Becia66 Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Alaa, wszystkie zwierzaki schroniskowe przegląda nam wet Komorowski. I robi to wszystko gratisowo, nawet na wściekliznę szczepi darmo. Za obcięcie pazurów też nie policzył. Był też w Orzechowcach w ubiegłym roku i zaszczepił / nieodpłatnie oczywiście/ na wściekliznę 100 psów szczepionką którą sam przywióżł. Ale powiedział niestety że więcej tam nie pojedzie, bo zamiast mu podziekować to w schronisku jeszcze chryja była. Kupiłam też tabletki na odrobaczenie i porządny szampon, więc nasza pannica będzie wyglądać niedługo jak tralala. Kąpiej jutro bo pchły po Basieńce dalej łażą.....jakies te cholery strasznie ruchliwe...:eviltong: Quote
Camara Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 :crazyeye: Baśka będzie miała full servis ;) prosze jeszcze o polakierowanie pazurków, na różowo :eviltong: no dobra, żartowałam :roll: sama to zrobię :eviltong: A po tym zrobimy jej badania krwi i usg. Użytkownicy Forum Miłośników Podhalanów zgłosili chęć pomocy Basieńce :loveu:, więc nie będziemy (Basia i ja) czuć się samotnie ;) Quote
Alaa Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Ale ma Basia farta!!!!!!!!! Dr Komorowskiego nie znam osobiscie ale slyszalam o Nim duzo dobrego. Beciu jak tam historie grypowe? Poszly sobie precz? Quote
SZPiLKA23 Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Kąpiej jutro bo pchły po Basieńce dalej łażą.....jakies te cholery strasznie ruchliwe...:eviltong: becia bo odmarzły :D:D:D Quote
albiemu Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 można powiedzieć pchły zdjęły szaliki i czapki i teraz wygrzewają doopska w świetle żarówek łapiąc brąz .... cholery jedne parszywe! PRECZ! Becia kiepskawa ale dzielna, odpocząć musi - ja tez się wzięłam za siebie bo bez zdrowia nie da rady. Dzisiaj slużba zdrowia mnie dobiła - nie potrafili mi pobrać krwi do badania, ręce mam skute 11 razy i powiedziałam, że tak jak wielka jestem tak nie wyjdę aż ktoś mi krew weźmie!!!!!!! Wstrzymala ruch na dobrą chwilę ... ale udało się, Tylko głupie torby mi ścięgna poczęstowały igłą i nerw jakiś bo ręce mnie bolą jak diabli .... :D Quote
Becia66 Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Basia jest bardzo chuda, widać że głodowała po tym jak je.... Weterynarz mówił że bardzo wyeksplatowana i wymęczona, wiele razy musiała rodzić...:-( Quote
Becia66 Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Dobre określenie - przedobra, przekochana poczciwina. Nie wiem skąd w tym psie tyle łagodności i pokory po tym co przeszedł....:shake: Quote
Alicja Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [FONT=Arial]bosh ....jaki pycholek :-([/FONT] Quote
ARKA Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 To jest sama dobroc psia, widac. Taka sunia, co to mowi, przepraszam, ze jestem.:-( Quote
SZPiLKA23 Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Bazarek dla Orzechowców http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=103223 Quote
albiemu Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 dzisiaj muszę uzgodnić co z transportem- Basia w tym tygodniu musi być u Camary. Camara dzisiaj zadzwonie i powiem co i kiedy Quote
Becia66 Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Basieńka wczoraj wieczór wykąpana, wygląda ślicznie....:loveu: Strasznie ciężko było brud z niej ściągnąć, wszystko jakieś takie tłuste i pozlepiane....i rzepów kupę do wyciągnięcia. Oswaja się z nowym otoczeniem, pewnie chodzi po ogrodzie ale najchętniej jednak w domku. A w domku jest idealna, cichutka, spokojniutka jakby jej nie było. Zachowuje czystośc, nie miala żadnej wpadki. I nie łazi po domu tylko trzyma się jednego miejsca w którym czuje się bezpiecznie. I macha już ogonkiem na wszystkich domowników....:lol: Quote
Hanna R. Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='becia66']Alaa, a skąd ty jesteś ?:roll:[/quote] Alaa mówi czasami po niemiecku ;) Alu :loveu: Quote
SZPiLKA23 Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Nowy bazarek!!!!!!!! Zapraszam serdecznie!!!!!! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=103335 Quote
Alaa Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Beciu ja z Rzeszowa jestem z Obroncow - aktualnie Hetmanska:lol: Ale w Austrii mieszkam:razz: Haniu:loveu: Quote
Becia66 Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Bardzo się cieszę Alaa że jesteś z Rzeszowa i chcesz nam pomagać /nawet z Austrii /. Jest nas mało, bardzo mało ale odnoszę wrażenie że ostatnio chyba coś ruszyło...:lol: A to nasza pięknisia po kąpieli. Może wy różnicy nie widzicie ale ja zasadniczą....wzrokową i węchową...:eviltong: Quote
SZPiLKA23 Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Jak ona pieknie wyglada ona jest biała:D:D:D Quote
ARKA Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 [quote name='becia66']Bardzo się cieszę Alaa że jesteś z Rzeszowa i chcesz nam pomagać /nawet z Austrii /. Jest nas mało, bardzo mało ale odnoszę wrażenie że ostatnio chyba coś ruszyło...:lol: A to nasza pięknisia po kąpieli. Może wy różnicy nie widzicie ale ja zasadniczą....wzrokową i węchową...:eviltong: :loveu: CUDO dziewczynka! Quote
Recommended Posts