SZPiLKA23 Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::diabloti: Quote
Rafal StWola Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images32.fotosik.pl/363/8d9e8c5bac5715ce.jpg[/IMG][/URL] łeeeeeeeeeee hehe Nie Szpilka a gwoździe tak bedzie wygodniej ..... Dla młotka i dla Nas gdy sie nie uspokoi zaraz :):):) Quote
Rafal StWola Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 hehe powyginane od mlotka ...haha tak może wyglądac i CIotka hehe Quote
Rafal StWola Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Mam nadzieje że niezależnie od wysokosci sniegu Ciotka zna sie na żartach i sie nie obrazi .... w razie wwww sorrki ... to tylko żarty Quote
żaba88 Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 :diabloti: niedługo też taka powyginana będzie... Ile można siedzieć przed kopem i nic nie robić:eviltong: Quote
SZPiLKA23 Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 przez ostatnie 1,5 roku siedziałam przed kompem i nic nie robiłam, a mi za to płacili i mnie nie powyginało teraz robie to z uzależnienia i nadal o powyginanie sie nie boje:eviltong::diabloti: Quote
Rafal StWola Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Ciekawe za co płacili zatem ....hmmmm gdyby nie ta Szpilkowatość powiedziałbym że szczuła psem dla kasy ..... Quote
SZPiLKA23 Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Siedziałam na dogo i pisałam, jak pisałam to ktos kto patrzył z boku myslał ze ostro pracuje :-P Sarka czasami towarzyszyła w pracy jak szefa nie było ;) Quote
żaba88 Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Rafał tak to już jest z tymi nierobami :evil_lol: Quote
Makuuu Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 ale rzadko tu bywam :(. Zarka na avatarku? Psinka piękna :loveu::loveu::loveu: Quote
Rafal StWola Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 CÓŻ TO?????? Ciotka Makuuu nie poznaje ? :):):) TAK na avatarku nikt inny jak Zarapi zwana Zdrapiszonem , Zarką , Szelmą , Zdrapichrustem etc etc ew. leśnym postrachem saren , Miniaturowym miskiem polarnym, Zabójca kuraków itd itd ....:):) Wyładniała a przede wszystkim wyzdrowiała troszkę :) Naprawdę jest innym psiakiem :) Quote
Rafal StWola Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Wyładniała .... Zdrowsza też .... Dzięki Makuuu dzięki Ciotkom z Radomia .... Dzięki CIOTCE RYBCE z Lublina .... Dzięki Ciotkom Albiemu i Halci z Rzeszowa .... Dzięki wójkowi Piotrowi zza płotu ( ktory juz bude buduje na Swojego Haszczaka { jak go zanidbasz to go kurde odbiore Szelmo }:) ) Dzięki Doktorowi Oręziakowi ..... ect ect ect ..... I dzięki sobie samej czyli Zarce wel Zdrapiszon z Zachaszczonego wioskacza mianem Agatowka :) Zarka największy kudłacz wszechczasów hehe ps tfu tfu tfu na urok na złe ..... sorrki jestem odrobinę zabobonny :) Quote
albiemu Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Zareczko cudności - dobrego dnia dla Ciebie i Twojego towarzysza Makuuu - Zarka jest oczkiem w głowie Rafcia i uwierz jego sercem. Quote
Rafal StWola Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Tik Tak ..Tik Tak ... 45 postów i Zdrapci bedzie brak ..... kto chetny odpowiedź pozna kto nie ten straty nie zazna .... Fakt jest jeden Zarka zdrowa i jeszcze pobryka .... Pobryka tak długo jak zechce ..... i tak długo jak Zarka pobryka Jej opiekun :) .... 45 postów ...mało i dużo ..... Myślę że dla Zarki te prawie 9 miesięcy to i tak dużo .... Dla mnie to całe życie ..... Ci wiedzący wiedzą ... hehe nie wiedzący się dowiedzieć mogą jeśli chcieć będą ... nie wiedzacych co wiedziec nie chcą .... hmmm Zarka mówi że ma w .... w poważaniu :) Z Zdrapiszonem ok .... Halciu dzięki ... nauczyłaś Zarkę jeść suche papu :):):) Wpierdziela suche że hej .... W każdym razie ... Zarka ma się ok a to dla mnie najważniejsze :):) Quote
Rafal StWola Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Tak 44 //// Siedzę i czytam .... i podpisywać się nie sposób ..... podpisywać pod ..... Kto ma oczy do patrzenia ...niech patrzy ..... Ja mam dość mówię .... mam dość nietolerancji .... mam dość opieszałości .... mam dość bo oczy mam od .......... Nie wiem czy dotrwam do 666 postu ..... Quote
SZPiLKA23 Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Nie daj sie dotrwaj :D badz jak husky Quote
halcia Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Rozumię,ze i w domu wpierdziula suchą,czy tak?No to super.Pozdrawiam oboje. Quote
Rafal StWola Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Raportu część dalsza hehe ... Zarek ok ... wpierdziela suchą bez problemu ( kurczaka też ) Opiekun.... umierający hehe jakaś k... zaraziła mnie czymś strasznym .... Na spacery z Zarką chodzę ale ledwie daję rade .... Mam nadzieję że mnie to męczyć długo nie będzie hehe Quote
Rafal StWola Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Już prawie zdrowy ..... jejku jej mój grzaniec najlepszy :) Zarek szaleje ..... Quote
Rafal StWola Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Piwo do garnka .... podgrzać !!!! Nie zagotować !!!!!!!!!!!!! JAK SIĘ ZAGOTUJE PROCENTY SPIE ....... Potem trzy duże łyzki cukru i pół cytryny hehe i gotowe .... Quote
albiemu Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Zareczko cudności co tam u Ciebie i Rafcia? Ciotka dzwoniła kilka razy ale coś szczęścia nie ma .. :shake: Znalazłam swoje miejsce na ziemi, kilka minut do stadniny, dookoła cisza ... od listopada mój nowy "wynajmowany" dom. Zapraszam Was. Tęsknie za Wami chociaż może wygląda to inaczej. Zwyczajnie brak sił i chęci do radości .... Jak tylko będzie się nowe gniazdko nadawało aby można było Was przyjąć drzwi zawsze otwarte i koniecznie ze zwierzyńcem! Pozdrawiam Wszystkich ciepło - ciotka klotka. Quote
Recommended Posts