albiemu Posted January 11, 2008 Author Posted January 11, 2008 Beciu pięknie Basia wygląda po kąpieli - różnica ogromna! Basia jutro jedzie do krakowa do hoteliku, Camara jak zwykle nas wspiera i pomaga bardzo Basi, będzie szukać jej domku - Camara dziękuję za wszystko, za cierpliowość do wciąż zmieniających sie planów! Wiem, że pokochasz Baśkę tak jak my :) Quote
albiemu Posted January 11, 2008 Author Posted January 11, 2008 Basię będą zawozić ludzie z Rzeszowa, którzy adoptowali Betty z Orzechowców - Grzenka dokładnie, której piwo postawię wielkości Rzeszowskiego pomnika chyba bo gdyby nie ona i jej mąż nie byłoby szans na transport!!!! :) DZIĘKUJĘ!!!! Alaa, jak wrócą powiedzą ile wyszło za transport :), i znów kolejne podziękowania!!! Ja naprawdę byłabym totalnie bezsilna bez wsparcia ludzi takich jak WY .... Quote
SZPiLKA23 Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 YYYYY jest kolejny mix podhalana ..... Quote
Alaa Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Albiemu, czujna jestem;) A ja sie raduje ze jest TAKA ALBIEMU i tak sie to wszystko kreci....... Beciu odmienilas Basie:loveu: Krolewna, biale pieknosci:loveu: Quote
Becia66 Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Bianeczka biała prawie jak śnieg....:lol: Quote
Becia66 Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Basia odjechała, jest mi smutno, bardzo smutno. Tak wyjątkowej suni jeszcze w domu nie miałam....chodząca dobroć, pokora, oddanie.... cichutka, niekonfliktowa, patrzyła jakby przepraszając że jest.....:-( Odżyła przez ten tydzień u mnie, chciała się pieścić, przytulać, zaczęła machać ogonkiem , a w pierwszym dniu tylko sie kuliła jakby nastawiając do bicia.....:-( Camara - dla Basi musi byc domek najlepszy....proszę !!!! :modla::Rose: Quote
Hanna R. Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Beciu - jakiej wielkości jest Basia ? Ile waży ? Gosiu, gdzie ona tymczasem będzie ? Quote
Becia66 Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Basia to taka średnio-większa sunia, waży 32 kg. Jest teraz w hoteliku ok. 50 km od Krakowa. Quote
Hanna R. Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 becia66 napisał(a):Basia to taka średnio-większa sunia, waży 32 kg. Jest teraz w hoteliku ok. 50 km od Krakowa. Wiem, że koło Krakowa ;) Ale konkretnie ? W Niepołomicach ? Chciałabym ją odwiedzić :oops: Quote
Alaa Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 O Jezu to ona bidoka taka jak moja Wandziusia.....Przepraszala ze zyje:-( Quote
Camara Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Basia: macie rację, trudno nie kochać Basi :loveu: To był ciężki dzień dla niej. Kolejni nieznani ludzie i obce miejsca. Basia niepewna i przestraszona. Ulokowałam ją u Agnieszki i myślę, ze nie będzie jej tam źle. Ale pilnie potrzeba jej stabilizacji. Ona tak szybko przywiązuje się do ludzi... spędziłyśmy razem parę godzin... a Basia płakała po moim wyjściu. Trudne to wszystko :shake: Quote
Alaa Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Trudne. Ale tak musi byc zeby potem bylo dobrze. Jak to w zyciu co nie?;-) Quote
Becia66 Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Tęsknię za nią....:great: Moje dwie domowe sunie też jej szukają....:great: Quote
Camara Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 becia66 napisał(a):Tęsknię za nią....:great: Moje dwie domowe sunie też jej szukają....:great: chcesz z powrotem? na zawsze?? rano zawiozę :eviltong: Quote
Becia66 Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Camara w tym rzecz że u mnie dom - przechowalnia dla psiaków orzechowskich i na trzeciego rezydenta nijak nie mogę sobie pozwolić. Niemniej prawie za każdym razem przeżywam rozstanie z psiakiem szczególnie takim jak Basia... Quote
Becia66 Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Camara masz dzisiaj jakieś wieście o Basieńce ?:roll: Quote
Camara Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 tyle się opisałam... i komputer mi sie zawiesił :angryy: to teraz króciutko: Oczywiście, że mam wieści. A co myślałyście?? że wywiozę i zapomnę :diabloti: Dzwoniłam do Agi i relacja jest zadowalająca :p Basieńka już wczoraj skończyła się strachać i macha ogonkiem :p Odstąpiła kawałek miejsca na swoim posłanku Lisi i obie pannice bardzo się kochają. Aga określa Basię jako myślicielkę. Zanim coś zrobi to myśli... nawet jeżeli jest to siusiu :evil_lol: Z hotelowymi psiakami dogaduje się bez problemów (naliczyłam ich chyba 5? albo 6?) Dziękuję Doddy za karmię m.in. dla Basieńki :loveu: zostawiłam Adze saszetki ROYAL CANIN Convalescence, bo Basię trzeba szybko przygotować do sterylki. Dopiero po tym zaczniemy szukać domu. Umówię ją na wizytę u weta i jeżeli tylko stwierdzi, ze Basia się nadaje do zabiegu to nie zwlekamy z decyzją. Quote
Alicja Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 [FONT=Arial]:loveu::loveu:ona się uśmiecha ...... http://img245.imageshack.us/img245/3568/basia1ko4.jpg Camaro od[/FONT][FONT=Arial]nalazłam cię tutaj [/FONT] Quote
SZPiLKA23 Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Ciesze sie ze z Basienka wszystko ok:) Quote
Camara Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:loveu::loveu:ona się uśmiecha ......[/FONT] [FONT=Arial]Camaro od[/FONT][FONT=Arial]nalazłam cię tutaj [/FONT] Ala z mordulcem :multi: Quote
Becia66 Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Camara, nasz rzeszowski wet wymacał 2 malutkie guzki przy tylnych sutkach Basi. Mówił że trzeba to jak najszybciej wyłuskać póki małe i że to drobny zabieg w tej chwili. Bo potem może być gorzej.... Quote
Camara Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 wiem beciu o tych guzkach i zrobimy z tym porządek jak tylko mój wet wypowie się, czy Basia jest w odpowiedniej kondycji na zabieg zrobimy to razem ze sterylką bo nie ma sensu narazać suni na 2 narkozy jutro będę dzwonić do weta i umawiać się na wizytę Quote
Alicja Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 [quote name='Camara']Ala z mordulcem :multi: [FONT=Arial]tak się pętam czasem po dogo ....i w różne miejsca trafiam :cool1: i weszłam zobaczyc coto za Basieńka ....a tu znów Camara :loveu:walczy o cudeńko [/FONT] Quote
Recommended Posts