Jump to content
Dogomania

ZUO, ma 4 łapy i ogon - galeria Ajsa ;)

Recommended Posts

Posted

Witam Was!
Przedstawię wam ZUO, po domowemu Ajsa, Ajsika, Ajżula, Asie, Mysa lub Łatka - jak kto woli :cool3:
Nie wiem kiedy się urodzil, dostałam go 15 listopada 2003 roku, jest już ze mną ponad 4 latka. Pochodzi z kartonowego pudełka, z rynku od alkoholiczki która "zbierała na chleb". Ajsik to wyjątkowo arogancki, wredny i pewny siebie indywidualista, w dodatku ignorant którego kocham nad życie.
To ten mały, czerny drań :razz::

Latem po ciężkim przegonieniu po parku :)

A tu zdobywa szczyty :D

On wie że mu nie wolno spać na łóżku i drogich poduszkach mamy, on po prostu ma to gdzieś.

Ale oczka mimo tego że się starzeje nadal działają na właścicieli :lol:

• 2 months later...
Posted

Hej! dawno mnie tu nie było ale powracam i zamierzam zagościć tu na dlugo. Wątek Ajsa jakoś nie jest specjalnie odwiedzany ale mam nadzieję że się to zmieni.

Dzisiejsza sesyjka Ajsika ;) :

Posted

zaba14 napisał(a):

Kasiu do Zabrza sie przeprowadzilas? ja na polach spotykam podobnego psiaka tylko mniej futerka ma i tez nazywa sie Psotka :evil_lol:

ale zbieg okoliczności. :cool3:
Czyli Ajsik ma już 2 sobowtórów. :loveu:

Posted

Moje male ZUO było w weekend na długim spacerze po parku co zaowocowało w plenerowe zdjęcia, oczywiście wyszły z tego portrety bo ciężko fotografować psią pupę, wąchacz z niego taki że tylko to wychodzi jak robię mu fotki jak spaceruje :roll:

Ależ jestem piękny.

Mądry...

... i skromny ...

• 3 weeks later...
Posted

Myszki kosztują różnie, od 15 do 50 zł. W poniedziałek będzie u mie do wydania za darmo śliczny, rasowy samczyk maści sable.

• 1 month later...
  • 4 weeks later...
Posted

Dawno tu nie zaglądałam, przyznam że lenistwo do pomniejszania zdjęc i mała oglądalność galerii zniechęciła mnie trochę do wstawiania Ajsowych zdjęć ;)
Napływ weny twórczej i nowych zdjęć skusił mnie jednak do wstawienia ich na forum, narazie dam 2, jeżeli ktoś chce więcej - pisać ;) . Mam nadzieję że będą się komuś podobały :D

Wyglądam jak nowofunland? powiedz że tak!

I Ajsikowy "braciszek" -

• 5 months later...
Posted

[quote name='Fauka']

Wyglądam jak nowofunland? powiedz że tak!

Oczywiście, że tak wyglądasz, a dokładnie jak miniaturka :loveu:
Piękne fotki, miłe opisy - fajnie się zagląda do takiej wesołej galerii.
Myszka CUDNA! Też miałam kiedyś myszkę, ale taka zwykła, łaciatą :lol: Była z niej niezwykle mądra bestyjka.
Drapki dla Urwisa i jego towarzyszy ;)

Posted

Super jest Twój Psiak... Strasznie mi się spodobał :] i pięknie mu w czerwonej obróżce :p a myszka też niczego sobie... to chyba pierwsza myszka z pucharem na swoim koncie jaką widzę... ;)

• 5 months later...
  • 4 weeks later...