Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Alaa, wszystkie zwierzaki schroniskowe przegląda nam wet Komorowski.
I robi to wszystko gratisowo, nawet na wściekliznę szczepi darmo.
Za obcięcie pazurów też nie policzył. Był też w Orzechowcach w ubiegłym roku i zaszczepił / nieodpłatnie oczywiście/ na wściekliznę 100 psów
szczepionką którą sam przywióżł. Ale powiedział niestety że więcej tam nie pojedzie, bo zamiast mu podziekować to w schronisku jeszcze chryja była.
Kupiłam też tabletki na odrobaczenie i porządny szampon, więc nasza pannica będzie wyglądać niedługo jak tralala. Kąpiej jutro bo pchły po Basieńce dalej łażą.....jakies te cholery strasznie ruchliwe...:eviltong:

• Replies 269
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:crazyeye: Baśka będzie miała full servis ;) prosze jeszcze o polakierowanie pazurków, na różowo :eviltong:

no dobra, żartowałam :roll: sama to zrobię :eviltong:
A po tym zrobimy jej badania krwi i usg.
Użytkownicy Forum Miłośników Podhalanów zgłosili chęć pomocy Basieńce :loveu:, więc nie będziemy (Basia i ja) czuć się samotnie ;)

Posted

Ale ma Basia farta!!!!!!!!!
Dr Komorowskiego nie znam osobiscie ale slyszalam o Nim duzo dobrego.
Beciu jak tam historie grypowe? Poszly sobie precz?

Posted

można powiedzieć pchły zdjęły szaliki i czapki i teraz wygrzewają doopska w świetle żarówek łapiąc brąz .... cholery jedne parszywe! PRECZ!

Becia kiepskawa ale dzielna, odpocząć musi - ja tez się wzięłam za siebie bo bez zdrowia nie da rady. Dzisiaj slużba zdrowia mnie dobiła - nie potrafili mi pobrać krwi do badania, ręce mam skute 11 razy i powiedziałam, że tak jak wielka jestem tak nie wyjdę aż ktoś mi krew weźmie!!!!!!! Wstrzymala ruch na dobrą chwilę ... ale udało się, Tylko głupie torby mi ścięgna poczęstowały igłą i nerw jakiś bo ręce mnie bolą jak diabli .... :D

Posted

Basieńka wczoraj wieczór wykąpana, wygląda ślicznie....:loveu:
Strasznie ciężko było brud z niej ściągnąć, wszystko jakieś takie tłuste i pozlepiane....i rzepów kupę do wyciągnięcia. Oswaja się z nowym otoczeniem, pewnie chodzi po ogrodzie ale najchętniej jednak w domku.
A w domku jest idealna, cichutka, spokojniutka jakby jej nie było. Zachowuje czystośc, nie miala żadnej wpadki. I nie łazi po domu tylko trzyma się jednego miejsca w którym czuje się bezpiecznie.
I macha już ogonkiem na wszystkich domowników....:lol:

Posted

Bardzo się cieszę Alaa że jesteś z Rzeszowa i chcesz nam pomagać /nawet z Austrii /.
Jest nas mało, bardzo mało ale odnoszę wrażenie że ostatnio chyba coś ruszyło...:lol: A to nasza pięknisia po kąpieli. Może wy różnicy nie widzicie ale ja zasadniczą....wzrokową i węchową...:eviltong:

Posted

[quote name='becia66']Bardzo się cieszę Alaa że jesteś z Rzeszowa i chcesz nam pomagać /nawet z Austrii /.
Jest nas mało, bardzo mało ale odnoszę wrażenie że ostatnio chyba coś ruszyło...:lol: A to nasza pięknisia po kąpieli. Może wy różnicy nie widzicie ale ja zasadniczą....wzrokową i węchową...:eviltong:

:loveu: CUDO dziewczynka!