu Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 to nie jest tylko Czarek, w domach jest około 50 psów i też musimy stale to nadzorować, Brajl który wciąż ma jakieś przypadłości co sen z powiek mi spędza, Baśka po zabiegu u Camary, Bianka w Niepołomicach - Mamby nie ma, to nie jest tylko wątek Czarusia to masa innej pracy, zdobyuwania bud, jedzenia i zobowiązań i nie wydalam, skrzynka 60 wiadomości nie odebranych - nie skarżę się ale moje bary nmają swoją wytzrymałość io przyznaje już mi ciężko zapanować nad tym co mamy nie wspomnę o zyciu prywatnym. Nie dam rady martwić się o koljeneo psa gdzieś w hoteliku co do kórego nie będę mieć pewności co dalej. Quote
albiemu Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 proszę macie jakieś pomysły, które pozwolą poczuć mi się pewniej co do Czarusia w hoteliku - podpowiedzcie, ja chętnie podejmę z Wami decyzję, ale z Wami bo później tak naprawdę zostaję z tym z Becią która choruje, Kudłatą która ma masę pracy i Halcią która ma masę swoich problemów. Moje życie tak naprawdę jest poza dogo i uwierzcie mi zaczynam nie dawać rady .... co więcej moje chłopie wielce prawdopodobne, że chce mnie wywieźć do Wrocławia w czerwcu i nie mogę pozostawiać psiaków bez ich zamkniętych spraw. Muszę zamknąć to co już mamy. Quote
SZPiLKA23 Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 :(:(:(:(:( nieeeeeeeeeeeee !!!!!!!! Powiedz TZ ze Ci tu dobrze z nami :) Co te bidy zrobia bez Ciebie??? Uwazam ze jezeli Pani jest w 100% pewna ze wezmie Czarka do siebie to mozna go umiescic w hoteliku i czekac (niestety)... Quote
ewatr Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 albiemu napisał(a): Ja jestem za domami stałymi, przykro mi to pisać ale tak jest. Boję się dawać kolejnego psa na tych zasadach gdzieś. Inna sprawa, że pies w hoteliku lub DT to często wątek zamknięty bo już jest OK a tak naprawdę to poóowa drogi. Wiem, że mało piszę na wątku, ale naprawdę ile mogę tyle zaglądam. Albiemu to nie było do Ciebie :shake: o tych decyzjach - chociaz dobrze jest wiedziec jakie masz na ten temat zdanie ;) Ja raczej myslałam ze jak ktos juz sie zaoferował z pomoca i chce wziazc Czarka w marcu do domu stałego a teraz zaoferował że zasponsoruje hotel - to ze tak powiem bardziej sie zaangazuje w ta sprawe i bedzie mozna ustalic wszystko ........... a tu cisza ! Quote
albiemu Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 ewatr napisał(a):Albiemu to nie było do Ciebie :shake: o tych decyzjach - chociaz dobrze jest wiedziec jakie masz na ten temat zdanie ;) Ja raczej myslałam ze jak ktos juz sie zaoferował z pomoca i chce wziazc Czarka w marcu do domu stałego a teraz zaoferował że zasponsoruje hotel - to ze tak powiem bardziej sie zaangazuje w ta sprawe i bedzie mozna ustalic wszystko ........... a tu cisza ! mamy podobne zdanie ... napisałam pm do tej dziewczyny, mam trochę pytań przyznaje bo nic nie wiem, ani skąd jest, nic - ja osobiście jestem przyzwyczajona do tego że ktoś kto chce adoptować kontaktuje się ze mną bo tak wg mnie to powinno wyglądać. Chodzi o życie psiaka a dla mnie to najwięcej. Quote
EVA2406 Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 To prawda co piszesz, ale pani prosiła nie o pw, a o maila, ponieważ nie ma czasau zaglądać teraz na dogo. I to bym uszanowała. A domek można sprawdzić. Pani ostatnio pisała, że podtrzymuje swoją propozycję. Więc chodzi tylko o potwierdzenie tego. Tak to rozumiem. Quote
ewatr Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Czarus ma 2 obserwatorów i 700 wejsc na aukcje moze ktos sie wreszcie odezwie :oops: Quote
albiemu Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 EVA2406 napisał(a):To prawda co piszesz, ale pani prosiła nie o pw, a o maila, ponieważ nie ma czasau zaglądać teraz na dogo. I to bym uszanowała. A domek można sprawdzić. Pani ostatnio pisała, że podtrzymuje swoją propozycję. Więc chodzi tylko o potwierdzenie tego. Tak to rozumiem. dobrze, że mi zwróciłaś uwagę - moje przeoczenie - dzięki!:p Quote
albiemu Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 podczas rejestracji podała adres meilowy ale nie da się przesłać wiadomości ..... może komuś z Was się uda ? Quote
SZPiLKA23 Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Tylko co mamy wysłac...potrzeba tresci, to postaram sie wysłac :) Quote
EVA2406 Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 No, niestety, nie da się wysłać maila. Zostaje nam tylko apelować, aby Pani Monika skontaktowała się z Albiemu. Pani MONIKO ! prosimy, to WAŻNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
ewatr Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 A my zas na allegro ;) Nie mam juz siły walczyć mini Border colli ..... Quote
Becia66 Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 [quote name='ewatr']A my zas na allegro ;) Nie mam juz siły walczyć mini Border colli ..... Ewatr dziekujemy ci bardzo za allegro... :calus::Rose: Quote
ewatr Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 becia66 napisał(a):Ewatr dziekujemy ci bardzo za allegro... :calus::Rose: A prosze bardzo :p Beciu .... Ech ......zeby wreszcie go ktos wypatrzył !!!!! Quote
SZPiLKA23 Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Czarus twoj potencjalny domek sie nie odzywa:( Quote
Recommended Posts