Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Beciu pięknie Basia wygląda po kąpieli - różnica ogromna!

Basia jutro jedzie do krakowa do hoteliku, Camara jak zwykle nas wspiera i pomaga bardzo Basi, będzie szukać jej domku - Camara dziękuję za wszystko, za cierpliowość do wciąż zmieniających sie planów! Wiem, że pokochasz Baśkę tak jak my :)

• Replies 269
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Basię będą zawozić ludzie z Rzeszowa, którzy adoptowali Betty z Orzechowców - Grzenka dokładnie, której piwo postawię wielkości Rzeszowskiego pomnika chyba bo gdyby nie ona i jej mąż nie byłoby szans na transport!!!! :) DZIĘKUJĘ!!!!

Alaa, jak wrócą powiedzą ile wyszło za transport :), i znów kolejne podziękowania!!!

Ja naprawdę byłabym totalnie bezsilna bez wsparcia ludzi takich jak WY ....

Posted

Albiemu, czujna jestem;)
A ja sie raduje ze jest TAKA ALBIEMU i tak sie to wszystko kreci.......
Beciu odmienilas Basie:loveu:
Krolewna, biale pieknosci:loveu:

Posted

Basia odjechała, jest mi smutno, bardzo smutno. Tak wyjątkowej suni
jeszcze w domu nie miałam....chodząca dobroć, pokora, oddanie....
cichutka, niekonfliktowa, patrzyła jakby przepraszając że jest.....:-(
Odżyła przez ten tydzień u mnie, chciała się pieścić, przytulać, zaczęła machać ogonkiem , a w pierwszym dniu tylko sie kuliła jakby nastawiając do bicia.....:-(
Camara - dla Basi musi byc domek najlepszy....proszę !!!! :modla::Rose:

Posted

becia66 napisał(a):
Basia to taka średnio-większa sunia, waży 32 kg. Jest teraz w hoteliku
ok. 50 km od Krakowa.

Wiem, że koło Krakowa ;)
Ale konkretnie ? W Niepołomicach ?
Chciałabym ją odwiedzić :oops:

Posted

Basia:

macie rację, trudno nie kochać Basi :loveu:

To był ciężki dzień dla niej. Kolejni nieznani ludzie i obce miejsca. Basia niepewna i przestraszona. Ulokowałam ją u Agnieszki i myślę, ze nie będzie jej tam źle. Ale pilnie potrzeba jej stabilizacji. Ona tak szybko przywiązuje się do ludzi... spędziłyśmy razem parę godzin... a Basia płakała po moim wyjściu. Trudne to wszystko :shake:

Posted

Camara w tym rzecz że u mnie dom - przechowalnia dla psiaków orzechowskich i na trzeciego rezydenta nijak nie mogę sobie pozwolić.
Niemniej prawie za każdym razem przeżywam rozstanie z psiakiem
szczególnie takim jak Basia...

Posted

tyle się opisałam... i komputer mi sie zawiesił :angryy:

to teraz króciutko:

Oczywiście, że mam wieści. A co myślałyście?? że wywiozę i zapomnę :diabloti:

Dzwoniłam do Agi i relacja jest zadowalająca :p
Basieńka już wczoraj skończyła się strachać i macha ogonkiem :p Odstąpiła kawałek miejsca na swoim posłanku Lisi i obie pannice bardzo się kochają. Aga określa Basię jako myślicielkę. Zanim coś zrobi to myśli... nawet jeżeli jest to siusiu :evil_lol: Z hotelowymi psiakami dogaduje się bez problemów (naliczyłam ich chyba 5? albo 6?)

Dziękuję Doddy za karmię m.in. dla Basieńki :loveu:

zostawiłam Adze saszetki ROYAL CANIN Convalescence, bo Basię trzeba szybko przygotować do sterylki. Dopiero po tym zaczniemy szukać domu. Umówię ją na wizytę u weta i jeżeli tylko stwierdzi, ze Basia się nadaje do zabiegu to nie zwlekamy z decyzją.

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]:loveu::loveu:ona się uśmiecha ......[/FONT]
[FONT=Arial]Camaro od[/FONT][FONT=Arial]nalazłam cię tutaj [/FONT]

Ala z mordulcem :multi:

Posted

Camara, nasz rzeszowski wet wymacał 2 malutkie guzki przy tylnych sutkach Basi. Mówił że trzeba to jak najszybciej wyłuskać póki małe i że to drobny zabieg w tej chwili. Bo potem może być gorzej....

Posted

wiem beciu o tych guzkach i zrobimy z tym porządek jak tylko mój wet wypowie się, czy Basia jest w odpowiedniej kondycji na zabieg
zrobimy to razem ze sterylką bo nie ma sensu narazać suni na 2 narkozy

jutro będę dzwonić do weta i umawiać się na wizytę

Posted

[quote name='Camara']Ala z mordulcem :multi:

[FONT=Arial]tak się pętam czasem po dogo ....i w różne miejsca trafiam :cool1:
i weszłam zobaczyc coto za Basieńka ....a tu znów Camara :loveu:walczy o cudeńko
[/FONT]