Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

to nie jest tylko Czarek, w domach jest około 50 psów i też musimy stale to nadzorować, Brajl który wciąż ma jakieś przypadłości co sen z powiek mi spędza, Baśka po zabiegu u Camary, Bianka w Niepołomicach - Mamby nie ma, to nie jest tylko wątek Czarusia to masa innej pracy, zdobyuwania bud, jedzenia i zobowiązań i nie wydalam, skrzynka 60 wiadomości nie odebranych - nie skarżę się ale moje bary nmają swoją wytzrymałość io przyznaje już mi ciężko zapanować nad tym co mamy nie wspomnę o zyciu prywatnym. Nie dam rady martwić się o koljeneo psa gdzieś w hoteliku co do kórego nie będę mieć pewności co dalej.

• Replies 604
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

proszę macie jakieś pomysły, które pozwolą poczuć mi się pewniej co do Czarusia w hoteliku - podpowiedzcie, ja chętnie podejmę z Wami decyzję, ale z Wami bo później tak naprawdę zostaję z tym z Becią która choruje, Kudłatą która ma masę pracy i Halcią która ma masę swoich problemów. Moje życie tak naprawdę jest poza dogo i uwierzcie mi zaczynam nie dawać rady .... co więcej moje chłopie wielce prawdopodobne, że chce mnie wywieźć do Wrocławia w czerwcu i nie mogę pozostawiać psiaków bez ich zamkniętych spraw. Muszę zamknąć to co już mamy.

Posted

:(:(:(:(:( nieeeeeeeeeeeee !!!!!!!! Powiedz TZ ze Ci tu dobrze z nami :)

Co te bidy zrobia bez Ciebie???
Uwazam ze jezeli Pani jest w 100% pewna ze wezmie Czarka do siebie to mozna go umiescic w hoteliku i czekac (niestety)...

Posted

albiemu napisał(a):
Ja jestem za domami stałymi, przykro mi to pisać ale tak jest. Boję się dawać kolejnego psa na tych zasadach gdzieś. Inna sprawa, że pies w hoteliku lub DT to często wątek zamknięty bo już jest OK a tak naprawdę to poóowa drogi.
Wiem, że mało piszę na wątku, ale naprawdę ile mogę tyle zaglądam.

Albiemu to nie było do Ciebie :shake: o tych decyzjach - chociaz dobrze jest wiedziec jakie masz na ten temat zdanie ;)
Ja raczej myslałam ze jak ktos juz sie zaoferował z pomoca i chce wziazc Czarka w marcu do domu stałego a teraz zaoferował że zasponsoruje hotel - to ze tak powiem bardziej sie zaangazuje w ta sprawe i bedzie mozna ustalic wszystko ........... a tu cisza !

Posted

ewatr napisał(a):
Albiemu to nie było do Ciebie :shake: o tych decyzjach - chociaz dobrze jest wiedziec jakie masz na ten temat zdanie ;)
Ja raczej myslałam ze jak ktos juz sie zaoferował z pomoca i chce wziazc Czarka w marcu do domu stałego a teraz zaoferował że zasponsoruje hotel - to ze tak powiem bardziej sie zaangazuje w ta sprawe i bedzie mozna ustalic wszystko ........... a tu cisza !

mamy podobne zdanie ...

napisałam pm do tej dziewczyny, mam trochę pytań przyznaje bo nic nie wiem, ani skąd jest, nic - ja osobiście jestem przyzwyczajona do tego że ktoś kto chce adoptować kontaktuje się ze mną bo tak wg mnie to powinno wyglądać. Chodzi o życie psiaka a dla mnie to najwięcej.

Posted

To prawda co piszesz, ale pani prosiła nie o pw, a o maila, ponieważ nie ma czasau zaglądać teraz na dogo. I to bym uszanowała. A domek można sprawdzić. Pani ostatnio pisała, że podtrzymuje swoją propozycję. Więc chodzi tylko o potwierdzenie tego. Tak to rozumiem.

Posted

EVA2406 napisał(a):
To prawda co piszesz, ale pani prosiła nie o pw, a o maila, ponieważ nie ma czasau zaglądać teraz na dogo. I to bym uszanowała. A domek można sprawdzić. Pani ostatnio pisała, że podtrzymuje swoją propozycję. Więc chodzi tylko o potwierdzenie tego. Tak to rozumiem.

dobrze, że mi zwróciłaś uwagę - moje przeoczenie - dzięki!:p

Posted

No, niestety, nie da się wysłać maila. Zostaje nam tylko apelować, aby Pani Monika skontaktowała się z Albiemu.
Pani MONIKO ! prosimy, to WAŻNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!