Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Albiemu, jesteś kochana, cenię sobie takich ludzi. :lol: Twoje pisanie na dogo podyktowane jest sercem i to jest to. :lol:Pamiętaj czas od czasu zajrzyj w to okienko i napisz to co Ci dyktuje Twoje olbrzymie serce. :lol:

Posted

Kacha nie martw się - też czuję się obrażona :diabloti:, bo okazało się, że skoro nie mam milona postów na dogo to już nie jestem wolontariuszem w Orzechowcach :roll:...

Posted

[quote name='albiemu'][B]Ważna sprawa[/B]

[B]Schronisko ma założony rachunek bankowy dla wpłat, które będą traktowane zgodnie z opisem darczyńców.[/B]

[B]KREDYT BANK[/B]

[B]16 1500 1634 1216 3005 3830 0000[/B]

Tak więc nie musicie korzystać z mojego rachunku tylko wpłacać bezpośrednio na schronsiko jeśli chcecie pomóc konkretnemu psu.
Czy można na to konto wpłacić pieniądze na ogrodzenie wybiegu dla psów?

Posted

[quote name='weronika1']

[B]Schronisko ma założony rachunek bankowy dla wpłat, które będą traktowane zgodnie z opisem darczyńców.[/B]

[B]KREDYT BANK[/B]

Czy można na to konto wpłacić pieniądze na ogrodzenie wybiegu dla psów?[/quote]

Zapytaj Artura ale myslę że pewnikiem można....:lol:

Posted

[B]WAŻNE[/B]

[B]KREDYT BANK[/B]

[B]Na ww podane konto można dokonywac wpłat na co chcecie. Kierownik bardzo prosi o wsparcie finansowe pod kątem zakupu materiałów niezbędnych do zakończenia budowy wybiegu dla psów przed końcem listopada.[/B]
[COLOR=red][B]PILNIE potrzeba wsparcia na zakup palików i bardzo Was proszę o pomoc[/B]. [/COLOR]
Jeśli ktoś będzie dokonywał wpłaty prosze o zaznaczenie w opisie przelewu - na paliki. DZIĘKUJĘ :loveu:

Posted

Czyli prace remontowo-budowlane idą pełną parą:evil_lol:

Bardzo smutny off :-(:
[url]http://www.dogomania.pl/forum/f28/pan-umiera-rottweilerka-6-kotow-blagamy-o-dt-do-16-10-czas-wro-122399/[/url]
Że też ludzi o takim serduchu los i choroby nie oszczędzają :shake:

Posted

Czytałam artykuł w Życiu na temat wiatraków...
Oto fragment.
"Przede wszystkim istotnie zmieni się krajobraz,potężny wiatrak jest bowiem dominantem w krajobrazie.Wiadomo także,że przy elektrowniach wiatrowych giną ptaki.Nie lęgną się,przenoszą się z żerowisk i jest bardzo prawdopodobne,że nasze bociany,którymi tak się szczycimy,staną się tutaj rzadkością,bo zmienią trasy migracji.Trzeba także wiedzieć,że elektrownie wiatrowe to hałas(dopiero 500 m od wiatraka ilość decybeli jest zgodna z dopuszczalną normą 40) i efekt tzw.światłocienia(migające pomiędzy obracającymi się śmigłami słońce) spowodowany przez obracające się turbiny."

...

Posted

Z tymi wiatrakami to zobaczymy jak je uruchomią ...

MIałam telefon ze schronu - mają 6-8 tygodniową sunię która została na smietniku znaleziona ..... :shake: ludzkie okrucieństwo nie zna granic. Kierownik prosi i wsparcie dla małej. Coś ma z oczkami, narazie ciężko zdiagnozować. Napewno mała juz słabo widzi, jedno oczko w gorszym stanie. Nazwał ją Paloma. Mówił że bardzo symaptyczna i cudna ....

Posted

[quote name='albiemu']Z tymi wiatrakami to zobaczymy jak je uruchomią ...

MIałam telefon ze schronu - mają 6-8 tygodniową sunię która została na smietniku znaleziona ..... :shake: ludzkie okrucieństwo nie zna granic. Kierownik prosi i wsparcie dla małej. Coś ma z oczkami, narazie ciężko zdiagnozować. Napewno mała juz słabo widzi, jedno oczko w gorszym stanie. Nazwał ją Paloma. Mówił że bardzo symaptyczna i cudna ....[/quote]
:angryy::angryy::angryy::lmaa::-x
jakbym pałą......

Posted

[quote name='Saphira']Uważaj bo mogą Cie zbanować. Ostatnio Arkę zbanowali i jest afera na wątku a ja przy okazji dowiedziałam sie, że można kogoś zbanować.....[/quote]

A za co mogą Miske zbanowac ? Za te ikonki ? :crazyeye:

Posted

[quote name='Saphira']Uważaj bo mogą Cie zbanować. Ostatnio Arkę zbanowali i jest afera na wątku a ja przy okazji dowiedziałam sie, że można kogoś zbanować.....[/quote]
Dobra to ja już grzeczna jestem
Pardzo przepraszam za te ikonki :grins:

Posted

[COLOR=DarkGreen][B]albiemu[/B][COLOR=DarkSlateGray], ja właściwie nie udzielam się na tym wątku, czytam go od dawna, ale chciałem napisać, że mam nadzieję jeszcze cię tu zobaczyć...[/COLOR][/COLOR]

Posted

Zapraszam wszystkich na ekskluzywny bazarek dla naszych ,,orzeszków''.
Prosze - nie zawiedzcie !!!

[url]http://www.dogomania.pl/forum/f99/super-ekskluzywny-bazarek-na-psiaki-z-orzechowcow-122816/#post11069678[/url]

Posted

Również w swoim imieniu zapraszam na zakupy bazarkowe dla psiaków orzechowskich.

ps. Becia nie wiedziałem że to Twój pierwszy bazarek, myślałem że jestes zaprawiona w bojach:lol: Będę mocno trzymać kciuki za powodzenie bazarku

Posted

Słuchajcie,jest pewna szansa na DT i DS dla Poziomki pani Romy ale w Niemczech...Czy któraś z Was - wszak jesteście zaprawione w bojach -mogłaby podpowiedzieć, z kim się kontaktować, by uzyskać jakieś praktyczne wskazówki ? Czipy, szczepienia,kwarantanna, paszport, podróż...????Jak to wyglada w Przemyślu?

Posted

[SIZE=3]a ja zapraszam na bazarek na min. [B]Barbi z Orzeszków[/B]![/SIZE]
[url]http://www.dogomania.pl/forum/f99/kolczyki-handmade-kredki-do-oczu-na-barbulinke-czareckiego-122699/#post11057846[/url]

i co ze Śnieżką...? :roll::roll::roll: :placz::placz::placz:
jestem przerażona...

Posted

przedstawiam kolejnego Orzeszka! :p

[CENTER][URL="http://www.dogomania.pl/forum/f28/chore-stawy-siwy-pyszczek-samotna-jesien-zycia-cyganek-123016/#post11089645"][B]CYGANKA[/B][/URL]

:roll::roll::roll:
[/CENTER]