MagdaH Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Aaaaaa:eviltong: No nie wiedziałam, ze Kudłacze w potrzebie dorobiły sie takiego cudnego banerka :loveu: Quote
czarnula Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 tak cudny jest:loveu: oby kudłacze szybciej znajdywały domki poprzez ten watek bo nieraz nawet sie nie wie ze takie slicznosci gdzies siedza w boksach. Quote
weronika1 Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Albiemu , dorwałam dzisiaj Twój tekst, rozrywa serce, wyciska łzy i przedstawia bolesną rzeczywistość. Pisz więcej , wiem że Twoje teksty wypływają z serca i mają dla nas wszystkich przesłanie.Choć los mnie nie oszczędza, one pomagają mi w działaniu. Quote
MagdaH Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Że tak gópjo zapytam ciotki "Elizy Orzeszkowe:eviltong:" Czy Wy juz powlepiałyscie wszystkie kudłate na kudłaty wątek, czy na razie ino Leon? Quote
Reksiu21 Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 [IMG]http://i37.tinypic.com/20i9ved.jpg[/IMG] Oto Fuzja, z nowa rodzinka. Bardzo fajni ludzie, maja domek, z duzym terenem, i malym ogrodzonym ogrodem z tylu. Maja 9letniego syna, i zadnych innych zwierzat. Kobieta miala juz psy za mlodu, ale teraz chcieli poczekac az syn bedzie wystarczajaco duzy zeby wiedziec jak sie obchodzic z psem. To bardzo wysportowana rodzina. Kobieta pracuje 4 godz. dziennie, i przed praca chodzi biegac lub jezdzi na rowerze godzine. Fuzja wkoncu bedzie miala wystarczajaco ruchu u nich. A maz jej to kuzyn mojej kolezanki.:p Quote
karolciasz28 Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 [quote name='Reksiu21'][IMG]http://i37.tinypic.com/20i9ved.jpg[/IMG] Oto Fuzja, z nowa rodzinka. Bardzo fajni ludzie, maja domek, z duzym terenem, i malym ogrodzonym ogrodem z tylu. Maja 9letniego syna, i zadnych innych zwierzat. Kobieta miala juz psy za mlodu, ale teraz chcieli poczekac az syn bedzie wystarczajaco duzy zeby wiedziec jak sie obchodzic z psem. To bardzo wysportowana rodzina. Kobieta pracuje 4 godz. dziennie, i przed praca chodzi biegac lub jezdzi na rowerze godzine. Fuzja wkoncu bedzie miala wystarczajaco ruchu u nich. A maz jej to kuzyn mojej kolezanki.:p[/quote] Fuzja szczęśliwa:multi::multi: Powodzenia Dziękujemy Reksiu:loveu::lol: Quote
MagdaH Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 [quote name='Reksiu21']A maz jej to kuzyn mojej kolezanki.:p[/quote] Aaaa, no to Fuzja zostaje praktycznie w rodzinie...:p Quote
MagdaH Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Ciotki, może mały off: wlepiajcie kudłacze na kudłaty wątek (ile ich tam macie), bo jest wspólne allegro, ludzie włażą, psiaki domki znajdują i w ogóle kudłaty przerób się fajny zrobił:loveu: U nas też trochę zapytań, zawsze to parę ogonów w schronie mniej ;) [url]http://www.dogomania.pl/forum/f28/kudlacze-w-potrzebie-146370/index32.html[/url] Quote
karolciasz28 Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 A to Ciapek: [IMG]http://img527.imageshack.us/img527/342/ciapek.jpg[/IMG] Niech dziewczyny zdecydują. Quote
karolciasz28 Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 [quote name='majuska']Topika już nie ma w schronisku.[/quote] :lol: A dałam go bo jest na stronce cały czas że do adopcji.;) Quote
Becia66 Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 No i mamy zimę !!! Mój ogród prezentuje sie pięknie tylko nie wiem, co na to psiaki w schronisku...:shake: [IMG]http://img126.imageshack.us/img126/1580/dscn4579.jpg[/IMG] Quote
karolciasz28 Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 [quote name='becia66']No i mamy zimę !!! Mój ogród prezentuje sie pięknie tylko nie wiem, co na to psiaki w schronisku...:shake: [IMG]http://img126.imageshack.us/img126/1580/dscn4579.jpg[/IMG][/quote] No to u nas i tak nie ma tyle śniegu, jak w Rzeszowie:-o. Wyobrażam sobie co Twoje psiaki na to:eviltong: Za to schroniskowce mają już niefajnie, a pomyśleć co będzie w grudniu. Quote
MagYa^^ Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 becia ??? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Czy Ty mieszkasz aby w PL? Moje psiska nie chcą wyjść na dwór nawet jesli muszą.... Boże mniej w opiece te "Niechciane" ... :sad: Quote
Wet-siostra Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 [quote name='becia66']No i mamy zimę !!! Mój ogród prezentuje sie pięknie tylko nie wiem, co na to psiaki w schronisku...:shake: [IMG]http://img126.imageshack.us/img126/1580/dscn4579.jpg[/IMG][/quote] :crazyeye: u nas aż tyle śniegu nie ma... Quote
karolciasz28 Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 [quote name='Wet-siostra']:crazyeye: u nas aż tyle śniegu nie ma...[/quote] Tak, teraz w Przemyślu pada deszcz ze śniegiem i jest bardzo "fajnie":roll: Ale będzie błoto w schronie:shake: Quote
Reksiu21 Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 [quote name='majuska']Topika już nie ma w schronisku.[/quote] Majusko, o jakim Topiku ty piszesz? To zdjecie ktore Karolciasz wstawila to przeciez Ciapek, ten od P. Romy ktorego mialam ja zabrac,ale zlapac sie nieda...:-o Quote
majuska Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Był wcześniej, Karolcia pewnie usunęła, Taki mały, trochę kudłaty, miał takie trochę chore, łzawiące oczka... Ale wiesz Reksiu jak to jest, my to takie głupie , niedoinformowane jesteśmy....czasem może się wydawać, że kręcimy;) Quote
Wet-siostra Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 [quote name='karolciasz28']Tak, teraz w Przemyślu pada deszcz ze śniegiem i jest bardzo "fajnie":roll: Ale będzie błoto w schronie:shake:[/quote] To prawda,cały dzień pada...:shake: Ale z tego,co czytam to część schroniska jest już wyłożona kostką,może nie będzie aż tak źle,jak dawniej...No i wiele psów mieszka w nowych,drewnianych boksach.Może nie będzie jeszcze rewelacyjnie,ale na pewno dużo,dużo lepiej niż kiedyś... Choć z drugiej strony na pewno psiakom lepiej byłoby na kanapach w nowych domach... Quote
karolciasz28 Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 [quote name='Reksiu21']Majusko, o jakim Topiku ty piszesz? To zdjecie ktore Karolciasz wstawila to przeciez Ciapek, ten od P. Romy ktorego mialam ja zabrac,ale zlapac sie nieda...:-o[/quote] Usunęłam go.;) A tak do Ciapka, to piękny pies, tylko szkoda że taki dzikus bo jak by był oswojony to na pewno by miał duże szanse na adopcję. A on chodzi tak luzem po schronie? Quote
weronika1 Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Jestem szczęśliwa:lol: udało się złapać w Korytnikach 6 sztuk bezdomnych suniek, mieszkały w krzakach , na szczęście w ostatni dzień przed śniegiem, są u weta w ciepełku. :lol:Dwie już wet zrobił wysterylizował jeszcze zostało 4 sztuki (same suczki) dzikutkie ale maleńkie piękne pręguski.Mama ma około 6 lat i dzieci z dwóch miotów.Po sterylce dam do hotelu na 10 dni do ściągnięcia szwów. Jedną udało się adoptować na miejscu zaraz po złapaniu. Jak zrobię zdjęcia to zobaczycie jakie pięknę dziewczyny.:lol: Quote
Becia66 Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Weronika i co z nimi dalej ? do schronu ? :roll: Quote
Recommended Posts